"Greek National Pride" blog

Η Κούνεβα θέλει να ψηφίσουν 170.000 «μετανάστες»


Η Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα δεν βρήκε άλλους λόγους για να ανησυχήσει για τους Ευρωπαίους πολίτες και αγωνιά για την άνοδο της «ακροδεξιάς».

Η Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα δεν βρήκε άλλους λόγους για να ανησυχήσει για τους Ευρωπαίους πολίτες και αγωνιά για την άνοδο της «ακροδεξιάς».

Έβγαλε και ανακοίνωση-«διάγγελμα» μάλιστα προς τους πολίτες των άλλων κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που βρίσκονται μετανάστες στην χώρα μας να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους για να ψηφίσουν στις Δημοτικές εκλογές και τις Ευρωεκλογές!

Στις Δημοτικές εκλογές, σύμφωνα με την Κούνεβα, μπορούν να είναι και υποψήφιοι.

Μας λέει ότι οι εκλογές του Μαΐου είναι πολύ κρίσιμες, γιατί ανεβαίνει η «ακροδεξιά» και ενισχύεται η «ρητορική μίσους».

Προφανώς η Κούνεβα θεωρεί «ρητορική μίσους» την αντίσταση των Ευρωπαίων πολιτών στην πολυπολιτισμικότητα και την διάλυση, που φέρνουν αριστεροί και φιλελεύθεροι.

Όπως και την προσήλωση στις πατροπαράδοτες Ευρωπαϊκές Αξίες.

Από την Βουλγαρία στον ΣΥΡΙΖΑ

Η Κωνσταντίνα Κούνεβα είναι Βουλγάρα, που μετανάστευσε στην χώρα μας το 2001 μαζί με το παιδί της.

Την εποχή εκείνη ήταν σε εξέλιξη η κρίση του «υπαρκτού-ανύπαρκτου σοσιαλισμού», του κομμουνισμού και εκατομμύρια πολίτες από τις χώρες που είχαν την ατυχία να βιώσουν τον ζυγό των Μπολσεβίκων τις εγκατέλειπαν.

Η Κούνεβα προτίμησε να ενταχθεί στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και από ότι φαίνεται αγωνίζεται, για να γευτεί και η χώρα μας και οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές τα «καλά» του κομμουνισμού, που την οδήγησαν στην μετανάστευση.

Έτσι για να μην είμαστε παραπονεμένοι. Κατά την διάρκεια της παραμονής της στην χώρα μας και ενώ ήταν εργαζόμενη σε εταιρεία καθαρισμού, το 2008, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους με καυστικό οξύ.

Απέδωσε την επίθεση στην συνδικαλιστική της δράση και δήλωσε ότι δεχόταν απειλές.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά της επιδίκασε αποζημίωση ύψους 250.000 ευρώ τον Ιούνιο του 2013.

Το σκεπτικό της απόφασης ήταν ότι, επρόκειτο για εργατικό ατύχημα γιατί συνέβη όταν η Κούνεβα σχολούσε από την εργασία της και θεώρησε υπεύθυνη την εταιρεία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», η απόφαση ανετράπη στο Εφετείο.

Ένα κίνημα αλληλεγγύης στήριξε την υποψηφιότητά της στο Ευρωκοινοβούλιο με τον ΣΥΡΙΖΑ και από τότε που εκλέχτηκε ασχολείται με τα ζητήματα υπεράσπισης των «μεταναστών» και της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, ανάμεσα στα άλλα.

Οι μετανάστες πολίτες άλλων ευρωπαϊκών χωρών τους οποίους καλούσε η Κούνεβα να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου είναι 170.000: Βούλγαροι 63.000, Ρουμάνοι 38.000, Βρετανοί 14.000, Κύπριοι 13.000, Πολωνοί 12.500 και Γερμανοί 9.500.

Αυτοί ούτως ή άλλως έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές, αλλά θα ψηφίσουν για Έλληνες Ευρωβουλευτές ή για αυτούς των χωρών καταγωγής τους.

Επίσης αν ψηφίσουν στις Δημοτικές εκλογές υπάρχει περίπτωση αλλοίωσης της θέλησης των Ελλήνων πολιτών….

