"Greek National Pride" blog / ΑΛΒΑΝΟΙ / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ανησυχητική εξέλιξη για την Ελλάδα προβλέπουν οι ρωσικές υπηρεσίες: «Τον Ιούνιο ξεκινάει η δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας»


ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ…

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Σοβαρές και ραγδαίες εξελίξεις προβλέπουν οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες καθώς προειδοποιούν ότι *** η εφαρμογή του σχεδίου της δημιουργίας της «Μεγάλης Αλβανίας» θα ξεκινήσει άμεσα μετά τις εκλογές στο Κόσοβο της 11ης Ιουνίου ακραίοι εθνικιστές θα καταλάβουν την εξουσία στην Πρίστινα και ένας κατηγορούμενος ως εγκληματίας πολέμου, ο Ramush Haradinaj θα εκτελεί τα πιο σημαντικά καθήκοντα στη νέα κυβέρνηση.

Είναι μια μεταβολή που αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για την Ελλάδα καθώς οι Αλβανοί και έχουν αλυτρωτικές βλέψεις εναντίον του Ελληνσιμού (θεωρούν ότι υπάρχει θέμα Τσάμηδων και ότι η Αλβανία φτάνει μέχρι την Άρτα) και μια μεγάλη αλβανική κοινότητα διαβιεί στην Ελλάδα με ένα μέρος της να μην έχει εξελληνισθεί επαρκώς όπως απέδειξαν άλλωστε οι πρόσφατες περιπτώσεις στις ελληνικές ΕΔ νεαρών αλβανικής καταγωγής που έχουν πολιτογραφηθεί ως Έλληνες πολίτες και κάνουν την θητεία τους σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον «Μεγάλο Αλβανικό Αετό»

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν επικράτηση των ακραίων εθνικιστών του κινήματος “Self-determination” το οποίο ανοιχτά υποστηρίζει την διενέργεια δημοψηφίσματος προς ενοποίηση του Κοσόβου με την Αλβανία.

Όπως προβλέπουν ειδικοί αναλυτές και όπως αποκαλύπτει και η ρωσική Izvestia,ο Ramush Haradinaj, που κατηγορείται ως εγκληματίας πολέμου και ηγείται της Alliance for the Future of Kosovo, θα έχει πολύ σηματικό ρόλο μετά τις εκλογές

Η Izvestia αναφέρει ότι η απειλή της «Μεγάλης Αλβανίας» ήταν εκ των σημαντικότερων θεμάτων προς συζήτηση κατα την συνάντηση του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν και του Σέρβου ομόλογού του Aleksandar Vucic στο Πεκίνο

Όπως εξηγούν οι αναλυτές το κόμμα του “Self-determination” (αυτοδιάθεσης) αναμένεται να κερδίσει τις κοσοβάρικες εκλογές και το πρόγραμμά του βασίζεται στην ενοποίηση των αλβανικών εδαφών.

«Εάν οι προβλέψεις μας είναι σωστές, το κόμμα μας θα κερδίσει τις εκλογές και θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο νέος πρωθυπουργός. Ο βασικός υποψήφιός μας θα είναι ο πρώην πρόεδρος του κινήματός μας, ο Albin Kurti» είπε ο επικεφαλής του κινήματος

Οι Ρώσοι αναλυτές των μυστικών υπηρεσιών θεωρούν ότι μετά τις εκλογές η νεοεκλεγείσα κυβέρνηση που θα αποτελείται από εθνικιστές και ότι η πολιτική της «Μεγάλης Αλβανίας» θα υποστηριχθεί από την Δύση, η οποία στοχεύει στην αποδυνάμωση των χωρών της περιοχής που θέλουν να ακολουθήσουν μια ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική. Αυτό βασικά αναφέρεται για την Σερβία η οποία αρνείται να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ και συνεργάζεται στενά με την Ρωσία σε οικονομικά, στρατιωτικά και πολιτικά πεδία.

Ένας εκ των βασικών στελεχών της νέας κυβέρνησης θα είναι ο Ramush Haradinaj, για τον οποίο το δικαστήριο της γαλλικής πόλης του Colmar εξέδωσε απόφαση τον προηγούμενο Απρίλιο μη έκδοσης του στην Σερβία για εγκλήματα πολέμου που διέπραξε κατά Σέρβων του Κοσόβου και των Μετοχίων

«Η πτώση της κυβέρνησης του Isa Mustafa μπορεί να εξηγηθεί μόνο με ένα τρόπο και αυτός είναι ότι οι Αμερικανοί πιέζουν τους Αλβανούς κοσοβάρους να επιταχύνουν την εφαρμογή της δημιουργίας της Μεγάλης Αλβανίας. Η επιστροφή του εγκληματία πολέμου Ramush Haradinaj στην πολιτική σημαίνει επιθετικά σχέδια των Αλβανών του Κοσόβου ως προς τα Σκόπια και την Σερβία» είπε στην “Izvestia” ο διευθυντής του Balkan Center for International Cooperation Viktor Kolbanovski.

Ακόμα και ο πολτικός αναλυτής σε θέματα ασφάλειας, ο Σέρβος Dragan Stanojevic επίσης βλέπει κάποιον συσχετισμό με την απελευθέρωση του Ramush Haradinaj και τις πρώιμες εκλογές στο Kosovo.

« Ο Haradinaj είναι ένας εγκληματίας πολέμου και ο υποστηρικτής της ιδέας της Μεγάλης Αλβανίας.

