"Greek National Pride" blog

Αεροσκάφη RAFALE F-3R μαζί με F-16 VIPER! Το ελληνικό θανατηφόρο αντίδοτο κατά των τουρκικών βαλλιστικών πυραύλων TAYFUN


Rafale με 2 πυραύλους SCALP-EG και CFT SET Εμβέλεια: 3.500 ΧΛΜ – F-16V με 2 πυραύλους JASSM-ER και CFT SET Εμβέλεια: 2.500 ΧΛΜ

Μετά τους λεονταρισμούς της Άγκυρας σχετικά με την εμβέλεια των βαλλιστικών πυραύλων TAYFUN και του πυραύλου αέρος-αέρος bozdogan, ( μιλάμε για την δοκιμαστική εκτόξευση του βαλλιστικού πυραύλου αέρος – αέρος Bozdogan, μικρού βεληνεκούς (έως 65χλμ) υπέρυθρης εμβέλειας), δεν θα έχουν καμία τύχη, αν και εφόσον χρησιμοποιηθούν κατά της χώρας μας σε περίπτωση ελληνοτουρκικής κρίσης.   

Αεροσκάφος Rafale με 2 πυραύλους SCALP-EG και CFT SET Εμβέλεια: 3.500 ΧΛΜ

Οι τρομερές πραγματικά δυνατότητες με εμβέλεια του ελληνικού υπερόπλου που ονομάζεται αεροσκάφος Rafale, δεν έχουν αναδειχθεί πλήρως στο ελληνικό κοινό, για ευνόητους λόγους.

Ένα πλήρως οπλισμένο μαχητικό αυτού του είδους, δύναται  να εκτελέσει αεροπορικές επιχειρήσεις έως και 3500 χμ μακριά.

Για να γίνει κατανοητό ο πρώην Πτέραρχος Γεωργούσης μιλώντας σε εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση ( SKAI), είχε αναφέρει ότι ένα αεροσκάφος Rafale F-3R πετώντας πάνω από την Εύβοια μπορεί να εξουδετερώσει στόχους στην Δυτική Τουρκία.

Αυτό ακριβώς είναι που προκαλεί πανικό στην Τουρκία και ειδικά σε έμπειρους Τούρκους απόστρατους ανώτατους αξιωματικούς, όπως ο Αντιπτέραρχος Καρακούς, ο οποίος σε μία κρίση αλήθειας πριν από κάποιο διάστημα είχε αναφέρει περί “σοβαρότατης ελληνικής εναέριας υπεροχής στο Αιγαίο”.

Αεροσκάφος F-16V με 2 πυραύλους JASSM-ER( τους οποίους θα πρέπει να τους προμηθευτούμε από ΗΠΑ)  και CFT SET Εμβέλεια :2.500 km

Ένα αεροσκάφος F-16 VIPER με 2 πυραύλους JASSM-ER και CFT SET θα μπορεί να εξουδετερώνει στόχους σε απόσταση 2.500 km, δίνοντας στην χώρα μας την πραγματικά απίστευτη δυνατότητα να πλήξει στόχους εντός τουρκικού εδάφους και θάλασσας, από σημεία που πριν φαίνονταν εξωπραγματικά.

Αν σε αυτά προσθέσουμε και τους πυραύλους SCALP EG και SCALP NAVAL, τότε η ελληνική φονική αποτελεσματικότητα θα φτάσει σε μεγάλα ύψη κατά των τουρκικών στόχων. 

Τι φοβούνται πραγματικά οι Τούρκοι από τα ελληνικά Rafale και τα  F-16 VIPER  

Τα δύο αυτά αεροπορικά υπερόπλα, έχουν ειδικά συστήματα εντοπισμού εχθρικών αεροσκαφών ( ατρακτίδια), τα οποία δεν είναι ανιχνεύσιμα και δεν αφορούν ραντάρ, επομένως δεν προδίδουν τη θέση τους, ενώ μέσω του link 16-22 μπορούν και “μεταφέρουν” δεδομένα με οπλικά συστήματα του πολεμικού ναυτικού και του στρατού ξηράς.

Επιπλέον είναι οπλισμένα με πυραύλους αέρος-αέρος METEOR και JASSM-ER , αλλά και με πυραύλους SCALP, προκαλώντας πραγματικά πανικό, για αυτό και οι Τούρκοι “χτυπιούνται” στις ΗΠΑ για να αγοράσουν τα VIPER.

Τουρκικοί πύραυλοι TAYFUN και ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη είναι θανατηφόρος συνδυασμός για την Άγκυρα

Οι πύραυλοι TAYFUN τώρα, οι οποίοι φέρουν εμβέλεια 561 χλμ, σύμφωνα με τους Τούρκους πάντα, ( δεν το είδαμε ξεκάθαρα στην δοκιμή πάντως), θα φέρονται πάνω σε ειδικό τροχοφόρο όχημα που θα «σουλατσάρει» σε μια τεράστια χερσαία ζώνη από την Ανατολική Θράκη μέχρι απέναντι από τα Δωδεκάνησα.

Πρόκειται για μια χερσαία περιοχή η οποία δεν θα είναι πολύ μακριά από τα μικρασιατικά παράλια, η οποία είναι βάσει αυτών των δεδομένων “ βούτυρο στο ψωμί” των νέων μας μαχητικών, τα οποία θα δύνανται να εξουδετερώσουν κάθε τουρκική συστοιχία πριν προλάβει να εντοπίσει τι έχει γίνει.

Αυτός είναι και ο κύριος λόγος, που οι Τούρκοι δουλεύουν σαν τρελοί πρόγραμμα βαλλιστικών πυραύλων, που θα εκτοξεύονται από υποβρύχια

Η Άγκυρα επιδιώκει τα 6 τουρκικά υποβρύχια U-214 που θα παραλάβει να διαθέτουν ικανότητα εκτόξευσης Βαλλιστικών πυραύλων κατά στόχων σε παράκτιο περιβάλλον, με τουρκικής τεχνολογίας πυραύλους κρουζ Gezgin.

Τα τουρκικά υποβρύχια θέλουν να αποκτήσουν δυνατότητες προσβολής στόχων σε στεριά και αέρα, δημιουργώντας έναν ακόμη κίνδυνο όχι μόνο στο ελληνικό πολεμικό ναυτικό, αλλά και στον ελληνικό στρατό ειδικά στα νησιά. 

Οι δύο τουρκικές αμυντικές εταιρείες Aselsan και Roketsan, έχουν αποδοθεί σε μια μεγάλη κούρσα για την παραγωγή συστημάτων για υποβρύχια, αλλά και πυραύλους, όπλα λέιζερ και άλλα μυστικά προγράμματα παρά την οικονομική δυσπραγία της χώρας.

Το πρόβλημα όμως της Τουρκίας με την νέα γερμανική κυβέρνηση, δεν τις δίνει πολλές πιθανότητες υλοποιήσεως, ενώ η αναζήτηση ανάλογης τεχνολογίας, από Ρωσία ή Κίνα για παράδειγμα, “σκοντάφτει” στην γερμανική τεχνολογία αυτών των υποβρυχίων αφού πιθανότατα δεν είναι συμβατή.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s