"Greek National Pride" blog / ΑΜΥΝΑ / ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ / ΑΠΟΨΕΙΣ

Τα γεγονότα τρέχουν και πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά.  Μια ανάλυση για τα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας


Τα γεγονότα τρέχουν και πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά.  Μια ανάλυση για τα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας

 

Είμαστε έτοιμοι για να τα αντιμετωπίσουμε όλα αυτά που συμβαίνουν, με την ψυχρή λογική όχι των αριθμών αλλά των γεγονότων; Το ξέρουμε ότι κινδυνεύουμε και εμείς μην μας παρει και εμάς η μπάλα και βρεθούμε σε έξαλλες καταστάσεις; Αν και πολύ αμφιβάλω για αυτό γιατί ίσως για μια ακόμα φορά δεν έχουμε καταλάβει το πόσο κινδυνεύουμε. Γιατί εδώ στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας ασχολούμαστε ως συνήθως με πράγματα ανούσια και χωρίς σημασία. Δίνουμε τα πάντα για να ακούσουμε πολιτικές ειδήσεις που σε άλλες χώρες οι σοβαρές κυβερνήσεις αλλά και η πραγματικά σωστή αξιωματική αντιπολίτευση, θα είχαν εκεί και μόνο εκεί τον νου τους και όχι στα προσχέδια νόμου για την αλλαγή του φύλου. Λες και όλη την Ελλάδα αυτό την μάρανε να μάθει αν ο Μήτσος γίνει Μιμή και η Μιμή Μήτσος!

Εδώ πάνε να διαλυθούν χώρες κινδυνεύουν άμεσα η Ισπανία, η Τουρκία, το Ιράν, το Ιράκ και η Συρία. Η ευρωπαϊκή ένωση κινδυνεύει άμεσα να βρεθεί σε δύσκολες καταστάσεις που δεν θα μπορει να της διαχειριστή και δεν θα ξέρει τι να κάνει. Όχι δεν κινδυνολογώ μέσα στον γενικό χαμό που έρχεται θα έρθει η σειρά μας, αν δεν πάρουμε άμεσα μέτρα. Αλλά όχι μόνο δεν τα βλέπω, να είμαστε δηλαδή επιφυλακτικοί και να φυλάμε τα ρούχα μας αλλά είμαστε έτοιμοι να βγάλουμε και νομοσχέδια που θα επιδινόσουν της ήδη επικίνδυνες καταστάσεις για την χώρα μας.

Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική των κυβερνώντων σε αυτήν την χώρα, σαν λογικός άνθρωπος ποτέ μου δεν την κατάλαβα. Λέτε να είμαι εγώ ο παράλογος; Ή μήπως ζούμε στον παραλογισμό σε όλο του το μεγαλείο; Γιατί παραλογισμός είναι όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας. Ας αφήσουμε αυτά που λέμε, πως για όλα οι ξένοι μας φταίνε και ας κοιτάξουμε τα του οίκου μας και πως θα σώσουμε αυτήν την χώρα. Δεν υπάρχει το δεν μπορώ, υπάρχει το δεν θέλω και εμείς από την μια δεν μπορούμε και από την άλλη δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι! Πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά να είμαστε σκοποί σε επιφυλακή για αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Να προσέχουμε όλες της κινήσεις των ξένων δυνάμεων και που αποσκοπούν αυτές!

Όχι δεν αναφέραμε στην Θράκη εκεί τα πράγματα είναι επικίνδυνα από της δικές μας κουταμάρες ,δεν κινδυνεύουμε από τον ξένο παράγοντα. Δηλαδή από της μεγάλες δυνάμεις από την Αμερική και όχι από την Τουρκία.

Γιατί ξαφνικά φούντωσε το θέμα των Κούρδων; Γιατί τόσες αγάπες με Αμερική με Ρωσία και με το Ισραήλ; Λυπάμαι που εδώ στην Ελλάδα δεν βλέπουν τα αυτονόητα, την ίδρυση του Κουρδικού κράτους και όλα όσα θα γίνουν στην περιοχή μας.

