"Greek National Pride" blog

Η Theon Sensors αποδεικνύεται ο καλύτερος εκπρόσωπος της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας σε διεθνές επίπεδο


theon_sensors

Σε δύο κομβικές αμυντικές εκθέσεις τόσο στην IQDEX 2021 όσο και στην IDEX 2021, η ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής οπτικών και σκοπευτικών ημέρας/ νύχτας, κερδίζει και κεντρίζει το ενδιαφέρον σε διεθνές επίπεδο.

Η IQDEX αποτελεί διεθνή έκθεση υψηλού ενδιαφέροντος, όπου επιδεικνύονται όλες οι τελευταίας τεχνολογίας εξελίξεις στους τομείς της ασφάλειας και άμυνας ξηράς, θάλασσας και αέρος για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, του οργανωμένου εγκλήματος, του λαθρεμπορίου και του ελέγχου των συνόρων.

Photo-2

Επίσκεψη του Υπουργού Άμυνας του Ιράκ Jumma Inad Sadoon στο περίπτερο της ΤΗΕΟΝ SENSORS, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το σύστημα νυχτερινής παρατήρησης DΑΜΩΝ

Δυναμική υπήρξε η συμμετοχή της THEON SENSORS στην έκθεση αμυντικού υλικού IQDEX 2021 (International Defense Exhibtion in Iraq) που πραγματοποιήθηκε στη Βαγδάτη από τις 10 έως και τις 13 Απριλίου 2021, παρουσιάζοντας καινοτόμα συστήματα νυχτερινής όρασης και υπηρεσίες που κέρδισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης.

Προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, όπως θερμικές διόπτρες, θερμικά περισκόπια, μονόκυαλα και δίκυαλα νυχτερινής παρατήρησης, παρουσίασε η ΤΗΕΟΝ SENSORS, με τους επισκέπτες να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το δίκυαλο νυχτερινής παρατήρησης MIKRON-D, ένα από τα ελαφρύτερα και μικρότερα δίκυαλα που υπάρχουν στην αγορά, το δημοφιλές δίκυαλο ΝΥΧ, το ARGUS PANOPTES που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μονόκυαλο και ως δίκυαλο, το ημέρας και νύχτας THERMÍS Thermal Sight.

Ορισμένα από τα παραπάνω ελληνικά προϊόντα είχαμε τη μοναδική ευκαιρία να τα δούμε ιδίοις όμμασι κατά την επίσκεψη μας στη Διοίκηση Καταδρομών της Εθνικής Φρουράς, στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του DefenceReview.gr

Photo-3

Στελέχη της εταιρίας συνομιλούν με τον Υπουργό Βιομηχανίας του Ιράκ Manhal Aziz Khabbaz

Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση στο περίπτερο της ΤΗΕΟΝ SENSORS, με τους διεθνείς πελάτες και τις ξένες αντιπροσωπίες να ζητούν αναλυτική ενημέρωση για την ολοκληρωμένη γκάμα επιλογών που έχει αναπτύξει η εταιρία σε νυχτερινά συστήματα και θερμικά που μπορεί να φέρει ο σύγχρονος στρατιώτης.

Σε πολλές περιπτώσεις συζητήθηκε με τις επίσημες αντιπροσωπίες, όχι μόνο η προοπτική να προστεθεί ένα υπερσύγχρονο NVG ή θερμικό στο χαρτοφυλάκιό τους, αλλά να παραχθεί το ίδιο το προϊόν, που είναι 100% ελληνικής σχεδίασης και παραγωγής, στη χώρα τους. Σημειώνεται ότι τα προϊόντα της εταιρίας έχουν πωληθεί σε στρατούς του ΝΑΤΟ, ενώ σημειώνουν εξαγωγές σε πάνω από 55 χώρες.

Photo-4

O Διοικητής Επιχειρήσεων Ahmad Salim Gahjet Al Khuzai Baghdaa, υπεύθυνος για την ασφάλεια στη Βαγδάτη και σε όλο το Ιράκ, υπήρξε ιδιαίτερα ενημερωμένος για τα συστήματα της THEON SENSORS

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ΤΗΕΟΝ SENSORS υπήρξε στην IQDEX 2021 από κοινού εκθέτης με τη SAFRAN ELECTRONICS & DEFENSE, επισφραγίζοντας την πολυετή συνεργασία της με τον γαλλικό κολοσσό, για την παροχή οργάνων νυχτερινής όρασης στις Ένοπλες Δυνάμεις χωρών όπως Ελβετία, ΗΠΑ, Γαλλία και Βραζιλία.

Η Theon Sensors αποτελεί τη κυρίαρχη ελληνική εταιρεία στον χώρο παραγωγής και εμπορίας αμυντικών προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας με κύριο χαρακτηριστικό τους, την ποιότητα και την προσαρμοστικότητα στις εκάστοτε απαιτήσεις του πελάτη. Αυτό αποδεικνύεται από τις δεκάδες συμβάσεις που έχει καταφέρει να αποσπάσει σε διεθνές επίπεδο και κυρίως από τις άριστες εντυπώσεις που αφήνουν τα προϊόντα της.

Photo-8-1024x768

Ανώτατοι αξιωματούχοι και διεθνείς αντιπροσωπείες ενημερώνονται για τα συστήματα της THEON SENSORS

πηγη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s