"Greek National Pride" blog

Κανονικά θα διεξαχθεί το “Makedonian Pride” στις 7/4 στο Κόδρα!


Η Ανθελληνική ανακοίνωση του δημοτικού συμβουλίου Καλαμαριάς ΔΕΝ απαγορεύει την εκδήλωση!

Κανονικά θα διεξαχθεί το “Makedonian Pride” στις 7/4 στο Κόδρα! Η Ανθελληνική ανακοίνωση του δημοτικού συμβουλίου Καλαμαριάς δεν απαγορεύει την εκδήλωση!

ΠΗΓΗ: ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ

Με αγανάκτηση και έκπληξη διαβάσαμε το εν λόγω δημοσίευμα του #thestival που αναφέρει μια ανακοίνωση από το δήμο Καλαμαριάς ως απάντηση στην αίτηση μας για παραχώρηση χώρου στον πρώην Στρατόπεδο Κόδρα στην Καλαμαριά.

Δεν είμαστε στην θέση να γνωρίζουμε εάν ισχύει η ανακοίνωση αφού ο δήμος Καλαμαριάς δεν μας έχει απαντήσει στο αίτημα που καταθέσαμε μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που έχει στην ιστοσελίδα του.

Κανονικά θα διεξαχθεί το "Makedonian Pride" στις 7/4 στο Κόδρα! Η Ανθελληνική ανακοίνωση του δημοτικού συμβουλίου Καλαμαριάς δεν απαγορεύει την εκδήλωση!Είτε όμως ισχύει ως ανακοίνωση από το δημοτικό συμβούλιο της Καλαμαριάς είτε όχι,εμείς

Κανονικά θα διεξαχθεί το "Makedonian Pride" στις 7/4 στο Κόδρα! Η Ανθελληνική ανακοίνωση του δημοτικού συμβουλίου Καλαμαριάς δεν απαγορεύει την εκδήλωση!8α)ως νόμιμο σωματείο θα καταθέσουμε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση προς πάσα κατεύθυνση και

β) στις 7.4 θα ασκήσουμε το νόμιμο δικαίωμα μας να συναθροιζόμαστε ως ελεύθεροι Έλληνες.

Υπενθυμίζουμε ότι ήδη μέρος του στρατοπέδου τελεί υπό κατάληψη από βουλγαρορομά ρακοσυλλέκτες που έχουν μετατρέψει τον χώρο σε εστίες μόλυνσης από τα σκουπίδια που μαζεύουν από τους κάδους σκουπιδιών!
Όμως για αυτούς ο Δήμος Καλαμαριάς δεν ενοχλείται αλλά τον πειράζει ο Ιερός Λόχος 2012.

Η απόφαση φυσικά και είναι πολιτικού τύπου -το αναφέρει και ο επίλογος της ανακοίνωσης.

Είναι αδιανόητο λοιπόν για αυτούς που έχουν αλλεργία σε οτιδήποτε θυμίζει Ελλάδα να δώσουν άδεια χρήσης σε εμάς, του εγκαταλειμμένου στρατοπέδου που έχει μετατραπεί σε ένα χώρο ερειπίων με σκουπίδια.
Για αυτό επί της ουσίας όλες αυτές οι ύβρεις που μας προσάπτουν είναι όλα αυτά που τους χαρακτηρίζουν ως ανθρώπους και που έχουν βαθιά ριζωμένα στα άρρωστα μυαλά τους.

Στις 7.4. όλοι στο στον πρώην Στρατόπεδο Κόδρα.
Ελλάς Εναντίον Όλων.

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ FACEBOOK ΕΔΩ:

https://www.facebook.com/events/414123486019425/?active_tab=discussion

Κανονικά θα διεξαχθεί το "Makedonian Pride" στις 7/4 στο Κόδρα! Η Ανθελληνική ανακοίνωση του δημοτικού συμβουλίου Καλαμαριάς δεν απαγορεύει την εκδήλωση!5Κανονικά θα διεξαχθεί το "Makedonian Pride" στις 7/4 στο Κόδρα! Η Ανθελληνική ανακοίνωση του δημοτικού συμβουλίου Καλαμαριάς δεν απαγορεύει την εκδήλωση!6

Επίσης ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναγράφει η ανακοίνωση ότι απαγορεύει στον Ιερό Λόχο 2012 να κάνει χρήση του Στρατοπέδου.

