«Ανεπιθύμητος» στη Θράκη είναι ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, όπως έγραψαν σε αφίσες τα μέλη της παράταξης πολιτών του Δήμου Κομοτηνής, «Σπάρτακος», και κόλλησαν σε διάφορα σημεία στην Κομοτηνή -αφίσες που ξηλώθηκαν μέσα σε ένα βράδυ από την αστυνομική διεύθυνση Ροδόπης.
Ο κ. Κώστας Καραΐσκος, επικεφαλής της παράταξης «Σπάρτακος», μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 και την εκπομπή «Εντός ΘΕΜΑτος» με τους Γιώργο Λαμπράκο και Παναγιώτη Σουρέλη, για τους λόγους αυτής της πρωτοβουλίας.
«Εδώ και έξι μήνες έχει κλιμακωθεί η κατάσταση, πρώτα με τον Γιλντιρίμ, μετά με τον Τσαβούσογλου και τώρα με τον Ερντογάν. Δεν νομίζω να υπάρχει τουρκική επαρχία που να παρέλασαν όλοι αυτοί μέσα σε έξι μήνες» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καραΐσκος.
