"Greek National Pride" blog

Μητσοτάκης από Σύνταγμα: Η συγκυρία δεν επιτρέπει αδράνεια και αδιαφορία, ούτε πειραματισμούς


Κυριάκος Μητσοτάκης

«Μόνο η ΝΔ έχει σχέδιο διεκδίκησης στις Βρυξέλλες για την επόμενη πενταετία. Εμείς βάλαμε την Ελλάδα στην Ευρώπη με τον ιδρυτή μας Κωνσταντίνο Καραμανλή, και το 2015 εμείς κρατήσαμε την Ελλάδα στην Ευρώπη», δήλωσε ο πρωθυπουργός

ΗΑθήνα στέλνει μήνυμα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, μήνυμα ευθύνης και νίκης που πρέπει να ακουστεί ακόμη πιο ηχηρά στην κάλπη, δεν είναι όλη η Ελλάδα μπλε», είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινώντας την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην πλατεία Συντάγματος.

«Δυνατή ΝΔ σημαίνει δυνατή Ελλάδα στην Ευρώπη» είπε, και προσέθεσε ότι «η συγκυρία δεν επιτρέπει αδράνεια και αδιαφορία ούτε πειραματισμούς και επιπολαίες επιλογές, που ίσως αποδειχθεί πολιτικές αυτοχειρίες. Μόνο η ΝΔ έχει σχέδιο διεκδίκησης στις Βρυξέλλες για την επόμενη πενταετία. Εμείς βάλαμε την Ελλάδα στην Ευρώπη με τον ιδρυτή μας Κωνσταντίνο Καραμανλή, και το 2015 εμείς κρατήσαμε την Ελλάδα στην Ευρώπη βάζοντας το συμφέρον της χώρας μας πάνω από το κομματικό» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Λιγότερο από 48 ώρες απομένουν για τις Ευρωεκλογές και με βάση τις δημοσκοπήσεις έχουν πλέον προσδιοριστεί οι τελικές προβλέψεις για τα αποτελέσματα της ευρωκάλπης.

Η ΝΔ αναμένεται να αποσπάσει ποσοστά μεταξύ του 28% και του 32%.

Σχολιάστε