 Κάνει λόγο η ανακοίνωση ότι δεν θα διευκολύνει την φασιστική φιέστα ο δήμος Καλαμαριάς, ότι δηλώνουν την αντίθεση τους“ότι δεν χωράνε οι ναζί στην Καλαμαριά” κτλ

ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρουν ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ την χρήση του Στρατοπέδου Κόδρα, προφανώς γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι ΔΕΝ ανήκει μόνο σε αυτούς!

Για αυτό επί της ουσίας, όλες αυτές οι ύβρεις που μας προσάπτουν είναι πιθανόν όλα αυτά που χαρακτηρίζουν την δική τους απολυταρχική ιδεολογία, και που έχουν βαθιά ριζωμένα στα άρρωστα μυαλά τους.

Η ανακοίνωση φυσικά και είναι πολιτικού τύπου -το αναφέρει και ο επίλογος της ανακοίνωσης.

Είναι αδιανόητο λοιπόν για αυτούς που έχουν αλλεργία σε οτιδήποτε θυμίζει Ελλάδα να δώσουν άδεια χρήσης σε εμάς, ενός εγκαταλειμμένου στρατοπέδου που έχει μετατραπεί σε ένα χώρο ερειπίων με σκουπίδια.

Παραθέτουμε το δημοσίευμα.

ΠΗΓΗ

“Τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Καλαμαριάς, κατηγορηματικά δηλώνουν την αντίθεσή τους στην επικείμενη φιέστα που ετοιμάζει το εθνικιστικό φασιστικό μόρφωμα του «Ιερού Λόχου2012», την Κυριακή 7/4 στην περιοχή μας.


Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμαριάς αποφασίζει να μη διευκολύνει με κανέναν τρόπο τη δράση οποιουδήποτε εθνικιστικού – φασιστικού μορφώματος στην πόλη μας, για να μην προπαγανδίζονται οι φασιστικές τους αντιλήψεις και να στάζει το ρατσιστικό τους δηλητήριο.


Κανονικά θα διεξαχθεί το "Makedonian Pride" στις 7/4 στο Κόδρα! Η Ανθελληνική ανακοίνωση του δημοτικού συμβουλίου Καλαμαριάς δεν απαγορεύει την εκδήλωση!4Οι πολίτες της μαρτυρικής και ηρωικής Καλαμαριάς των δημοκρατικών και κοινωνικών αγώνων, της προσφυγιάς και της εργατιάς, του πολιτισμού και της μνήμης οφείλουν να εκπληρώνουν κάθε μέρα το Χρέος τους απέναντι στην Ιστορία.


Στην Καλαμαριά του Μπλόκου, των αγωνιστικών παραδόσεων και των λαϊκών αγώνων δεν χωράνε οι νεοναζί, ιδεολογικοί απόγονοι των ταγματασφαλιτών.


Θεωρούμε καθήκον και υποχρέωσή μας, και ειδικότερα, απέναντι στην ιστορία του λαού και του τόπου μας, απέναντι στη νέα γενιά, να υψώνεται τοίχος στην αναβίωση του φασισμού και του ναζισμού.

Η Καλαμαριά πρέπει να επιδείξει μηδενική ανοχή στο φασισμό, το ρατσισμό και τον εθνικισμό.

Είναι πρέπον ο δήμος μας να είναι ένας Δήμος που θα μπαίνει μπροστά σε ζητήματα ιστορικής μνήμης, μπροστά σε ζητήματα υπεράσπισης της ιστορίας αυτής της πόλης, των ανθρώπων αυτής της πόλης, των αγώνων που έδωσαν αυτοί οι άνθρωποι για την απελευθέρωση από το φασισμό.

Οι νεοναζί φασίστες, εθνικιστές με όποιο μανδύα και αν «ντυθούν» είναι ανεπιθύμητοι στην Καλαμαριά.

Δεν υπάρχει χώρος στην Καλαμαριά για αυτούς που διχάζουν.

Για πολιτικούς, κοινωνικούς και νομικούς λόγους δεν πρέπει να επιτρέψουμε τη μετατροπή του στρατοπέδου «Κόδρα» σε χώρο μισαλλοδοξίας, ρατσισμού, ξενοφοβίας και εθνικισμού”.

πηγη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s