ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Ιδού η απόδειξη ότι τα Σκόπια είναι Vardarska.


Image2Το εικονιζόμενο γραμματόσημο της Γιουγκοσλαβίας εκδόθηκε το 1939 και κυκλοφόρησε επισήμως έως το 1944 – έτος… βαπτιστηρίων των Σκοπίων, από τον Ανθέλληνα Τίτο, σε… «Μακεδονία»! Με το γραμματόσημο αυτό – ντοκουμέντο μεγίστης σημασίας για την Ελλάδα – αναμφισβήτητα και αδιάψευστα πλέον καταρρέει ο μύθος της …«Μακεδονίας» των Σκοπίων: Το όνομά τους, όπως φαίνεται – αποδεικνύεται σ’ αυτό, είναι «VARDARSKA».

Ο τότε πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου, σε μια από τις τελευταίες του ομιλίες στη Βουλή των Ελλήνων, έδωσε το λόγο του (δεσμεύοντας έτσι το ΠΑΣΟΚ) ότι η Ελλάδα ουδέποτε θ’ αναγνωρίσει κράτος που θα περιέχει στην ονομασία του τη λέξη «Μακεδονία» ή παράγωγό της!

Σήμερα, ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του για την τελική έκβαση αυτής της, υψίστης σημασίας, εθνικής μας υπόθεσης – για το δράμα αυτό του Ελληνισμού!

Με αγανάκτηση, λύπη  και απογοήτευση μεγάλη, εμείς οι ξενιτεμένοι Ελληνες, από δω απ’ τον αφιλόξενο παγωμένο βορρά, ρωτάμε τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Παπανδρέου, την τότε Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, την σημερινή υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και περισσότερο την πρώην και νυν Βουλή των Ελλήνων: Γιατί ποδοπατήσατε το λόγο του Ανδρέα Παπανδρέου και τον ελληνικό λαό, που σας ψήφισε για να προστατεύσετε την Ιστορία του, τον Πολιτισμό του, την Τιμή του – αναγνωρίζοντας εν ψυχρώ τα Σκόπια σαν κράτος με τ’ όνομα «Μακεδονία» –  αφού η Ελλάδα (αμέσως μετά το θάνατο του Παπανδρέου) συναλλάσσεται πλέον επισήμως και αδιάκοπα με το «κράτος» αυτό, που αναιδέστατα αποκαλείται πλέον ντε φάκτο… Μακεδονικό Εθνος (;;;). Και μην μας πείτε ότι: «ναι… μεν συνεργαζόμαστε με το κράτος αυτό, αλλά δεν το αναγνωρίζουμε…». Διότι κύριοι, ότι δεν αναγνωρίζουμε, αυτό δεν υπάρχει και με κάτι που δεν υπάρχει δεν μπορούμε να συνεργαστούμε.

Κι όταν εμείς  μπορούμε και συνεργαζόμαστε με κάτι που …δεν υπάρχει, τότε μας έχει εγκαταλείψει η λογική μας είμαστε παράλογοι…!

Ηδη, στα σχολικά βιβλία των «κυρίων» αυτών αναφέρονται σχολαστικά και περίτρανα οι… ένδοξοι «πρόγονοι» τους: Μ. Αλέξανδρος κι Αριστοτέλης και τώρα στήνουν την πλατεία τους και το άγαλμα το Μ. Αλέξανδρου σε ύψος οκταόροφης πολυκατοικίας. Κι εσείς τους στρώνετε… κόκκινα χαλιά  ερχόμενοι στην Ελλάδα σαν αρχηγοί… «Μακεδονικού Εθνους» και μάλιστα με αεροπλάνο τους που γράφει πάνω «Μακεδονία»…!

Η απάθειά σας αυτή (όλων σας – και των 300) απέναντι στην αρπαγή – κλοπή της ελληνικής ονομασίας «Μακεδονία», απ’ τους Σκοπιανούς, σίγουρα θα καταγραφεί στην Ιστορία σαν η πιο μαύρη κηλίδα στο πέτο σας – όπως σίγουρο είναι ότι οι απόγονοί σας θα ντρέπονται που τους… γεννήσατε…!

Είναι ακόμη καιρός να αποτρέψετε την ατίμαση αυτή της Ελλάδας και του Ελληνισμού:  Απομονώστε, πάραυτα, τα παράσιτα αυτά των Σκοπίων κόβοντας δια νυκτός κάθε σχέση μαζί τους – σχέση πολιτική, διπλωματική, οικονομική, εμπορική – «εξαφανίστε» τους έστω δια… σκέψεως!

(Αν δεν σας απέμεινε ίχνος από τιμή και φιλότιμο Ελληνα Ανθρώπου, για να στείλετε μια διμοιρία… απόστρατους Λοκατζήδες στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων να στήσουν την πάλε πότε ένδοξη Ελληνική Σημαία να… ησυχάσουμε! Το Κοινοβούλιο των Τουρκαλάδων γιατί έστειλε πρόσφατα 100.000 στρατό κι άρπαξε, χωρίς καμία αιτία, τη μισή Κύπρο και τώρα οι Ευρωπαίοι, όλοι αυτοί οι… αγαπημένοι μας φίλοι (βλέπε Gunter Beckstein), κάνουν εκεί… ευτυχισμένες διακοπές;).

