"Greek National Pride" blog / ΕΛΛΑΔΑ

ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΕΛ.ΑΣ: ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΤΟΥ ΠΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ


Τι ακριβώς συμβαίνει με συγκεκριμένη Διεύθυνση της ΕΛ.ΑΣ σχετικά με τους εν εξέλιξη διαγωνισμούς προμηθειών; Πολιτικά παιχνίδια με πολιτικούς προϊστάμενους του παρελθόντος που τώρα είναι στην αντιπολίτευση; Υπέρμετρος ζήλος στο γράμμα του νόμου και όχι το πνεύμα του νόμου; Προσπάθεια μη απορρόφησης Ευρωπαϊκών κονδυλίων; Είναι Πολιτική Γραμμή από το ΥΠ.ΟΙΚ. για να επιστρέψουν οι Εθνικές συμμετοχές που έχουν ήδη “φαγωθεί”; Σε κάθε περίπτωση η ΕΛ.ΑΣ έχει χρήματα από το Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας της Ε.Ε αλλά δεν τα απορροφά.

Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Από την αρχή του χρόνου έχουμε κατακλυστεί από ανώνυμες καταγγελίες στελεχών της Αστυνομίας πως δεν προχωράει τίποτα, καταγγελίες στελεχών επιχειρήσεων πως μόνο εταιρίες φίλα προσκείμενες σε συγκεκριμένο πρώην Υπουργό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προχωρούν στις “αξιολογήσεις” και πως η απορροφητικότητα της ΕΛΑΣ για άλλη μια χρόνια θα καταρρεύσει και μαζί της και η επιχειρησιακή της δυνατότητα. Την στιγμή μάλιστα που υπάρχουν διαθέσιμα κονδύλια και δεν μπορούν να απορροφηθούν καθώς όλες οι εταιρίες “κόβονται” για θέματα τύπου και εξάντλησης του γράμματος του Νόμου. Συγκεκριμένα σε διαγωνισμό για πάροχο κινητής “κόπηκαν” και οι τρεις πάροχοι της Ελληνικής αγοράς! Ενώ σε άλλη περίπτωση ματαιώθηκε ο διαγωνισμός για να ξαναδοθεί ευκαιρία σε συγκεκριμένο κατασκευαστή λογισμικού! Μαθαίνουμε δε πως προσπαθούν να κόψουν σε άλλο διαγωνισμό για έλλειψη εμπειρίας τον ΟΤΕ!! Και ποιος ξέρει τι άλλο να περιμένουμε να δούμε αφού υπάρχουν κάποιοι ακόμα σε εξέλιξη διαγωνισμοί… Οι “γνώστες” λένε πως θα τους ματαιώσουν όλους τους διαγωνισμούς.. «Δεν περνάει μύγα!»

Ταυτόχρονα διπλωματική αναστάτωση έχει περιέλθει σε όλα τα εμπορικά τμήματα των Πρεσβειών της Χώρας, με ατελείωτα “reports” σε άλλες Χώρες, πως στην Ελλάδα πλέον τίποτα δεν προχωράει.. Επικοινωνώντας με το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας μας είπαν πως δεν έχουν αναληφθεί κάτι. Οι αστυνομικοί που επιχειρούν στον δρόμο με ρίσκο την ζωή τους όμως καταγγέλλουν μεταξύ άλλων πως δεν έχουν τα στοιχειώδη για ατομικό εξοπλισμό, δεν έχουν ΤΕΤΡΑ, δεν υπάρχουν έξυπνα λογισμικά, έξυπνα συστήματα ανίχνευσης ναρκωτικών, εκρηκτικών και άλλα πολλά. Η Άμεση Δράση ή οι ΟΠΚΕ της ΕΛ.ΑΣ επικοινωνούν με το κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ είτε με συμβατικούς ασύρματους είτε με τα κινητά τους τηλέφωνα!

Ποιος κερδίζει από όλα αυτά; Μα φυσικά το οργανωμένο έγκλημα, οι διακινητές λαθρομεταναστών, οι τρομοκράτες και οι πάσης φύσεως αντιδημοκρατικές δυνάμεις. Η Χώρα είναι πλέον σε κίνδυνο Ισλαμικής Τρομοκρατίας, το εμπόριο ναρκωτικών γιγαντώνεται και η ΕΛΑΣ “ματαιώνει” όλους τους διαγωνισμούς της; Άραγε είναι ” ζημιά” ενός υψηλόβαθμου Αξιωματικού που όλοι φωτογραφίζουν ή είναι σε γνώση όλης της ιεραρχίας; Ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ το ξέρει;

Αλήθεια τι κάνει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη; Ο οποίος έχει ευαισθησίες και πολιτικές αλλά και ως πρώην ένστολος; Το Γραφείο Πρωθυπουργού θα ασχοληθεί με το θέμα η θα το αφήσει στα χέρια ανευθυνοϋπεύθυνων που παίζουν προσωπικά η πολιτικά παιχνίδια; Εκτός εάν εμείς είμαστε λάθος και όλες οι εταιρίες στην Ελλάδα έχουν ξεχάσει να υποβάλλουν προσφορές.. Οπότε… Καληνύχτα Ελλάδα!

Κε Αρχηγέ της ΕΛΑΣ,

Εμείς μόλις ανοίξαμε φάκελο για το θέμα ευελπιστώντας να αναδείξουμε το θέμα της υλικοτεχνικής υποδομής και των σοβαρών ελλείψεων. Αναμένουμε με αγωνία την επόμενη “ματαίωση” διαγωνισμού για να κάνουμε ποιο εκτενές άρθρο σχετικά με το ποιοι “κόβουν”, ποιοι “επικυρώνουν” και ποιοι κάνουν τα στραβά μάτια σε μια Ελλάδα που προσπαθεί να αλλάξει. Εμείς εμπιστευόμαστε την εντιμότητα σας. Μένει να δείξετε και την αποφασιστικότητα σας.  πηγη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: