"Greek National Pride" blog / ΑΛΒΑΝΟΙ / Αλβανοί τουρκοτσολιάδες / Ανθέλληνες / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚ «ΦΙΔΙ» ΝΤΑΝΤΕΥΑΝ Η Ν.Δ.ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙ 21 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ


Γκαζμέντ Καπλάνι: «Οι Έλληνες γενοκτόνησαν τους Τσάμηδες»…

Στα βήματα του Αβραάμ Μπεναρόγια και του Λαέρτη Βασιλείου βαδίζει κι ένας άλλος γνώριμος του «Στόχου», ο διαβόητος Αλβανός δημοσιογράφος και συγγραφέας Γκαζμέντ Καπλάνι. Όσο ζούσε στην Ελλάδα (1991 – 2012), μάς το έπαιζε ανθρωπιστής και διεθνιστής.

Τώρα που γύρισε στην πατρίδα του, αποκάλυψε το πραγματικό του πρόσωπο, εκείνο του σκληρού Αλβανού εθνικιστή, το οποίο τόσα χρόνια μάς απέκρυπτε, υποδυόμενος τον αδικημένο πρόσφυγα…

Ο «ανθρωπιστής» Γκαζμέντ Καπλάνι (που τόσο θερμά είχαν αγκαλιάσει επί 21 χρόνια οι εγχώριοι αντιρατσιστές, ώστε να τον προσλάβουν στην ΕΡΤ επί μπουχέσα Καραμανλή και να του δώσουν μόνιμη Στήλη στα «ΝΕΑ» του Λαμπράκη, για να γράφει πόσο ρατσιστές είναι οι Έλληνες…) εξέδωσε πρόσφατα ένα βιβλίο με τίτλο «Κακός με τον εαυτό σου», στο οποίο κατηγορεί τους Έλληνες ως Γενοκτόνους των Τσάμηδων!..




ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΒΑΡΚΑΡΗ;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της αλβανικής εφημερίδας «Γκαζέττα Σκιπτάρε», πρίν λίγες ημέρες στα Τίρανα έγινε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Καπλάνι, παρουσία του ίδιου του 55χρονου συγγραφέα, που ζεί τα 5 τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ. Στην παρουσίαση μίλησε και ο διάσημος Αλβανός ποιητής Βισάρ Ζίτι ο οποίος επεσήμανε ότι «το βιβλίο παρουσιάζει με τέλειο τρόπο τη σφαγή σε βάρος των Τσάμηδων.

Οι Έλληνες, συμπεριφερόμενοι άσχημα με τους Αλβανούς, τιμωρούσαν εκείνους που έφευγαν»!.. Ανάλογες κατηγορίες εναντίον των «Γενοκτόνων» Ελλήνων εξετόξευσε κατά την διάρκεια της παρουσιάσεως και ο ίδιος ο Καπλάνι, αλλά και οι υπόλοιποι παρουσιαστές του βιβλίου…

Σύμφωνα με την αλβανική ιστοσελίδα shqiptarja.com, έχουν προγραμματιστεί δεκάδες ακόμη παρουσιάσεις του ανθελληνικού βιβλίου «Κακός με τον εαυτό σου» που θα γίνουν σε πανεπιστημιακούς χώρους στη Σκόδρα, στην Κορυτσά και άλλες αλβανικές πόλεις.

Αυτό και μόνο δείχνει ότι πίσω από τον Καπλάνι υπάρχει κάποιος χρηματοδότης που προωθεί όλη αυτή την ιστορία, ώστε να παρουσιαστούν οι Έλληνες ως Γενοκτόνοι των φιλήσυχων Τσάμηδων. Αποσιωπώντας – εννοείται – την πραγματικότητα: Ότι οι Αλβανοί Τσάμηδες συνεργάστηκαν επί Κατοχής με τους Ναζί και διέπραξαν δεκάδες δολοφονίες Ελλήνων, μέχρι να τους κατατροπώσει ο Ζέρβας στην Παραμυθιά και να τους διαολοστείλει στην πατρίδα τους την Αλβανία.

ΕΓΙΝΕ ΣΚΛΗΡΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!..

Ο «Στόχος» επισημαίνει ότι η ξαφνική αλλαγή του Γκαζμέντ Καπλάνι από διεθνιστής σε σκληρό Αλβανό εθνικιστή έχει να κάνει με την άρνηση των Ελληνικών Αρχών να του δώσουν την πολυπόθητη Ελληνική Ιθαγένεια.

