"Greek National Pride" blog

Αθρόα εισβολή «μεταναστών» η «ειρηνική» κατάκτηση της Ελλάδος


Τα στοιχεία, το μέλλον και η «αντίδραση» της πολιτείας   

Ζοφερό διαγράφεται το μέλλον της Ελλάδος σχετικά με την πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας μας και την αναλογία Ελλήνων και ξένων, κυρίως μουσουλμάνων από χώρες της Ασίας και της Αφρικής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε στο διαδίκτυο η «Ένωση Μουσουλμάνων Ελλάδας», αν ευσταθούν, στην χώρα μας ζουν περίπου 2.000.000 μουσουλμάνοι, δηλαδή το 20% του πληθυσμού. Τους χωρίζει σε τρεις κατηγορίες.

 Στην πρώτη κατηγορία εντάσσει τους Έλληνες μουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης και κάποιων νησιών όπως η Κως και η Ρόδος, καθώς και κάποιους Έλληνες, άντρες και γυναίκες που, όπως ισχυρίζεται η «Ένωση Μουσουλμάνων», παντρεύτηκαν μουσουλμάνους και άλλαξαν θρήσκευμα.

Όλοι αυτοί υπολογίζονται σε περίπου 120.000 άτομα.

Στην δεύτερη κατηγορία εντάσσει τους μουσουλμάνους που υπήρχαν στην Ελλάδα μέχρι το 2010. Αυτούς όλους μαζί, Έλληνες και «μετανάστες», ελληνοποιημένους ή μη τους υπολογίζει από 850.000 έως 1.000.000 άτομα.

 Κάνοντας την αφαίρεση θα δούμε πως, σύμφωνα με τα στοιχεία τους, στην πατρίδα μας μέχρι το 2010 ζούσαν 730.000 έως 880.000 μη Έλληνες μουσουλμάνοι.

 Στην τρίτη κατηγορία εντάσσονται οι μουσουλμάνοι που ήρθαν στην χώρα μας από τις αρχές του 2010 μέχρι και σήμερα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία τους αυτοί υπολογίζονται σε περίπου 1.000.000.

Τα στοιχεία αυτά, όση αμφισβήτηση και αν επιδέχονται καταδεικνύουν ότι το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό.

Έως το 2001 που οι Έλληνες πολίτες δήλωναν το θρήσκευμά τους οι Έλληνες μουσουλμάνοι αποτελούσαν το 1,3% του συνολικού πληθυσμού.

 Σε αυτούς συγκαταλέγονταν όσοι αναφέρονται στην πρώτη κατηγορία συν ορισμένους Παλαιστίνιους που την δεκαετία του ’70 πολιτογραφήθηκαν Έλληνες.

Στην χώρα μας επίσης ζει και ένα ποσοστό Αλβανών μουσουλμάνων, είναι Σουνίτες και έχουν χαλαρή θρησκευτική πίστη και πολλοί από αυτούς είναι και άθεοι λόγω της πολιτικής του Χότζα που κατέστρεφε εκκλησίες και τζαμιά για τζαμιά, για να τονίσει την «αλβανικότητα».

Τα τελευταία χρόνια η μεγάλη πλειοψηφία των μουσουλμάνων προέρχεται από Αραβικές χώρες, από το Πακιστάν, το Μπανγκλαντές, την Γκάνα, την Νιγηρία, το Αφγανιστάν και άλλες χώρες μέχρι και από την Μογγολία.

Χώρες με θρησκευτικό φανατισμό, πολλές εκ των οποίων διάκεινται εχθρικά απέναντι στους Έλληνες και στους Χριστιανούς εν γένει.

Οι όψεις του προβλήματος
Το πρόβλημα που ανακύπτει γίνεται ακόμη σοβαρότερο αν εξετάσουμε και κάποιες άλλες παραμέτρους:

1 την υπογεννητικότητα. 

Η Ελληνίδα μάνα γεννά κατά μέσο όρο 1,1 παιδί ανά έτος σύμφωνα με τα στοιχεία, ενώ η μουσουλμάνα περίπου 5 παιδιά. Το ισοζύγιο των γεννήσεων των Ελληνόπουλων έναντι στους θανάτους ετησίως υπολείπεται κατά 30.000 περίπου.

