Πέντε από τα 12 νέα εκπαιδευτικά αεροσκάφη P2002JF βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της 360ΜΕΑ (Μοίρα Εκπαίδευσης Αέρος), στην αεροπορική βάση Δεκελείας, τονίζει ανακοίνωση της ΠΑ.
Η ανακοίνωση έγινε με αφορμή την επίσκεψη του Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου στην 360ΜΕΑ, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της Σχολής Ικάρων, Υποπτέραρχος (Ι) Ιωάννης Γκοντικούλης και ο Διοικητής της Μοίρας, Αντισμήναρχος (Ι) Δημήτριος Πεπόνης.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο Α/ΓΕΑ ενημερώθηκε για τα τρέχοντα θέματα της Μοίρας και την εξέλιξη της πορείας της Σύμβασης Προμήθειας Ολοκληρωμένου Συστήματος Νέου Αεροσκάφους Σταδίου Επιλογής. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποίησε πτήση με το νέο εκπαιδευτικό αεροσκάφος P2002JF













πηγ