"Greek National Pride" blog / ΕΛΛΑΔΑ / Ισλαμο-φονιάδες / Λαθρομετανάστες

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!


Περίμενα καρτερικά να συλληφθούν οι δράστες και να αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους.

«Τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης και ομολόγησαν την επίθεση με σκοπό την ληστεία σε βάρος του 25χρονου, Νίκου Μουστάκα, στου Φιλοπάππου.Τον απείλησαν με ένα σπασμένο μπουκάλι που το κόλλησαν στο λαιμό για να του πάρουν το κινητό και εκείνος στην προσπάθεια του να αμυνθεί έπεσε από το ύψωμα.

Πρόκειται για δυο Πακιστανούς και έναν Ιρανό οι οποίοι εντοπίστηκαν στον συνοριακό σταθμό της Ειδομένης, από όπου προσπάθησαν να διαφύγουν από την χώρα έπειτα από τη ληστεία που κόστισε τη ζωή στον 25χρονο”.

Γνώριζα από την αρχή «τι και ποιοι”, αφού και ο ίδιος έχω πέσει θύμα κλοπής του σακιδίου μου στου Φιλοπάππου.
Δεν περίμενα όμως ποτέ ότι η έξαρση και η λύσσα των πιθήκων, θα έφτανε σε σημείο να αφαιρέσουν ΤΗ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟΥ, για ένα κινητό τηλέφωνο.

Η ζωώδης νοημοσύνη τους, τόσο αξιολογεί την ανθρώπινη υπόσταση. Δεν μιλάμε για τις υποσαχάριες χώρες της Αφρικής, εκεί δεν υπάρχει καν αξιολόγηση, σε καίνε ζωντανό με ξερόκλαδα του δρόμου, έτσι για να κάνουν κέφι.

Η ξενία των αρχαίων χρόνων ήταν ιδιαίτερα ανεπτυγμένη στους αρχαίους Έλληνες, την οποία ονόμαζαν και φιλοξενία. Όπως, μάλιστα, πληροφορούμαστε, «είχαν την αντίληψη ότι οι ξένοι ήταν ιεροί και τους προστάτευε ο Ζευς, τον οποίο αποκαλούσαν «Ξένιον». Γι’ αυτό όφειλαν να παρέχουν στον ξενιζόμενο κάθε περιποίηση και προστασία, ιδίως κατά την εποχή που υπήρχε έλλειψη συγκοινωνιακών μέσων και καταλυμάτων».

Πράγμα που κάνει και η φτωχή και κακοποιημένη μας Ελλάδα σήμερα που πεινούν τα δικά της παιδιά για να θρέψουν όλους τους λαθρομετανάστες που άφησαν την χώρα τους και ήρθαν εδώ ως κοινοί τυχοδιώχτες..

Έτσι λοιπόν, έχει περάσει στο άγραφο εθιμικό μας δίκαιο ότι ο θεσμός της ξενίας κατέστη τόσο ισχυρός ώστε οι αρχαίοι Έλληνες να θεωρούν την παραβίαση της ξενίας ως έγκλημα· οι δε Ρωμαίοι ως μέγα αμάρτημα.

Όμως πέρα από το καθήκον της ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ που εμείς το πληρώνουμε με ΑΙΜΑ, υπάρχει και η συνέπεια της ΥΒΡΕΩΣ όταν ο φιλοξενούμενος παραβιάσει τη φιλοξενία, που ο Νόμος όριζε να θανατωθεί, από αρχαιοτάτων χρόνων και πρώτοι οι Θράκες εφάρμοσαν αυτές τις συνέπειες μόλις οι πρώτοι βάρβαροι ατίμασαν το σπίτι τους σκοτώνοντας και βιάζοντας τις γυναίκες και τα παιδιά των ανδρών που τους φιλοξενούσαν.

Θα είμαι λιτός, συνεκτικός, σαφής πλην ΔΙΚΑΙΟΣ και η εντολή θα φτάσει εκεί που «πρέπει”:

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΤΑ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΡΑΦΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ο οποίος ενυπάρχει στο άγραφο ΕΘΙΜΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟ και τίθεται σε ισχύ από σήμερα.

14 Πακιστανοί και 7 Ιρακινοί της ίδιας ηλικίας, ας ετοιμαστούν να πάρουν το μήνυμα της Ελλάδας που τους φιλοξενεί και τους ταΐζει.

Αυτό το μήνυμα να διαβιβαστεί σε όλες τις κατευθύνσεις και κοινοποιήστε το παρακαλώ να φτάσει εκεί που πρέπει.

Αυτός είναι ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Καθιστώ τέλος υπεύθυνη την πολιτική ηγεσία της Χώρας που συνεχίζει να επιτρέπει και να ενθαρρύνει την παράνομη εισβολή με αφύλαχτα σύνορα, ενώ ο Πρωθυπουργός της Χώρας είναι ΑΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ και θα προσαχθεί στη Δικαιοσύνη για κάθε ζωή Έλληνα που ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ από τα χέρια λαθρομετανάστη.

Ας πάρουν το μήνυμα άπαντες.

Σήμερα υπάρχει το ΈΓΚΛΗΜΑ, αύριο έρχεται Η ΤΙΜΩΡΙΑ.
Κι αυτό ΝΟΜΟΣ είναι.

Δημήτριος Μαντές
24/08/2018

πηγη

πηγη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s