"Greek National Pride" blog / ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! ΠΟΡΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ!! (βίντεο)


ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! ΠΟΡΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ!! (βίντεο)

Στα νηπιαγωγεία της Γερμανίας ένας υπάλληλος του Ομοσπονδιακού Κέντρου Αγωγής Υγείας (BZgA) παρουσιάζει την «κούκλα του σεξ Lutz». 

Ο σκοπός αυτής της παρουσίασης είναι να εξοικειωθούν τα παιδιά από την νηπιακή ηλικία σε θέματα πορνείας και διαστροφής τον φύλων, αρσενικού και θηλυκού. 

Με την πρόφαση ότι θα εκπαιδεύσουν τους μικρούς μαθητές στη σωστή χρήση της σεξουαλικότητας τους, εισαγάγουν όλες τις ανώμαλες καταστάσεις που παρουσιάζονται με έναν εκπορνευτικό τρόπο.

Αυτοί που πρωτοστατούν σε αυτού του είδους ανώμαλης σεξουαλικής εκπαίδευσης και επιβάλουν τις ανώμαλες απόψεις τους είναι ως συνήθως οι (προοδευτικοί) πράσινοι-οικολόγοι και… δεν συμμαζεύεται.
Γερμανία… δηλαδή το νέο Ισραήλ…
Κόμμα Πρασίνων – ΟιΚΩΛΟγοι… δηλαδή,  μια από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ… δηλαδή, ότι σκατά ψήφισαν οι ανώμαλοι – διεστραμμένοι σκατοψηφοφόροι τους και εδώ… 

Κατάλαβες τώρα, ραγιά, γιατι οι ανώμαλοι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, φέρνουν  στο ΚΥΝΟβούλιο την αλλαγή φύλου και  ψήφισαν τις … έμφυλες εβδομάδες στα σχολεία που φοιτούν ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΕΣ;

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ, ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ …

Κι αν έκανε πίσω η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, στάχτη στα μάτια είναι.

ΣΤΑ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΑ, ΓΕΝΙΚΩΣ  ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ… ΑΠΟ ΚΡΥΦΑΔΕΛΦΕΣ, ΕΩΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ, ΕΩΣ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ… κι ότι μπορεί να βάλει το μυαλό ενός άρρωστου ψυχικά, πνευματικά, σωματικά, ανθρώπου.

Πώς αλλιώς θα τους εκβίαζαν  για να ψηφίζουν τα νομοσχέδιά τους τα διεστραμμένα αφεντικά τους, οι ΟΒΡΙΟΙ;;;

Και επειδή τα ίδια θα φέρει ως νομοσχέδιο και στην Ελλάδα, η συγκυβέρνηση των ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ, ΤΩΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ, η λύση, είναι μια: 
ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

Αλλά δεν θα το κάνουν… 
Το «ΓΙΑΤΙ», δεν χρειάζεται σκέψη… 


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Τους ελάχιστους που δεν είναι ανώμαλοι, από κάπου αλλού τους κρατούν και τους εκβιάζουν.

 

 Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη


Η εκπαίδευση δυστυχώς όπως φαίνεται στρέφεται από το κακό στο χειρότερο καθώς το Hardcore-Sex έρχεται στους παιδικούς σταθμούς στην Γερμανία και την Αυστρία και σύντομα σε όλη την Ευρώπη.Στα νηπιαγωγεία της Γερμανίας ένας υπάλληλος του Ομοσπονδιακού Κέντρου Αγωγής Υγείας (BZgA) παρουσιάζει την «κούκλα του σεξ Lutz». 

Ο σκοπός αυτής της παρουσίασης είναι να εξοικειωθούν τα παιδιά από την νηπιακή ηλικία σε θέματα πορνείας και διαστροφής τον φύλων, αρσενικού και θηλυκού. 

Με την πρόφαση ότι θα εκπαιδεύσουν τους μικρούς μαθητές στη σωστή χρήση της σεξουαλικότητας τους, εισαγάγουν όλες τις ανώμαλες καταστάσεις που παρουσιάζονται με έναν εκπορνευτικό τρόπο.

Αυτοί που πρωτοστατούν σε αυτού του είδους ανώμαλης σεξουαλικής εκπαίδευσης και επιβάλουν τις ανώμαλες απόψεις τους είναι ως συνήθως οι (προοδευτικοί) πράσινοι-οικολόγοι και… δεν συμμαζεύεται.


