"Greek National Pride" blog

Μήπως ο τρελός τα έχει τετρακόσια; Η μήπως ξέρει κάτι παραπάνω από εμάς;


Μήπως ο τρελός τα έχει τετρακόσια; Ή μήπως ξέρει κάτι παραπάνω από εμάς;

Ο φίλος Κώστας Μαυροφορεμένος μας είχε προειδοποιήσει για την εξόρμηση – άσκηση επιβίωσης στο βουνό με ένα teazer που μας άρεσε πολύ.

Πλέον η άσκηση ολοκληρώθηκε, όπως και το μονταζ του βίντεο και τώρα ο Κώστας μας δείχνει την μοναχική του πορεία, μέσα σε 9 ημέρες, πάνω στα βουνά, με μόνη συντροφιά τα σκυλιά και τον εξοπλισμό του.

Είναι αυτό που δεν θα σταματήσω ποτέ να σας προτρέπω…

Εξάσκηση, εξάσκηση, εξάσκηση.

Μέχρι να σας γίνει δεύτερη φύση…

https://www.youtube.com/watch?v=Wsn6x1uYJe0
●9 Days SURVIVOR● One Man – Two Dogs
http://etoimotita-enallaktiki-diaviosi.blogspot.gr/2016/06/9-120.html
Home / ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ / Άσκηση επιβίωσης : 9 μέρες στο Βουνό, 120 χλμ περπάτημα, χωρίς όχημα, χωρίς ρεύμα!!!
Άσκηση επιβίωσης : 9 μέρες στο Βουνό, 120 χλμ περπάτημα, χωρίς όχημα, χωρίς ρεύμα!!!
ΖΑΧΑΡΊΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΌΣ   6/19/2016 06:10:00 Π.Μ.   ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Σκοπός και Στόχος

Αυτό το ιστολόγιο φτιάχθηκε καταρχήν για να μαζέψει σε ένα δικό του ξεχωριστό χώρο, την εμπειρία τις γνώσεις που έχουμε αποκομίσει, από την εφαρμογή τακτικών και προσομειωμένων μεθόδων δυσμενών συνθηκών, κατ΄αρχήν επιβίωσης και εν συνεχεία διαβίωσης.
Ως επιβίωση, νοείται η έκτακτη και δυσμενής κατάσταση στην  καλείται ο άνθρωπος να επιβιώσει κάτω από ορισμένους κίνδυνους για μικρό χρονικό διάστημα.
Ως διαβίωση, νοείται η μόνιμη ή επί μακρόν κατάσταση, κάτω από την οποία ο άνθρωπος αναγκάζεται να ζει. Εδώ θα εξετάσουμε την αναγκαστική ή και βίαιη αλλαγή της κατάστασης αυτής, από γεγονότα που θα επηρεάσουν τον γενικό και μη ειδικά εκπαιδευμένο πληθυσμό.
Αυτό το ιστολόγιο απευθύνεται κατ΄αρχήν σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία ή ελάχιστη εκπαίδευση και δευτερεύοντος σε αυτούς που εξασκούν τις συνθήκες διαβίωσης.
Σκοπός μας είναι να μάθουμε στον αποκαλούμενο γενικό πληθυσμό (ως όρος πολιτικής προστασίας νοείται αυτό που αποκαλούμε σήμερα ως άμαχο πληθυσμό) τους τρόπους που μπορεί κατ΄αρχήν να επιβιώσει σε ένα δυσμενές περιβάλλον με τις λιγότερες δυνατές απώλειες και εν συνεχεία να δημιουργήσει το αναγκαίο περιβάλλον ασφαλούς διαβίωσης.
Γιατί είναι απαραίτητη μια τέτοια εκπαίδευση και προετοιμασία; 
Το μεγαλύτερο μυστικό για την αντιμετώπιση έκτακτων δυσμενών καταστάσεων είναι η αντοχή στην υψηλή ψυχολογική πίεση των πρώτων ημερών από την εκδήλωση της αλλαγής της κατάστασης.
Η πεποίθηση μας είναι ότι αυτοί που θα αντέξουν στην πίεση αυτή είναι αυτοί που θα είναι ψυχολογικά και υλικά προετοιμασμένοι.
Αυτή η αντοχή δίνει στρατηγικό και χρονικό πλεονέκτημα έναντι των μη ενημερωμένων και των μη εκπαιδευμένων.

Η περίοδος ειρήνης δεν είναι εγγυημένη , ενώ η αλλαγή της συνήθους κατάστασης διαβίωσης, έχει αποδειχθεί από τα πρόσφατα γεγονότα σε Συρία και Αίγυπτο, ότι μπορεί να αλλάξει τα πάντα και για πάντα, μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκοπός αυτού του ιστότοπου δεν είναι να μάθει τον μάχιμο άρρενα Έλληνα, πως να το βάζει στα πόδια. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις σε δυσμενής συνθήκες, μεταφοράς των αμάχων (γυναίκες, παιδιά, ηλικιωμένοι, άρρωστοι) σε ασφαλές καταφύγιο, εκεί θα ακολουθήσει ολιγόωρη ανασυγκρότηση (ψυχοσωματική) και επιστροφή στο στοίβο της μάχης (όποιος και αν είναι αυτός) ώστε να γράψουμε την δική μας ένδοξη σελίδα στην ιστορία αυτού του υπέροχου και λαμπρού λαού που λέγονται ΕΛΛΗΝΕΣ. 

3 thoughts on “Μήπως ο τρελός τα έχει τετρακόσια; Η μήπως ξέρει κάτι παραπάνω από εμάς;

  1. THE WAY I LOOK AT IT…THE RIGHT THING TO DO IN A CASE LETS SAY OF A NATIONAL EMERGENCY I MY SELF CONSIDER IT AS STRAIGHT FORWARD AND OF COURSE GOOD ANYTHING THAT IT CAN SOMEHOW HELP IS GOOD ANYTHING THAT CAN’T HELP THEN I CONSIDER IT AS BAD AND THEREFORE MUST BE REJECTED.-

  2. Αγαπητέ GEORGE η δική μου αναφορά είναι πως ο εν λόγο κύριος ξέρει από της προφητείες και το τι θα συμβεί και αυτό θα το δει ο καθένας αν μπει στο λινκ που έδωσα.

    Θα αναφερθώ στις προφητείες συνοπτικά για να το καταλάβουμε το ζήτημα καλύτερα.Στις προφητείες και στα γεγονότα που θα μας δώσουν την Κωνσταντινούπολη στην Ελλάδα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s