2 την μαζική μετανάστευση των Ελλήνων σε χώρες του εξωτερικού λόγω της οικονομικής κρίσης.

Τα τελευταία χρόνια υπολογίζεται ότι έχουν ξενιτευτεί γύρω στους 700.000 Έλληνες, περίπου 100.000 τον χρόνο.

Να υπολογίσουμε ότι αυτοί είναι νέοι, στην παραγωγική τους ηλικία και σε ηλικία δημιουργίας οικογένειας. Επίσης οι περισσότεροι εξ αυτών είναι υψηλού μορφωτικού επιπέδου.

3 τέλος η σοβαρότερη παράμετρος είναι ο ρυθμός εισροών των «μεταναστών» στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Αυτοί υπολογίζονται σε 100-150.000 άτομα ετησίως. Άτομα που δεν προέρχονται από εμπόλεμες χώρες ή χώρες σε κατάσταση εμφυλίου πολέμου, ούτε και υφίστανται πολιτικό διωγμό.

Η συνενοχή του ελλαδικού Κράτους
Ποια όμως η μέριμνα του ελληνικού κράτους;

Όχι μόνον δεν λαμβάνει μέτρα αφού γνωρίζει την κατάσταση αλλά κάνει ότι περνά από το χέρι του για να την επιδεινώσει.

Στο θέμα της υπογεννητικότητας, δεν δίνει κίνητρο στα νέα ζευγάρια που δημιουργούν οικογένεια να κάνουν πέραν του ενός παιδιού και ψαλιδίζει τα επιδόματα των ήδη πολύτεκνων οικογενειών.

Ακόμη με βάσει τα δικαιολογητικά ευνοούνται οι «μετανάστες» και πολλά Ελληνόπουλα εργαζόμενων οικογενειών βρίσκονται εκτός βρεφονηπιακών σταθμών.

Όχι μόνον δεν παίρνει κάποια μέτρα για τον επαναπατρισμό όσων Ελλήνων έχουν μεταναστεύσει, αλλά και με την οικονομική του πολιτική και την συνεχιζόμενη οικονομική κρίση ωθεί ακόμη περισσότερους στην φυγή από την χώρα.

Στον αντίποδα, πάλι με την πολιτική του το Κράτος, ευνοεί την εγκατάσταση περισσότερων «μεταναστών» στην χώρα μας.

Από την ημέρα που ανέλαβε την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ουσιαστικά απευθύνει πρόσκληση στους «μετανάστες» να μας…προτιμήσουν.

Αφήνει ανεξέλεγκτες τις ΜΚΟ, παρά τις συνεχείς καταγγελίες ότι πίσω από αυτές δρουν διακινητές.

 Επίσης παρά το ότι οι περισσότερες χώρες της Ευρώπης έκλεισαν τα σύνορά τους η Ελλάδα παριστάνοντας την «φιλάνθρωπη» χώρα συνεχίζει να δέχεται χιλιάδες «μετανάστες» που παραμένουν εγκλωβισμένοι με φυσικό επακόλουθο η πλειονότητά τους να παραμείνει τελικά στην Ελλάδα.

Το πρόβλημα της άλωσης της Ελλάδας από τους μουσουλμάνους υφίσταται και κανείς δεν θέλει να δώσει λύση.

Όσοι μάλιστα μιλούν για τις λύσεις που θα δώσει η Νέα Δημοκρατία, ας ανατρέξει στους αριθμούς ίδιες ήταν, πάνω-κάτω, οι ροές και πριν τον ΣΥΡΙΖΑ και τότε δεν υπήρχε η δικαιολογία του πολέμου.

Έχουν βαλθεί να επαληθεύσουν τον Τουργκούτ Οζάλ που είχε δηλώσει:

«Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα, θα στείλουμε εκεί μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους και θα την κατακτήσουμε αναίμακτα».

 Λέτε να ήξερε κάτι;

πηγη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s