Ο σημαντικός στόχος αυτού του είδους εκπορνευμένης παιδείας είναι να κάνουν τα μικρά παιδιά να εθιστούν σε όλες αυτές τις μορφές του ανώμαλου σεξ έτσι ώστε το μυαλό τους να θολώσει από μικρή ηλικία και να χάσουν κάθε δυνατότητα διάκρισης και σωστών επιλογών στην μέλλουσα ζωή τους (όταν συνέχεια σκέπτεσαι με το κάτω κεφάλι το επάνω κεφάλι νεκρώνεται οριστικά).
 Το βίντεο, εδώ

Άλλο ένα χαρακτηριστικό αυτής της μοντέρνας και προοδευτικής εκπαίδευσης είναι να ξεχάσουμε τις αθώες παιδικές κούκλες του παρελθόντος με τις όποιες έπαιζαν οι παλιότερες γενεές.

Οι σημερινές κούκλες των παιδιών θα μεταφέρουν πάνω τους όλες αυτές τις σεξουαλικές ανωμαλίες με τις οποίες θέλουν να ερεθίσουν το παιδικό μυαλό και να εκπορνεύσουν την παιδική του φύση.

 Το βίντεο εδώ


Σε αυτό το βίντεο παρακάτω μπορείτε να δείτε δύο συγγραφείς οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τέτοιου είδους βιβλία, όπου υποστηρίζουν και διδάσκουν την ομοφυλοφιλία και άλλες διαστροφές σε παιδιά.

Το βίντεο εδώ 

Να φανταστείτε ότι έφτασαν στο σημείο σε ορισμένους παιδικούς σταθμούς χάρη του νέου τύπου εκπαίδευσης που αύριο πολύ πιθανόν να το δούμε και στην χώρα μας να ξεντύνουν τα μικρά νήπια, να τα βάζουν το ένα διπλά στο άλλο γυμνά για να εξοικειωθούν με την σεξουαλική πράξη.
20141218-005026_img_3663_cgo
20150225-142750_img_3640_cgoΕδώ βούτυρο στο ψωμί του κάθε είδους παιδεραστή: Τουλάχιστον επί 15 χρόνια οι πράσινοι και φιλελεύθεροι κρύβανε τα αίσχη των παιδεραστών στους παιδικούς σταθμούς σε όλη την Γερμανία.


Οι βρώμικες λεπτομέρειες έγιναν όμως γνωστές από τον συγγραφέα και δημοσιογράφο Michael Grandt.


Η έρευνα του διήρκεσε 10 χρόνια και είναι ανατριχιαστικά τα στοιχεία που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας.

Αποκαλύπτει μέχρι και ότι κυβερνητικά στελέχη είναι μπλεγμένα σε παιδεραστίες, δηλαδή παιδόφιλοι.

Αυτό είναι σύμφωνα με τα λεγόμενά του το απωθητικό και άσχημο αλλά αληθινό πρόσωπο του Κόμματος των Πρασίνων.


demonstranten-protestieren-anlaesslich-der-verleihung-des-theodor-heuss-preises-gegen-den-gruenen-euro-original

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά έχουμε και την τελευταία επιβαλλομένη μόδα του σχολικού πολιπολιτισμού. 

Χαρακτηριστικό κρούσμα αυτής της εξέλιξης το παράδειγμα ενός σχολείου στην Γερμανία και Αυστρία όπου οι αφελείς δάσκαλοι μάθαιναν στα παιδάκια χριστουγεννιάτικα τραγούδια . 

Τι το ήθελαν;;

paedagogin_erklaert_kindern_weihnachten_

Οργισμένος ένας Τούρκος πατέρας, κόντεψε να σπάσει στο ξύλο μια γυναίκα εκπαιδευτικό, γιατί φώναζε πώς το παιδί του δεν πρέπει να μαθαίνει τέτοιες αηδίες.

Θαυμαστέ το νέο εκπαιδευτικό σύστημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα εισαχτεί και στην χώρα μας. 

Η αρχή έχει ήδη γίνει.

2127431242-birgit-kelle-gender-gaga-2lui


 Τα βίντεο εδώ… κι εδώ

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s