Δεν βλέπουν πως όλα τα κράτη αντιδρούν Τουρκία, Ιράν, Ιράκ, Σύρια αλλά και οι Ρώσοι σε ένα καθαρό προτεκτοράτο. Ένα νέο Ισραήλ στην περιοχή με τον έλεγχο των κοιτασμάτων πετρελαίου και με την στήριξη τους ναι μεν, αλλά και θα είναι το φερέφωνο τους των άγγλων και των αμερικανών και θα πρεσβεύει και θα βαδίζει και θα υλοποιεί τα δικά τους συμφέροντα.

Όλοι εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα που αυτά είναι το κέρδος! Τι έχουνε τα εδάφη των κούρδων αλλά και τα δικά μας; Πετρέλαιο αλλά εμείς έχουμε και φυσικό αέριο αλλά και υδρίτες, δηλαδή υγρό μεθάνιο.

Τι θέλουν λοιπόν να πετύχουν οι μεγάλες δυνάμεις; Μα να πάρουν το πετρέλαιο σε πολύ χαμηλή τιμή από ότι θα το έπαιρναν από μια ισχυρή κρατική οντότητα. Να δώσουν με απλά λόγια χαμηλά ποσοστά από τα δικαιώματα και να έχουν τρελά κέρδη οι πετρελαϊκές εταιρίες από την μια και από την άλλη, να τους αναγκάσουν να αγοράσουν με τα υπόλοιπα χρήματα σε ένα μεγαλο ποσοστό τα δικά τους όπλα. Πως θα υπερασπίσετε την χώρα σας κούρδοι με τι; Πάρτε αεροπλάνα, τανκ, πυροβόλα και ότι άλλο έχουμε σε ότι τιμή σας τα δίνουμε.

Το τέλος του πετρελαίου είναι γνωστό εδώ και καιρό, το 2025 έλεγε η μελέτη της SEEL για το PEEK την μέγιστη παραγωγική δυνατότητα. Που για αντικαταστήσουν το πετρέλαιο που δεν θα το είχαν, θα επρεπε να το βρουν από τα νησιά Φώκλαντ, από τα κοιτάσματα της νοτιανατολικής μεσόγειου, τα εδάφη των κούρδων αλλά και από τα παγωμένα εδάφη των πόλων. Έκαναν προσπάθειες για εξόρυξη σε μεγάλα βάθη που απέτυχαν, όπως στον κόλπο του Μεξικού με την τεράστια μόλυνση και τους απανωτούς σεισμούς. Ένα όμως σχέδιο πέτυχε, η εξόρυξη πετρελαίου από τα σχιστολιθικά πετρώματα στης ΗΠΑ που ήταν και η ανάσα από την ολοκληρωτική καταστροφή της πατρίδας μας.

Το σχέδιο ανεξάρτητη Κρήτη.

Αυτό ξεκίνησε το 1976 και σκοπός του ήταν να γίνει ανεξαρτητοποίηση της Κρήτης. Στο ΝΑΤΟ το 1978 κυκλοφόρησαν χάρτες αεροδρομίων που έλεγαν το αεροδρόμιο της Σούδας σαν Κρήτη! Έκαναν πολλές προσπάθειες για να τα καταφέρουν να πείσουν του κρητικούς, αλλά ευτυχώς απέτυχαν παταγωδώς. Όλα αυτά με σκοπό να πάρουν τα κοιτάσματα των πετρελαίων και του φυσικού αέριου πέριξ τα Κρήτης, δίνοντας υπερβολικά χαμηλά ποσοστά από την εξόρυξη τους. Όχι κανένας δεν αγάπησε τους κρητικούς! Ήξεραν πως έχουν τα 30-35% των κοιτασμάτων λόγο της ΑΟΖ, γιατί να δώσουν ποσοστά εξόρυξης της τάξης του 22-25% όταν θα τα έπαιρναν με 4-5%; Δεν τους βγήκε όμως αλλά εκεί αυτοί το συνεχίζουν, μαζί με άλλα σενάρια διάλυσης άλλων χωρών όπως έκαναν στην Λιβύη, στο Ιράκ και στην Συρία.