Τοποθετώντας αυτούς τους τύπους στην πολιτική ηγεσία είναι στην ουσία ανακοίνωση της έναρξης ενός πολέμου.

Άλλωστε ήδη ο επικεφαλής της αλβανικής κοινότητας στην κοιλάδα του Πρέσεβο (στην Σερβία) ήδη έχει ανακοινώσει ότι αυτές οι περιοχές θα ενωθούν με τις αρχές του Κοσόβου» είπε ο Stanojevic.

Η κρίση στο Κόσοβο έρχεται σε συνάρτηση με την έξαρση του αλβανικού εθνικισμού.

Όπως αναφέρει ο αναλυτής του Institute for Slovenian Studies Pyotr Iskenderov από τις αρχές Ιανουαρίου, οι ηγέτες των αλβανικών κομμάτων συγκεντρώθηκαν στα Τίρανα από όλα τα Βαλκάνια και υιοθέτησαν την «Πλατφόρμα των Τιράννων» η οποία έχει να κάνει με τα δικαιώματα των Αλβανών στα Σκόπια και σε άλλες βαλκανικές χώρες (πολύ σωστά καταλάβατε και η Ελλάδα)

Πρόκειται για την αρχή μιας νέας γιουγκοσλαβικής κρίσης

«Η Δύση, υποστηρίζει Tirana, Pristina και την αλβανική μειονότητα στην περιοχή το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε μια ένοπλη σύγκρουση»

*** η εφαρμογή του σχεδίου της δημιουργίας της «Μεγάλης Αλβανίας» θα ξεκινήσει άμεσα μετά τις εκλογές στο Κόσοβο της 11ης Ιουνίου

One thought on “Ανησυχητική εξέλιξη για την Ελλάδα προβλέπουν οι ρωσικές υπηρεσίες: «Τον Ιούνιο ξεκινάει η δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας»

 1. Καμία σοβαρή χώρα δεν θα ανεχόταν απειλές από μια χώρα σαν την Αλβανία .
  Οι σοβαρές χώρες τιμωρούν και μάλιστα πολύ αυστηρά εκείνες τις χώρες που τις προσβάλουν.
  Η Αλβανία , μια χώρα χωρίς υποδομές, χωρίς πολιτισμό, χωρίς ιστορία, χωρίς εξαγωγές (εκτός από χασίσι και άλλα τέτοια καλούδια) .
  Με οικονομία εξαρτημένη 99% από την Ελλάδα ακόμα και σήμερα που η Ελλάδα αιμορραγεί.
  Μια χώρα που στις κρίσιμες στιγμές της ανύπαρκτης ουσιαστικά ιστορίας της κατά τον 20ο αιώνα, επέλεγε πάντα λάθος συμμάχους.
  Η Ελλάδα έβαλε τους αλβανούς ακόμα και στο δημόσιο , ακόμα και στις ένοπλες δυνάμεις της και τους έδωσε ίσα δικαιώματα με τους υπόλοιπους Έλληνες.
  Τελικά στον βωμό της όποιας Ευρωπαϊκής Ένωσης θυσιάζουμε ακόμα και την ίδια την τιμή της πατρίδας μας καθώς και το σημαντικότερο, την ασφάλεια της ,αλλά και αυτή την ίδια μας την τιμή (όση έμεινε και σε όποιον έμεινε).
  Είναι δυνατόν να υπακούμε σε Ευρωπαϊκούς νόμους που καταστρέφουν την Ελλάδα;
  Είναι δυνατόν να καταλάβουν στις Βρυξέλλες ότι η Ελλάδα δεν συνορεύει με το Λουξεμβούργο;
  Είναι δυνατόν να καταλάβουν στις Βρυξέλλες ότι υπάρχουν Έλληνες που πεινάνε στην κυριολεξία αλλά οι Ευρωπαίοι ανθρωπιστές κόπτονται μόνον για τους λαθρομετανάστες.
  Πότε η ευρώπη πήρε ξεκαθαρή θέση κατά της τουρκικής παράνομης κατοχής της Κύπρου μας;
  Πότε τιμώρησε η ευρώπη την αλβανία για την βάμαυση συμπεριφορά της στους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου μας;
  Πότε τιμώρησε η ευρώπη την τουρκία για τον αφανισμό των κατοίκων της Ίομβρου και της Τενέδου;
  Πότε και πως αντέδρασε η ευρώπη στην υπόθεση της κρίσης των Ιμίων;
  Πότε και πως αντιδρά σήμερα η ευρώπη στην ξεκάθαρη αμφισβήτηση του Αιγαίου μας , άρα των ευρωπαϊκών συνόρων ;
  Με τέτοιους φίλους, συμμάχους και εταίρους, το κλείσαμε το μαγαζί.

  Σαν πολύ δεν μας έχουν πρήξει όλοι τους σκοπιανοί, αλβανοί και τούρκοι και σαν πολύ δεν μας έχουν βοηθήσει και υποστηρίξει ευρωπαίοι και αμερικάνοι;
  Αν η ιστορία (μεγάλες δυνάμεις)τα φέρει έτσι και χρειαστεί η Ελλάδα να πολεμήσει αλβανούς και τούρκους, θα πρέπει οι αλβανοί να βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι δεν θα υπάρξει καμία συγχώρεση και θα πρέπει οι τούρκοι να θυμούνται κάποιες ημερομηνίες και κάποιες θυσίες : 1919 -1922 – 1955 – 1974 – 1996 .
  Για τους αλβανούς : Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος.
  Για τους τούρκους: Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s