"Greek National Pride" blog

Τον χαβά τους οι Τούρκοι στρατιωτικοί-”Σύνορα μας είναι ελληνικά, αρμενικά εδάφη αλλά και η Κύπρος”


Σε παράνοια η Τουρκία επιζητά την καταστροφή της

Όταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του σώματος των Τούρκων στρατιωτικών ( εν ενεργεία και εν αποστρατεία) εμφορείται από την ιδέα της κατάκτησης ξένων εδαφών (μέσα σε αυτά και ελληνικού και κυπριακού εδάφους), τότε τα πράγματα είναι πραγματικά πολύ σοβαρά με την γειτονική χώρα.

Δεν είναι μόνο ο Ερντογάν που παραμυθιάζει τις τουρκικές μάζες με τις προσωπικές ονειρώξεις του για δήθεν αναβίωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, αλλά ουσιαστικά ο ίδιος εκφράζει αυτό που πιστεύουν χιλιάδες Τούρκοι στρατιωτικοί, ακαδημαϊκοί, αναλυτές, και κά, καθώς και δυστυχώς και ένα μεγάλο κομμάτι της τουρκικής κοινωνίας, που έχει γαλουχηθεί από το σχολείο με αυτόν τον τρόπο. 


Τούρκος εν αποστρατεία Ταξίαρχος (με δράση και δολοφονίες Κούρδων στο ενεργητικό του), σε τηλεοπτική εκπομπή, παρουσίασε ένα χάρτη που δείχνει το σχέδιο (!) κατάληψης της Αρμενίας, της Ελλάδας και πολλών άλλων χωρών, σαν το γενικότερο όνειρο της Τουρκίας.

Μιλώντας για τα σχέδια για το μέλλον της Τουρκίας, ο πρώην ταξίαρχος Ihsan Bashbozgurd δείχνει στον χάρτη τα εδάφη των γειτονικών χωρών ( Ελλάδα, Κύπρος, Αρμενία) ως τουρκικά εδάφη.

Αυτό το πνεύμα δυστυχώς επαναλαμβάνουμε και για τους ίδιους τους Τούρκους, επικρατεί σε μια χώρα, που η αμάθεια, η ανεργία, η πείνα και κυρίως η ανέχεια  μαζί με την ημιμάθεια, ζουν και βασιλεύουν σε μεγάλα κομμάτια της κοινωνίας λόγω του τουρκικού πολιτικού συστήματος.

Όλοι αυτοί οι Τούρκοι “κήρυκες” ενός πιθανού ολέθρου στην Α.Μεσόγειο, δεν είναι τυχαίοι και οι δηλώσεις τους δεν αποτελούν προϊόν “σχεδίων του καφενείου”, αλλά πρόκειται για υπαρκτά στοιχεία των προθέσεων της σημερινής ηγεσίας της Τουρκίας έναντι μιας σειράς χωρών στην περιοχή μας.

Οι Τούρκοι θέλουν ελληνικό, κυπριακό και αρμενικό έδαφος, ενώ συνάμα επιζητούν και “χώρες-δούλους” στην Μεσόγειο, (Αίγυπτο, Ισραήλ, Συρία, κά), για να αναβιώσουν περασμένα μεγαλεία.

Στα πλαίσια αυτά ασκήθηκε η φασιστική πολιτική της μετατροπής για παράδειγμα της Αγίας Σοφίας σε Τζαμί καθώς και άλλων ελληνικών ελληνικών εκκλησιών, αφού οι ίδιοι τις θεωρούν “τρόπαια”.  

Αυτή η πολιτική όσο και αν η δύση κάνει τα στραβά μάτια, θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην διάλυση της τουρκικής δημοκρατίας που έφτιαξε ο σφαγέας των Ελλήνων Κεμάλ, στα πρότυπα της Γιουγκοσλαβίας.

Ο κύριος λόγος που θα λάβει χώρα αυτό το σενάριο, ότι και να δηλώνουν πολλοί ειδικοί, έχει σχέση με την αφύπνιση όλων των μειονοτήτων στην Τουρκία, αλλά και στην σύγκρουση των συμφερόντων της Τουρκίας με την δύση συνολικά πλέον.

Κανείς σε ΕΕ, ΗΠΑ, δεν επιθυμεί μια “Μεγάλη Τουρκία”, για ευνόητους λόγους, και είναι σχεδόν σίγουρο ότι όλοι δίνουν πίστωση χρόνου στις τουρκικές νεο-οθωμανικές ονειρώξεις, πριν λάβουν δραστικότερα μέτρα στο εγγύς μέλλον.

Η Ελλάδα οφείλει και το κάνει, να ενδυναμώσει τις ένοπλες δυνάμεις της στο μέγιστο βαθμό, για να αποκρούσει τις πιθανές τουρκικές προκλήσεις σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο, μέχρι να λυθεί οριστικά το αποκαλούμενο από το 1900 ‘Ανατολικό ζήτημα”, το οποίο οσονούπω φτάνει στην οριστική λύση του μετά το άτυχο για την Ελλάδα 1922.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s