Όσο για την Καταλονία καλά θα κάνουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί, μην ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου και γίνει χαμός. Χαμός όχι μόνο στην ΕΕ αλλά και στο σπίτι μας. Οι Τουρκία ετοιμάζετε για τον πόλεμο, εμείς έχουμε χωθεί στο καβούκι μας και τρέμουμε σαν τα ψάρια. Ούτε τα κότσια δεν έχουμε να μπούμε μέσα στα χαρακώματα, να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι για την σύγκρουση και ότι βγει! Τρόποι υπάρχουν και δεν χρειάζονται χρήματα για να γίνουν έργα και πράξεις οι φιλοπατρία των Ελλήνων. Με μερικά νομοσχέδια αλλάζουν όλα για την εφεδρεία και τον στρατό της χώρας.

 

TROY PUMP ACTION RIFLE 308 WINCHESTER

1) Νομοσχέδιο για την αγορά ραβδωτών κυνηγητικών οπλών BOLT ACTION και PUMP ACTION, με συγκεκριμένες προδιαγραφές κατάλληλες για μάχη. Υπό τον όρο εκπαίδευση σε σκοπευτήρια και να τα πάρουν μαζί τους σε περίπτωση πολέμου, μαζί με της ειδικές κυνηγητικές καραμπίνες αφού θα ενταχτούν σε ειδική εφεδρεία.

2) Νομοσχέδιο για την ένταξη των μεγάλων σκαφών αναψυχής σε περίπτωση πολέμου στης αποβατικές δυνάμεις, με σκοπό την μεταφορά ενισχύσεων στα νησιά.

3) Νομοσχέδιο για την ένταξη όλων των ημιφορτηγών σε καλή κατάσταση στον στρατό και κατασκευή βάσεων πολυβόλων για να τοποθετηθούν σε αυτά σε περίπτωση πολέμου.

4) Νομοσχέδιο για ένταξη των κατά τόπων συλλόγων εφεδρείας στης επιστρατευμένες μονάδες. Όπως επίσης και αύξηση της εθνοφυλακής με περισσότερους εφέδρους από άλλες περιοχές της Ελλάδας που τώρα είναι ανενεργοί και θα πάνε εκεί σε περίπτωση πολέμου.

 

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΤΥΦΕΚΙΟ MOSSBERG MVP LC VORTEX HS-T

 

Είθε να γίνουν αυτά πραγματικότητα και όχι να περιμένουμε να ενισχύσουμε τα νησιά μας με τα άοπλα φορτηγά επιβατικά της ακτοπλοΐας! Που αν χτυπήσουν 4 από αυτά οι τούρκοι θα θρηνήσουμε 2000 νεκρούς, ειδικά αν είναι βράδυ μπορει και να είναι περισσότεροι και να χάσουμε τον πόλεμο πριν ακόμα ξεκινήσει! Δυστυχώς όμως οι πολίτικη και η στρατιωτική ηγεσία κωφεύει και δεν παίρνει τα μέτρα, για να ενισχύσει την άμυνα χωρίς να χρηστούν χρήματα. Εξάλλου εσύ τι θα έκανες Έλληνα πολίτη δεν θα αγόραζες ένα ραβδωτό κυνηγητικό όπλο; Δεν θα είχες την στολή σου και όλα τα υπόλοιπα για να ήσουν έτοιμος να πας να υπερασπιστής την χώρα σου; Ναι θα το έκανες και δεν θα περίμενες να είχες ένα σαραβαλιασμένο G-3 30 ετών στα χέρια σου, αλλά ένα ολοκαίνουργιο όπλο! Θα μπορούσες να έχεις μαζί σου και την ειδική στρατιωτικών προδιαγραφών καραμπίνα και τότε θα έβλεπαν οι τούρκοι πόσα απίδια πιάνει ο σάκος!

 

M4 SUPER 90, Καραμπίνα BENELLI

Τότε θα λέγαμε πολλά μολών λαβέ και τότε θα ήταν πραγματικά υπερήφανοι οι πρόγονοι μας για εμάς και όχι να τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων μας με της χαζές αποφάσεις που παίρνουμε!

Τολμήστε και θα δείτε γιατί ο τολμών νικά.

Πηγή:Greek National-pride.org

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s