"Greek National Pride" blog

Ήρθε η ώρα να βγάλουμε έξω τον “Μινώταυρο” για τον Ερντογάν: Τουρκικό βίντεο με όπλο-laser κτυπά drone στα 500 μέτρα (Βίντεο)


Μια επίδειξη σε βίντεο του ελληνικού όπλου -laser θα κόψει τον “αέρα” στους Τούρκους στο Αιγαίο για τα καλά

Το τουρκικό όπλο λέιζερ ALKA ολοκλήρωσε την δεύτερη φάση δοκιμών, σύμφωνα με τον επικεφαλής της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας Ισμαήλ Ντεμίρ.

Ο Τούρκος επικεφαλής ανακοίνωσε στο Twitter. «Έχουμε αφήσει πίσω μας ένα ακόμη ορόσημο στη δοκιμή του οπλικού συστήματος κατευθυνόμενης ενέργειας ALKA, το οποίο θα κατέχει σημαντική θέση στο πρόγραμμά μας για την χρήση λέιζερ καθώς και συστήματος ηλεκτρομαγνητικών παλμών, πάνω στο οποίο εργάζονται λίγες χώρες», έγραψε ο ίδιος.

Μάλιστα δημοσίευσε και ένα βίντεο με τις δοκιμές.https://youtu.be/LAtWn-IcqgM

Τα πλάνα κατέγραψαν την καταστροφή επίγειων στόχων και drones κατά τη διάρκεια της πτήσης.
Το ALKA είναι ένα σύστημα που αναπτύχθηκε από τη Roketsan που παρέχει τη δυνατότητα εξουδετέρωσης μεμονωμένων mini/micro μη επανδρωμένων αεροσκαφών που μεταφέρουν διάφορα ωφέλιμα φορτία (κάμερες, εκρηκτικά κ.λπ.).

Επιτρέπει επίσης την καταστροφή UAV σε ασφαλή απόσταση μακριά από ένα αντικείμενο που προστατεύεται από ένα τέτοιο σύστημα.

Το τουρκικής κατασκευής κατευθυνόμενο σύστημα λέιζερ παρέχει προστασία από επιθέσεις drone σε τρία στάδια.
Πρώτον, τα drones που μπορούν να αποτελέσουν απειλή εντοπίζονται χρησιμοποιώντας το ραντάρ.
Ακολουθεί αυτόματη παρακολούθηση.

Εάν το ιπτάμενο αντικείμενο αναγνωριστεί ως επικίνδυνο, το σύστημα εκπέμπει ηλεκτρονικές παρεμβολές για να επηρεάσει τα σήματα του συστήματος πλοήγησης.

Στο τελικό στάδιο, το ALKA, είναι σε θέση να χτυπήσει τον στόχο με το λέιζερ που έχει ισχύ 2,5 κιλοβάτ.

Η αποτελεσματική εμβέλεια ανίχνευσης και παρακολούθησης αεροσκαφών από το ραντάρ είναι έως και 4000 m.
Η χρήση κατευθυνόμενων μέσων EW είναι δυνατή σε απόσταση 1000 m και η καταστροφή των UAV με τη βοήθεια λέιζερ θα μπορούσε να γίνει σε απόσταση 500 m.

Το σύστημα μπορεί να παρακολουθεί και να καταστρέφει εναέρια αντικείμενα που κινούνται με μέγιστη ταχύτητα 150 km/h.

Παρέχεται επίσης ταυτόχρονη παρακολούθηση πολλών στόχων. Το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και να χρησιμεύσει ως ένα συνηθισμένο μέσο παρακολούθησης περιμέτρου.

Οφείλουμε άμεσα να δείξουμε βίντεο με κάποιες από τις δυνατότητες  του ελληνικού όπλου-Laser ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ στην Άγκυρα

Υπενθυμίζουμε ότι ο επικεφαλής της ελληνικής εταιρείας κ. Σούκος, έχει τονίσει πρόσφατα  μεταξύ άλλων: «ότι το σύστημα laser είναι  300 κιλοβάτ ενώ έχει κατασκευαστεί και ένα υβριδικό σύστημα ηλεκτρομαγνητικού παλμού.

Έχει κατασκευαστεί μια πλατφόρμα για στρατιωτικές επιχειρήσεις όπου θα φέρει ρομποτικό βραχίονα με laser ισχύς 100 κιλοβάτ και μικροκυματική κατευθυνόμενη ακτινοβολία κατά εχθρικών στόχων.

Τι θέλουμε να κάνουμε:

Στόχος μας είναι να πλήξουμε τα drone των γειτόνων ( Τουρκία) με Τρεις τρόπους:
Α. Με τύφλωση τους.

Β. Με  ανάφλεξη ή την διάτρηση τους.

Γ. Με την καταστροφή των ηλεκτρονικών συστημάτων που φέρουν επάνω τους.

Έχουμε πετύχει να εξουδετερώνουμε στόχους σε πολύ μεγάλες αποστάσεις αφού τα κιλοβάτ είναι αρκετά, ενώ  με την τοποθέτηση αυτών των συστημάτων στα νησιά και σε μικρονήσους-Βραχονησίδες, δεν θα είναι εύκολη η νυχτερινή επίσκεψη των “γειτόνων μας”, είτε με φουσκωτά είτε με όποιο άλλο μέσο θέλουν.

Είναι πολύ καλή και αποτελεσματική βολή των όπλων μας και των συστημάτων μας, αφού οι στόχοι αναφλέγονται μέσα σε 4 δευτερόλεπτα σε στοχευμένες ενέργειες.

Έχουμε τεράστια επιτυχία και στο laser και στο ηλεκτρομαγνητικό παλμό και στο όπλο μικροκυμάτων σε μεγάλες αποστάσεις. αφού με την δημιουργία αόρατου αγωγού μεταφέραμε με σωματίδια τον παλμό στον στόχο. 

Υπάρχουν βίντεο και μαρτυρίες που τα αποδεικνύουν όλα αυτά, ενώ καταφέραμε να κτυπήσουμε στόχους 18000-20000 και τώρα έχουμε φτάσει στα 23000 πόδια και είναι πολύ απλό για εμάς. Πάνω από όλα θέλω να χαρούν οι Έλληνες.

Έγινε παρουσίαση στο ΥΠΕΘΑ και θα έρθουν και άλλα κλιμάκια ενώ έχουμε συνεργασία με εταιρίες στις ΗΠΑ, ενώ τα  κεφάλαια μας είναι 100% ελληνικά.  Στόχος μας είναι πολύ γρήγορα να τοποθετήσουμε τα συστήματα στα νησιά μας”.

Το 1/5 να δείξουμε από όλες αυτές τις δυνατότητες σε βίντεο για τον ΜΙΝΩΤΑΥΡΟ δημόσια, θα προκληθεί τουλάχιστον πανικός στην Άγκυρα και στο τουρκικό γενικό επιτελείο, διότι θα κατανοηθεί βαθιά, ότι υπάρχει ανώτερο σύστημα κατά πολύ του τουρκικού όπλου-laser, που ακυρώνει τα όποια σχέδια σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.

Αναμενουμε εξελίξεις το συντομότερο δυνατό με την άδεια του υπουργείου αμύνης ώστε να κοπεί ο αέρας των Τούρκων

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s