"Greek National Pride" blog

Πολεμική προειδοποίηση Αιγύπτου σε Ερντογάν: »Η Λιβύη θα γίνει το νεκροταφείο σου-Χαιρόμαστε με την συντριβή των ΤΕΔ’


ΗΑίγυπτος παρακολουθεί από κοντά την κατάσταση στην Λιβύη και το κοινοβούλιο εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις νίκες των δυνάμεων του στρατηγού Χαφτάρ κατά των Τούρκων.

Το μέλος της αιγυπτιακής Βουλής των Αντιπροσώπων και Βοηθός Γραμματέας Κοινοβουλευτικών Υποθέσεων του ΥΠΕΞ, Χουσεΐν Αμπού Γκάδη, εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του προέδρου Αλ Σίσι προς τον Εθνικό Στρατό της Λιβύης για τις σαρωτικές νίκες έναντι των ΤΕΔ, καθώς και για την καταστροφή τουρκικών οπλικών συστημάτων, πυραύλων και πυρομαχικών στη Misurata.

M.LNA@LNA2019M

The Number Of Killed ( / ) Syrian Mercenaries In by the lions of North Africa the Libyan National Army .

View image on Twitter
78 people are talking about this

M.LNA@LNA2019M

Libya a deadly land for the invaders
Hell on earth for terrorists

Faylaq al-Majd in warning other terrorists groups not to come to Libya. «We got one salary payment of $2000 and nothing further. Haftar’s men are not giving us mercy.
🔥 🔥 🔥

Embedded video

33 people are talking about this

Σε δήλωσή του σε αιγυπτιακό πρακτορείο, ανέφερε ότι παρά την τραγική κατάσταση στην Τουρκία, λόγω της εμφάνισης της πανδημίας, ο Ερντογάν εξακολουθεί να πράττει εγκληματικές και τρομοκρατικές ενέργειες στη Λιβύη.

Ο Αιγύπτιος αξιωματούχος επαίνεσε την παρουσία Αιγυπτίων συμβούλων στην Λιβύη και την προέλαση των δυνάμεων του Χαφτάρ στην περιοχή Trchetin στις παρυφές της Τρίπολης, τονίζοντας ότι όλες οι προσπάθειες της Τουρκίας για να καταλάβει τη Λιβύη, με σκοπό να υφαρπάξει τον έλεγχο του πετρελαϊκού πλούτου της χώρας, θα είναι καταδικασμένες σε αποτυχία, αφού η χώρα αυτή θα γίνει νεκροταφείο για όλους τους τρομοκράτες και τους μισθοφόρους του Ερντογάν.

Τουρκική αντίδραση στις ήττες από τις δυνάμεις του Χαφτάρ

Οι πιστές δυνάμεις της διεθνώς αναγνωρισμένης Κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας (GNA) της Λιβύης ως απάντηση κτύπησαν πριν λίγες ώρες τρία οχήματα καυσίμων καθώς αυτά κινούνταν για να προμηθεύσουν την πολιτοφυλακή του στρατηγού Χαλίφα Χαφτάρ νότια της πρωτεύουσας Τρίπολη.

Το κέντρο μέσων ενημέρωσης του GNA έγραψε στο Facebook ότι η Πολεμική Αεροπορία της Λιβύης στόχευσε τρία οχήματα καυσίμων νότια της πόλης Bani Walid, ενώ αυτά κινούνταν για να προμηθεύσουν την «τρομοκρατική πολιτοφυλακή» του Χαφτάρ νότια της πρωτεύουσας.

Η ανακοίνωση ανέφερε ότι οι δυνάμεις του GNA στόχευσαν επίσης και σε μία αποθήκη πυρομαχικών αλλά και σε δέκα θωρακισμένα οχήματα, νοτιοανατολικά της περιοχής Al-Washaka κοντά στην πόλη Σύρτη, στη βορειοανατολική Λιβύη.

Παρά την ανακοίνωση της κατάπαυσης του πυρός στις 21 Μαρτίου για να αντιμετωπιστεί η πανδημία του ιού στη χώρα, οι Τούρκοι στέλνουν συνεχώς όπλα και Σύρους ισλαμιστές αντάρτες.

Ταυτόχρονα, πληροφορίες του Τούρκου δημοσιογράφου Α,Μποζκούρτ, αναφέρουν ότι μέσα σε όλα αυτά ο Ερντογάν κρατά ενεργό το σχέδιο εξέγερσης και ανατροπής του αιγυπτιακού καθεστώτος μέσω της οργάνωσης Αδελφοί Μουσουλμάνοι.

Δεν γνωρίζουμε ποιο θα είναι λοιπόν πιο χειρότερο σενάριο για την Α.Μεσόγειο, η πανδημία που ζούμε, ή μια ενδεχόμενη γενικότερη πολεμική ανάφλεξη με έπαθλο τα τεράστια κοιτάσματα στην περιοχή;

M.LNA@LNA2019M

In its airstrike , Alasaba bombing supplies and stores of food and flour designated for businessmen from the cities of the western mountain, as part of efforts to prevent a bread crisis there because of .

Embedded video

26 people are talking about this

M.LNA@LNA2019M

In its airstrike , Alasaba bombing supplies and stores of food and flour designated for businessmen from the cities of the western mountain, as part of efforts to prevent a bread crisis there because of .

Embedded video

26 people are talking about this

M.LNA@LNA2019M

The systematic starvation and of the state
Targeted via UAV supplies of food and Flour that were supposed to cover the crisis for west mountain region sent by the Libyan governments .@UNSMILibya @AmbaFranceLibye @USAEmbassyLibya

Embedded video

42 people are talking about this

M.LNA@LNA2019M

The systematic starvation and of the state
Targeted supplies of Flour sent by the Libyan governments .
And earlier today targeted Turks of Petrol and Diesel send by the National oil cooperation in to the liberated cities in the west.

Embedded video

M.LNA@LNA2019M

The systematic starvation and of the state
Targeted supplies of Flour sent by the Libyan governments . to the liberated cities in the west.
Submission via starvations.

View image on TwitterView image on Twitter
22 people are talking about this

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s