"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ / Κύπρος

Ποιοι & γιατί άφησαν τη Κύπρο …»Ξεβράκωτη» στα χέρια του Αττίλα ;


Το Ράδιο Κύπρος έστειλε μήνυμα στον Πορθητή και απειλεί με διεθνές ένταλμα συλλήψεως όσους και όσες εταιρίες βοηθούν τον Πορθητή να κάνει γεωτρήσεις στην Κυπριακή ΑΟΖ και περιμένει να φοβηθούν οι Τούρκοι και οι Εταίροι του στην Αποστολή Γεώτρησης

Το σίγουρο είναι ο Ερντογάν και ο Στρατηγός Ακάρ θα προχωρήσουν στις Γεωτρήσεις εντός της Κυπριακής ΑΟΖ με σκοπό να οδηγήσουν την Κυπριακή Κυβέρνηση στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ,όπου η Κύπρος θα βγει χαμένη !

Να επισημάνουμε οτι οι Εταιρίες που θέλουν απλά να γίνει η εξόρυξη των Κοιτασμάτων ,ποσώς τις ενδιαφέρει αν υπογράψουν με Κυπρίους ή Τουρκοκυπρίους που εκπροσωπούνται απο τους Τούρκους!

Και σίγουρα κανείς δεν περιμένει οτι ξένα κράτη θα βγουν να πολεμήσουν για τα συμφέροντα των Κυπρίων ,ακόμη ακόμη και να διακινδυνεύσουν χρήματα ,προσωπικό και μέσα, για να προφυλάξουν την Κυριαρχία των Κυπρίων ..Γιατί όπως είπε κάποτε και ένας Στρατηγός ,δικό σου είναι οτι μπορείς και να το προστατεύεις!

Σίγουρα οι Κύπριοι δεν έκαναν τις σωστές επιλογές μετά απο το Οικονομικό Θαύμα της Κύπρου μετά την εισβολή του Αττίλα ,δεν φρόντισαν οι Κουμπάροι να ενισχύσουν την Εθνική Φρουρά & στη Θάλασσα!

Βέβαια οι Κυπραίοι επέλεξαν την καλή μας τη ζωή και όχι την ενίσχυση της Ε.Φ …Αφού η Πρόταση του τ.ΑΓΕΕΦ για παραγγελία και αγορά δύο ΤΠΚ απο τα Ελληνικά Ναυπηγεία δεν εισακούστηκε ποτέ !

Ο Αρχηγός είχε τότε εξηγήσει σαφώς τους λόγους και είχε προβλέψει τα γεγονότα που χρειαζόταν η αγορά των ΤΠΚ που θα όργωναν και θα προστάτευαν το νησί απο Τουρκικές Πειρατικές ενέργειες ,αφού η ταχύτητά τους και ο εξοπλισμός τους με EXOCET θα ήταν ο φόβος και ο τρόμος στην Κυπριακή ΑΟΖ!

Ακόμη ακόμη και τ.Αρχηγός ΓΕΕΘΑ πρότεινε την αγορά δύο Υποβρυχίων τύπου 214 που σαν λύκια θα γυρόφερναν τον βυθό της Μεγαλονήσου …Αλλά οι Κύπριοι ποτέ δεν θέλησαν να βάλουν το χέρι στη τσέπη τους!!

Αντί να υλοποιήσουν έστω και μια απο τις προτάσεις οι Κύπριοι επέλεξαν να αγοράσουν ένα Περιπολικό Ανοιχτής Θάλασσας απο το Ισραήλ για να μαζεύουν λαθρομετανάστες και δήθεν πρόσφυγες απο την Θάλασσα λες και αυτός ήταν ο μοναδικός σκοπός τους !

Εκτός και αν πιστεύουν οτι οι Ισραηλινοί θα εμπλακούν σε Αερομαχίες όταν οι Τούρκοι αφού αξιολογήσουν τις αντιδράσεις θα εισβάλουν και θα αρπάξουν τα κοιτάσματα και τότε οι Κύπριοι θα εκλιπαρούν για μια «δίκαια μοιρασιά!»

Δεν γνωρίζουμε αν η Ελλάδα έχει σκοπό και μάλιστα πως να αντιδράσεις στην Τουρκική επιθετικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο και αν θα έχουμε την αποστολή Μονάδων Επιφανείας στην Κυπριακή ΑΟΖ και μαχητικών στο Πολεμικό αεροδρόμιο της Πάφου !

Το σοβαρό θέμα του μη εξοπλισμού της νήσου και της Εθνικής Φρουράς ,το έχει επισημάνει ακόμη και ο Αρχιεπίσκοπος της Κύπρου και μάλιστα δημόσια ,χωρίς βέβαια να εισακουστεί ! πηγη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: