"Greek National Pride" blog

Έξω φρενών οι Τούρκοι με τον Μ. Ρούμπιν! Μilliyet: Είναι παιδί της CIA- Υποκινεί ελληνοτουρκικό πόλεμο


Η CIA των ΗΠΑ κάνει ό,τι μπορεί για να προκαλέσει τουρκο-ελληνική ένταση και πόλεμο

Όταν οι επίσημοι εκπρόσωποι των ΗΠΑ παίρνουν το μικρόφωνο, λένε συνέχεια ότι η ένταση μεταξύ Άγκυρας και Αθήνας πρέπει να μειωθεί, αλλά η CIA των ΗΠΑ κάνει ό,τι μπορεί για να προκαλέσει τουρκο-ελληνική ένταση και πόλεμο. Αντί να θυμώνουμε, πρέπει να διαβάσουμε το σχέδιο βήμα προς βήμα και να το χωνέψουμε, γράφει γνωστός Τούρκος συντάκτης στη Μilliyet.

Αναλυτικά το τουρκικό δημοσίευμα:

Βήμα πρώτο: Διαρροή του Κυρίαρχου Σχεδίου Επιχειρήσεων

Γνωρίζετε το Κυρίαρχο Σχέδιο Επιχειρήσεων που πήραν οι Γκιουλενιστές από το Επιμελητήριο και παρέδωσαν στην Ελλάδα;

Σύμφωνα με αυτό το σχέδιο, σε περίπτωση πολέμου, η Τουρκία θα άνοιγε πρώτα το δρόμο προς τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα με blitzkrieg για να αιφνιδιάσει την Ελλάδα, που περίμενε ενέργεια από τα νησιά, και θα τα καταλάμβανε όταν οι Έλληνες στρατιώτες που στάθμευαν στα νησιά τα εγκατέλειπαν τα νησιά για να υπερασπιστούν τα κύρια εδάφη τους.

Η FETO παρέδωσε αυτό το σχέδιο, τον εντοπισμό όλων των αποθεμάτων και των οπλοστασίων της Στρατιάς Αιγαίου και όλα τα ονόματα που θα ξεκινούσαν μια υπόγεια αντίσταση στην Τουρκία σε περίπτωση πιθανής εισβολής στην Ελλάδα.

Κανονικά, θα ήταν αναμενόμενο ότι η Ελλάδα δεν θα ανακοίνωνε ποτέ ότι άρπαξε αυτό το σχέδιο και θα έκανε τις προετοιμασίες αναλόγως, έτσι δεν είναι; Έγινε όμως το αντίθετο, το Κυρίαρχο Σχέδιο Επιχειρήσεων  δημοσιεύτηκε γραμμή προς γραμμή σε ελληνικές εφημερίδες και τηλεόραση και ο φόβος της εισβολής της Τουρκίας ενστάλαξε στον ελληνικό λαό.

Ο τρόπος με τον οποίο η Αλεξανδρούπολη, που είχε σημαντική θέση στο Κυρίαρχο Σχέδιο Επιχειρήσεων, παραδόθηκε στην de facto κατοχή της Ελλάδας από τις ΗΠΑ και την Ουάσιγκτον «σαν φίλος» ήταν μετά την παράδοση αυτού του σχεδίου στην Αθήνα. Η FETO συνεχίζει να εργάζεται για την καταστροφή των τουρκο-ελληνικών σχέσεων.

Αναφερόμενος στην Άσκηση της Εφέσου τον Μάιο, ένας ακαδημαϊκός Γκιουλενιστής που κατέφυγε στον Καναδά έγραψε: «Η Τουρκία θα εισβάλει στα νησιά αυτό το καλοκαίρι, το κάνει πρόβα στην άσκηση». Αυτό το άρθρο έγινε πρωτοσέλιδο και στην Ελλάδα.

«Ενοικιαζόμενο στυλό» της CIA μπήκε στην εξίσωση αυτή την εβδομάδα

Χρησιμοποιώ πάντα προσεκτικά τις φράσεις των επιθέτων, δεν αποκαλώ κανέναν «ενοικιαζόμενο στυλό» χωρίς λόγο.