Το νέο «έθνος» της Παγκοσμιοποίησης

Φαίνεται όμως, είναι σίγουρο μάλλον, ότι τον τελευταίο καιρό οι θιασώτες της αριστεράς αλλά και του φιλελευθερισμού προσπαθούν να δημιουργήσουν από το πουθενά ένα νέο έθνος μέσα στην Ευρώπη, το «μεταναστευτικό έθνος».

Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την μετανάστευση 2.000.000 πολίτες τρίτων χωρών έχουν μπει στην Ευρώπη.

Το 1.000.000 από αυτούς έχει πάρει υπηκοότητα ή άδεια παραμονής.

Οι κρατούντες τους θέλουν όλους και σαν πολίτες και σαν ψηφοφόρους, Ελπίζουν ότι με την προσθήκη όλων αυτών στο εκλογικό σώμα, θα ανατρέψουν την καταστροφή που έρχεται γι’ αυτούς.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμαίνεται και η απάντηση του υποψήφιου για τον Δήμο της Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Ηλιόπουλου σε δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΣΤΙΑ».

Η εφημερίδα είχε αναρωτηθεί αν ο Μεχμέτ, ο Αλή και η Εμινέ θα καθορίσουν το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ο Ηλιόπουλος αφού λοιδορεί την εφημερίδα με την αναφορά «υποτίθεται σεβάσμια» μας μαλώνει.

Μας μαλώνει λέγοντας ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι ξένοι, είναι, λέει, Έλληνες όσο και ο Νίκος και ο Σταύρος και έχουν δικαίωμα στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Θεωρεί κατάκτηση ότι απέκτησαν ιθαγένεια και κατηγορεί το ρεπορτάζ της εφημερίδας για ψευδή στοιχεία και πως υποκρύπτει ρατσισμό.

Καταλήγει λέγοντας πως πρέπει χωρίς μισόλογα και «ναι μεν αλλά» να δώσουμε το δικαίωμα σε όλους αυτούς να εκλέγουν και να εκλέγονται.

Να πούμε στον κύριο Ηλιόπουλο ότι, η ιθαγένεια είναι ένα χαρακτηριστικό που δεν αποδίδεται, ούτε χαρίζεται από κάποια προοδευτική κυβέρνηση, είναι επίκτητο.

Υπηκοότητα μπορεί, ιθαγένεια όμως όχι

Η φρέσκια μόδα και νοοτροπία είναι ότι, όλοι αυτοί μιλούν για «μεταναστευτική καταγωγή».

Δεν λένε ο «Έλληνας» με καταγωγή από την Σομαλία ή το Πακιστάν για παράδειγμα ανάλογα με το από μας έχει έρθει ο καθένας.

Τον αναφέρουν ως «Έλληνα μεταναστευτικής καταγωγής».

Με τον ίδιο τρόπο παρουσιάζονται και κάποιοι υποψήφιοι των κομμάτων και είναι και υπερήφανοι γι’ αυτό.

Θέλουν να εξαλείψουν από την μνήμη μας την καταγωγή των Ελλήνων, αλλά ταυτόχρονα και την ιδιαίτερη καταγωγή όλων των υπολοίπων.

Για χάρη της πολυφυλετικής χοάνης, της πανσπερμίας που θέλουν να δημιουργήσουν, φτιάχνουν ένα υβριδικό καινούργιο «έθνος», το «μεταναστευτικό έθνος».

Είναι απορίας άξιο πως άνθρωποι που δεν πιστεύουν στην ιδέα του Έθνους και θέλουν να καταστρέψουν τα ήδη υπάρχοντα, θέλουν να δημιουργήσουν ένα καινούργιο, που δεν στηρίζεται σε καμία λογική.

Τελικά η Νέα Τάξη και η Παγκοσμιοποίηση έχουν πολλά κρυφά χαρτιά να χρησιμοποιήσουν στην προσπάθειά τους να πετύχουν τους σκοπούς τους. Στο δικό μας χέρι είναι να τους εμποδίσουμε.

www.elkosmos.gr

© http://www.elkosmos.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s