Ο Καπλάνι έχει πολλές φορές αρθρογραφήσει γι’ αυτή την άρνηση, γράφοντας π.χ. στη σελίδα του στο Facebook ότι «το ελληνικό κράτος χαρακτηρίζεται από απερίγραπτη αλητεία. Είναι ένα κράτος που θεωρείται ανοργάνωτο και παρασιτικό αλλά όταν πρόκειται να σκεφτεί τρόπους για να ταπεινώσει τον πολίτη, να του καταπατήσει τα δικαιώματα, να τον κατακλέψει και να τον τσακίσει, δουλεύει με μια μεθοδικότητα καφκική και αξιοζήλευτη»…

Το αστείο είναι ότι οι κυβερνήσεις της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ ήσαν έτοιμες να του δώσουν την Ελληνική Ιθαγένεια, αλλά ήρθε στην Εξουσία ο Σύριζα και για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο του την αρνήθηκε, με αποτέλεσμα ο Καπλάνι να γράψει:

«Δεν θα ξεχάσω όλους αυτούς και όλες αυτές που ενώ προβάλλονται ως υπερασπιστές των δικαιωμάτων των μεταναστών και μειονοτήτων είναι φορείς ενός πρωτόγονου σκατοψυχισμού και μιας νοοτροπίας βαθειάς σταλινικής: όσοι διαφωνούν μαζί μας και δεν τους ελέγχουμε τους τσακίζουμε για να γίνουν παράδειγμα για τους άλλους».

ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΣΤΑ 49 ΤΟΥ!..

Όπως είχε αποκαλύψει ο «Στόχος» στο φύλλο της 2ας Αυγούστου 2012, το καλοκαίρι του 2012 ο Καπλάνι πήρε υποτροφία (στα 49 του!..) για το πανάκριβο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, από γνωστή αντιρατσιστική ΜΚΟ.

Παραμένει άγνωστο τι σπουδές έκανε αυτά τα 6 χρόνια στο Χάρβαρντ, αλλά σίγουρα θα έχουν να κάνουν με τον Ρατσισμό και τα Εγκλήματα των Ελλήνων που τον έτρεφαν πλουσιοπάροχα επί 21 χρόνια… ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ότι Καπλάννι μπούκαρε παράνομα στην Ελλάδα το 1991 για να φάει ένα κομμάτι ψωμί.

Με την βοήθεια των Αριστερών που λυμαίνονται τα Πανεπιστήμια, κατάφερε να μάθει ελληνικά, να τελειώσει την Φιλοσοφική Σχολή του Αθήνησι, να γίνει Διδάκτορας του Παντείου, να πιάσει δουλειά στα «Νέα» του Λαμπράκη και να ταξιδεύει τζάμπα σε όλο τον κόσμο για την προώθηση του Αντιρατσισμού.

Πώς τα κατάφερε όλα αυτά ο κακάσχημοςΚαπλάνι; Απλούστατα, οι ανθέλληνες Αριστεροί τον προωθούσαν ως υπόδειγμα Λαθρομετανάστη που μετέσχε της Ελληνικής Παιδείας και πρόκοψε!

ΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ Η… ΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ!..

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ επίσης ότι το 2013 ο Καπλάνι είχε κυκλοφορήσει κι άλλο ανθελληνικό βιβλίο με θέμα το Ολοκαύτωμα των Εβραίων της Θεσσαλονίκης, και τον βρώμικο ρόλο που έπαιξαν οι Ρατσιστές Έλληνες!

Η επιλογή ενός τόσο ανθρωπιστικού θέματος, εκτιμήθηκε αμέσως από κάποιες ΜΚΟ στις ΗΠΑ, που έσπευσαν να του δώσουν την βαρβάτη υποτροφία για το Χάρβαρντ, κι άς ήταν πιά 50 χρονών. Τόσο απλά είναι τα πράγματα για να πετύχεις στην ζωή: Ας θυμηθούμε και το παράδειγμα του Άδωνι Γεωργιάδη που η καριέρα του εκτοξεύτηκε από τον Γενάρη του 2017 που προσκύνησε τους Εβραίους…

ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ με κάτι διδακτικό που έγραψε ο Καπλάνι την Τρίτη 4 Αυγούστου 2009 στην Στήλη που είχε τότε στα «ΝΕΑ» του μακαρίτη Λαμπράκη. Επί Χότζα και επί Κομμουνισμού στην Αλβανία, μόνο ένας Αλβανός τολμούσε να πεί ανοιχτά πως ήταν ομοφυλόφιλος:

Ο περίφημος Βίκτωρ, τον οποίο οι άλλοι Αλβανοί ανεχόντουσαν και δεν τον σαπίζανε στο ξύλο, για ποιόν λόγο νομίζετε; Γιατί υπήρχε η φήμη ότι ήταν Βορειοηπειρώτης, δηλαδή Έλληνας, δηλαδή ανήκε σε μια Φυλή που έχει στο αίμα της την Ομοφυλοφιλία!!.. Πλάκα – πλάκα, έτσι ακριβώς μάς βλέπουν και οι Αφρικανοί λαθρομετανάστες:

Αυτοί που ζούν εδώ, τηλεφωνούν στους συγγενείς τους στην Αφρική και τους λένε ότι οι Έλληνες είναι ένας λαός ομοφυλοφίλων και ότι οι Ελληνίδες κάνουνε «κρά» για Αφρικανικό σέξ, οπότε υπάρχει ζήτηση!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΣΤΟΧΟΣ»

Σχολιάστε