Χρησιμοποιώ αυτόν τον τίτλο για τον Μάικλ Ρούμπιν (Michael Rubin) επειδή είναι κάποιος που τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν ότι διόρθωσε τα κείμενα της εταιρείας δημοσίων σχέσεων Lincoln Group, με την οποία το Πεντάγωνο συμφώνησε να προπαγανδίσει τον ιρακινό λαό μετά την εισβολή στο Ιράκ

Και πάλι, στα ΜΜΕ των ΗΠΑ, ξαφνικά εμφανίστηκαν ειδήσεις το 2019, που μιλούσαν για τα χρήματα που έλαβε ως αντάλλαγμα για να γράψει άρθρα για τη Σομαλία. Εκτός από τα καθήκοντά του, που κυριολεκτικά σημαίνουν «ανώτερος αναλυτής» στα τούρκικα, ο Ρούμπιν έκανε και άλλες δουλειές. Για παράδειγμα, εργάστηκε ως σύμβουλος προσωπικού του Πενταγώνου για το Ιράν και το Ιράκ μεταξύ 2002-2004. Ο άνθρωπος πάντα δούλευε για το Πεντάγωνο, θα υπάρξουν αυτοί που θα πουν, από πού προήλθε η CIA; Ο Ρούμπιν, ο οποίος δίδαξε στα πανεπιστήμια της Σουλεϊμανίγια, του Σαλαχαντίν και του Ντοχούκ στο Βόρειο Ιράκ το 2000 και το 2001, δηλαδή πριν από τον Δεύτερο Πόλεμο του Ιράκ. Το πρακτορείο που έστειλε αυτό το Neo-Con, δημιουργώντας ψεύτικα προσχήματα για την εισβολή, δεν θα μπορούσε παρά να είναι η CIA. Φυσικά, δεν είναι τυχαίο ότι δύο από τα 46 άτομα που ακολούθησε αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος έγραψε ότι μπορεί να γίνει πραξικόπημα στην Τουρκία τέσσερις μήνες πριν από τις 15 Ιουλίου, είναι μέλη της FETO.

Ο πατέρας πολλών εχθρικών ιδεών, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης των πτήσεων της Turkish Airlines προς την Ευρώπη, το «παιδί της CIA» Ρούμπιν έγραψε το σενάριο για τον τουρκοελληνικό πόλεμο αυτή την εβδομάδα.

Το σενάριο της CIA να ρίξει τον Ερντογάν με τον τουρκο-ελληνικό πόλεμο

Το παιδί της CIA Ρούμπιν τιτλοφόρησε το άρθρο του που δημοσιεύτηκε στο National Interest στις 6 Οκτωβρίου, «Έτσι θα μπορούσε η Τουρκία να επιτεθεί στην Ελλάδα το 2023».

Σύμφωνα με το σενάριο που χρησιμοποιείται στο άρθρο, η Άγκυρα θα ακολουθήσει παρόμοια στρατηγική που θα ακολουθήσει το Πεκίνο για τη δημιουργία οικονομικών αποκλειστικών περιοχών στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας. Θα αρπάξει δηλαδή μικρά νησιά και βραχονησίδες στο Αιγαίο και θα αποκτήσει εκεί οικονομική αποκλειστική έκταση και θα ελέγξει τα επίμαχα νερά. Το αγόρι της CIA έδωσε επίσης τα ονόματα των νησιών και ισχυρίστηκε ότι η Τουρκία θα έπαιρνε πρώτα τα 12 νησιά και το λιγότερο πυκνοκατοικημένο Γαϊδουρονήσι, το Φαρμακονήσι , την Κίναρο και την Κανδελιούσσα. Ο Ρούμπιν συνέχισε τη διατριβή του με τον ισχυρισμό ότι σε μια τέτοια περίπτωση η Ελλάδα θα κατέφευγε σε μια στρατιωτική επιλογή για να πάρει πίσω τα νησιά, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναβολή των εκλογών στην Τουρκία. Έγραψε επίσης ότι η Ουάσιγκτον και οι Βρυξέλλες θα πρέπει να ενεργήσουν προληπτικά σε μια τέτοια κατάσταση και ότι δεν πρέπει να παρασυρθούν σε διαπραγματεύσεις όπου η Ελλάδα θα καθυστερήσει.

Πρόσθεσε ότι η απομάκρυνση των Τούρκων στρατιωτών από τα νησιά με στρατιωτικά μέσα θα έφερνε το τέλος του Ερντογάν και ότι αυτό θα έμοιαζε με το τέλος του Αργεντινού δικτάτορα Γκαλτιέρι, ο οποίος προσπάθησε να πάρει τα νησιά Φόκλαντ από την Αγγλία.

Αυτό δεν είναι ένα άρθρο που γράφτηκε για να βρέξει κόκαλα από τον ουρανό. Η CIA, διοχετεύοντας τον φόβο της Τουρκίας στην Ελλάδα, εισβάλλει de facto στη χώρα και από την άλλη λέει στην Τουρκία, «θα υπάρχει τίμημα για το να αθετήσω τον λόγο μου».

Η Τουρκία είναι μια χώρα με πολύ μεγάλη κρατική εμπειρία για να μην πάρει στα σοβαρά αυτό το «Παιδί της CIA», αν ο λαός της Ελλάδας μπορούσε να συνειδητοποιήσει πώς έγινε εισβολή από τον εκφοβισμό του λέγοντας «Κοίτα την Τουρκία»…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s