Χτες ψήφισαν το «θανατηφόρο» 4ο Μνημόνιο.
Σήμερα τους νοιάζει αν θα δημιουργηθεί μουσουλμανικό νεκροταφείο!
34 Βο(υ)λευτές του ‘τΣίριζα’, ζητούν ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ σε ΑΤΤΙΚΗ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!!!!!!!!!! (Ποιά …ΒΟΔΙΑ τους ψήφισαν αυτούς;)
ΑΥΤΟΙ ΗΣΑΝ ΠΑΝΤΑ!
ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ!
«ΠΡΩΤΑ» ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ & ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ …’ΧΑΖΟΒΙΟΛΗΔΕΣ’!!!
ΙΔΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ, Η …’ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ’ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ
ΜΕ ΠΑΘΟΣ, ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ «ΕΘΙΜΟ» ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ
ΠΡΩΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
ΟΥΤΕ «ΑΡΜΟΔΙΕΣ» ΑΡΧΕΣ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ…[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]
Η ΕΛΛΑΣ «ΚΑΙΓΕΤΑΙ», ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ «ΟΡΓΩΝΟΥΝ» ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ «ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ», Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ …’ΠΙΛΑΛΑ’ ΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ !!!!!!!
Ερώτηση με την οποία ζητούν να ενημερωθούν, αν είναι στους σχεδιασμούς των συναρμόδιων υπουργείων η δημιουργία …μουσουλμανικού νεκροταφείου στην Αττική (!!!) ή εναλλακτικά (…) η ίδρυση ειδικού μουσουλμανικού τομέα (;;;) εντός των (Χριστιανικών μας!) νεκροταφείων, κατέθεσαν 34 (Μ@@@@@Σ) βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ!
(ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ «κυρίους» βουλευτές!)
Οι «αριστεροί» (…) βουλευτές ζητούν επίσης να πληροφορηθούν, εάν «είναι ενήμερα τα συναρμόδια υπουργεία, για ποιο λόγο καρκινοβατεί η αξιοποίηση της πρότασης της Ιεράς Συνόδου («τέτοια» Σύνοδο έχουμε σήμερα…) για την παραχώρηση της έκτασης των 20 στρεμμάτων στο κοιμητήριο Σχιστού;
Ποια είναι, επίσης, η τύχη παρόμοιας πρότασης της Πολιτείας προς την Ιερά Σύνοδο, για την παραχώρηση έκτασης στο νεκροταφείο Ευόσμου Θεσσαλονίκης;», και αν υπάρχει πρόθεση να προχωρήσει η κυβέρνηση σε έναν εκσυγχρονισμό των ρυθμίσεων που διέπουν τη διαχείριση και λειτουργία των κοιμητηρίων, ώστε να αντιμετωπιστεί -μεταξύ άλλων- το ζήτημα της μεταχείρισης σορών μη ορθοδόξων νεκρών.
«Τη στιγμή που στο λεκανοπέδιο της Αττικής διαβιούν σήμερα σημαντικός αριθμός μουσουλμάνων διαφόρων υπηκοοτήτων, η Αθήνα αποτελεί τη μοναδική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που δεν έχει μεριμνήσει για την ανέγερση μουσουλμανικού νεκροταφείου, ενώ -ενδεικτικά και μόνον αναφέρουμε- στη Σουηδία λειτουργούν 10 μουσουλμανικά νεκροταφεία», επισημαίνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και περιγράφουν ότι «στην περίπτωση των νεκρών μουσουλμάνων, παρατηρείται το φαινόμενο, σε πολλές περιπτώσεις, να αποστέλλεται η σορός για ταφή στη Θράκη, στην Ξάνθη ή στην Κομοτηνή, όπου υπάρχουν μουσουλμανικά νεκροταφεία, εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από τους οικείους του νεκρού και με κόστος που ξεπερνά τα 2.000 ευρώ.
ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ! ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ;
[ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, «ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ» ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ …ΞΟΔΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!
ΠΟΥ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ «ΠΑΚΕΤΑΡΕΙ» ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ‘ΠΙΞ – ΛΑΞ’!
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΖΟΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΣΚΟΤΙΣΘΗΚΑΝ!
ΜΑ, ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΣΚΑΣΙΛΑ…]
ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ;












