"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ / Τουρκία

Ψυχολογικές επιχειρήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο με βίντεο! Ανάλυση όσων δείχνουν


Οι ψυχολογικές επιχειρήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο, περιλαμβάνουν τους τελευταίους μήνες, όλο και συχνότερα, τη προβολή βίντεο, μέσω των οποίων η Άγκυρα προσπαθεί να στείλει το μήνυμα που λέει ότι μπορεί  να ΄ναι παντού και να ελέγχει τα πάντα.

Τελευταίο δείγμα της “τουρκικής μονταζιέρας” ***το βίντεο με το κινητό ραντάρ απέναντι από τα Ίμια.

***Το militaire.gr  έχει την τύχη να διαθέτει αναγνώστες παρατηρητικούς και “ψαγμένους”. Ένας απ΄ αυτούς μας έχει στείλει δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναλύσεις για βίντεο που έδωσαν οι Τούρκοι στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες. Το ένα έχει να κάνει με το ραντάρ στη περιοχή των Ιμίων και το δεύτερο με το “σκραμπλ” των Τούρκων πιλότων.

Ας ξεκινήσουμε με την ανάλυση για το πιο πρόσφατο βίντεο, αυτό με το ραντάρ.

Η ανάλυσή του:

To εποχούμενο , μη military  σύστημα RADAR που ανακοίνωσαν ότι ανέπτυξαν οι γείτονες στην ευρύτερη περιοχή της Αλικαρνασσού (4,2νμ απ΄τα Ίμια) εκτιμώ ότι εντάσσεται ΑΠΟΛΥΤΩΣ στον τομέα των ψυχολογικών επιχειρήσεων που εφαρμόζουν τα τελευταία έτη. Δεν είναι δα και το “σούπερ σύστημα”… άλλωστε έχουν άλλα πολύ πολύ καλύτερα στην ευρύτερη περιοχή για να κάνουν την δουλειά τους και την κάνουν!

Οι γείτονες με την δημοσιοποίηση του video δείχνουν στο εσωτερικό τους ότι είναι αποφασισμένοι να παρακολουθούν τις περιοχές των βραχονησίδων του Αιγαίου (μη φωνάζει και ο Κιλιντστάρογλου σε μια χρονική στιγμή που δεν πρέπει να έχει κι άλλα μέτωπα ανοιχτά στο εσωτερικό του, έχει απώλειες πίσω όχι σοβαρές αλλά είναι απώλειες) και από ξηράς (με το σύστημα αυτό και με άλλα σαφώς ανώτερα) και  σε συνδυασμό με την περιπολία σκαφών της Τ/Ακτοφυλακής (χρόνος στο βίντεο 0:17-0:35 και 0:41-0:57) αλλά και του τουρκικού Πολ. Ναυτικού (0:58-1:07) που τα δείχνουν στο παρόν video έχουν έλεγχο περιοχής παρόλο ότι πολεμούν στα ανατολικά αλλά δείχνουν και στον Ελληνικό λαό (επειδή είναι σίγουροι ότι θα το τσιμπήσουν άμεσα τα δικά μας ΜΜΕ) ότι είναι ΕΚΕΙ !!!!

Από ένα έλεγχο στο Google earth περιοχή ανάπτυξης του εποχούμενου συστήματος είναι η συγκεκριμένη (αυτή με την καρφίτσα) :

Παρακάτω καταγράφονται οι χρόνοι στο βίντεο που φαίνονται νησίδες βραχονησίδες και άλλα βοηθητικά σημεία της ευρύτερης περιοχής:

Νησίδες ΙΜΙΑ=0:02’ -0:04΄ και  0:11΄ -0:15΄

CAVUS ADA=0:04’ -0:09΄,  CATAL ADA=1:33΄-1:39΄,TOPAN ADA=1:33΄-1:39΄

TULUSE ADA=1:33΄-1:36΄

ΣΚΟΠΕΛΟΙ ΠΛΗΣΙΟΝ ΑΚΤΗΣ BODRUM=1:37΄-1:38΄,2:04΄-2:06΄

  ANAMETAΔΟΤΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ=2:00΄-2:02΄

 

Παρατηρήστε   σε αυτό το link: https://www.dailymotion.com/video/x6esmzy

 

 

 

Το κόκκινο καραβάκι (μάλλον ρυμουλκό ) που έλκει πλατφόρμα με ερπυστριοφόρο τσαπάκι για τα έργα (01:19΄, 02:48΄  και αλλού ) που θέλουν να κάνουν στο νησί του λοχία (cavus adasi) που είδαν το φως της δημοσιότητας .

Δείτε στο video με το ραντάρ στο 0:50΄-0:52’  το κόκκινο ρυμουλκό να έρχεται από το νησί του λοχία (έχει γίνει και διάνοιξη δρόμου εκεί φαίνεται καθαρά) και σποραδικά μέσα στο video ακούγεται ήχος από τσαπάκι με σφυρί ενώ πνέουν στην περιοχή δυτικοί άνεμοι. Τυχαίο;  Περνάνε τα μηνύματα τους!!!

***το βίντεο με το κινητό ραντάρ 

***Το militaire.gr 

πηγη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s