Ηδη, τα κόκκαλα των μεγάλων νεκρών της φυλής μας αναδεύονται στους τάφους τους κι όπου νάναι θ’ αρχίσουν να… εκσφενδονίζονται στα κεφάλια σας…!

Θα είστε άχρηστοι και ανάξιοι να κουβαλάτε στην πλάτη σας το βαρύ φορτίο της κληρονομιάς του πολιτισμού της Γης, αν αφήσετε το …«συνονθύλευμα» αυτό να ποδοπατήσει τα Ιερά και τα Οσια των Ελλήνων!

Κώστας Γκαλιμάνης,
Γερμανία, Αύγουστος 2009
Fax: 0049-7733-6820
KostasGalimanis@web.de

ΠΗΓΗ

7 thoughts on “Ιδού η απόδειξη ότι τα Σκόπια είναι Vardarska.

  1. Μαζι σαs κυριε Γκαλιμανη , πολυ σωστη αναλυση !
    Ζω και’γω εξω απο παιδι και με ποναει αυτη η κατασταση στην πατριδα . Οι «ξενιτεμενοι» μαλλον δεν εχουν αυτη την …. «πατριοτικη τεμπελια» γιατι υπαρχει «έλλειψη Ελλαδασ» σε’μαs ! Δεν καταλαβαινω γιατι συνεχιζουν να εκλεγουν αυτουs τουs προδοτεs (δεν εχω αλλη λεξη)αριστερουs η δεξιουs ! Παρόμοιοι εινε .
    Η πολιτικη στην Ελλαδα εινε περιοριζμενη σε δυο οικογενειεs ? Δεν υπαρχουν πατριωτικα κομματα ? Εστω και μικρα , εστω και ατεληs , χειρότερα δεν μπορουν να κανουν ! Και δεν εινε μονο το Μακεδονικο , σε ολλα τα πεδια μαs ξεπουλουν !

    Με φιλια απο Βελγιο !

  2. Φίλε Mha yai,

    ευχαριστούμε που μας επισκέπτεσαι και σχολιάζεις στις αναρτήσεις.

    Οι Έλληνες που ζούνε ΕΞΩ από την Ελλάδα είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ από εμάς που ζούμε μέσα.

    Και αυτό γιατί δεν φάγατε το κουτόχορτο που μας πότισαν.
    Αν είσασταν εδώ θα το είχατε φάει και εσείς. Να είσαι σίγουρος.

    Να είσαι καλά και να τα λέμε.

    Λουκάς

  3. Φιλε Λουκα , σ’ευχαριστω για τα καλα σου λογια . Δεν πιστευω να ειναι πιο η μειον Ελληνες οι μεταναστες , ολλοι ιδιοι ειμαστε . Απλα βλεπουμε τα πραγματα με αποσταση . Ο ανθρωπος δεν βλεπει καλα οταν εχει τα μουτρα κολλητα στο προβλημα και αυτο εχουν παθει οι περισωτεροι ! Μετρα και τους ευνοουμενους του συστηματος που δεν εχουν το κουραγιο να ενεργεισουν για το καλο της πατριδας και δεν μενουν πολλοι λογικοι ανθρωποι στην χωρα !
    Σημερα διαβασα ενα αρθρο της defencenet.gr ! Εαν δεν ειναι προδοτες οι πολιτικοι μας δεν ξερω πως να τους ονομασω ! Η Ροσσια προσφερε ΔΩΡΕΑΝ ειδικα αεροπλανα για πυρκαγιες και αρνηθηκε η κυβερηση !
    Αρνηθηκε απο την Ροσσια και δεχθηκε απο….την Τουρκια ενα παλιο CL-215 !!!!!
    Με εχει πιασει ναυτια , το κανουν επιτηδες δεν υπαρχη αλλη εξηγηση ! Οι Ροσσοι μας εχουν προτεινει πολλες φωρες να μας βοηθεισουν . Σε οπλα και σε διαφορα και παντα τα κανουν θαλασσα οι «αρμοδιοι» !
    Ετσι χανουμε πολυτιμους συμμαχους ! Οι «φιλοι» μας οι Αμερικανοι εχουν τους τουρκους στα οπα-οπα , και μας εχουν ξεγελασει πολλες φωρες ! Γιατι να μην ανοιχτουμε σε αλλους ? Οχι πως δεν εχουν ενδιαφερον και το κανουν μονο απο φιλια αλλα για να μην βαζουμε ολλα τ’αυγα μας στο ιδιο καλαθι ! Το πιο τραγικο ειναι πως δεχωνται την βοηθεια απο τους εμπρηστες μας ! Να εισαι σιγουρος πως θα το εκμεταλευτουν πολιτικα οι πονηροι γειτονες μας !

  4. Φίλε Mha yai,

    αυτό που διάβασες στο defencenet είναι αλήθεια και πριν μία ώρα το είπανε και στις ειδήσεις σε περίπου όλα τα κανάλια. Μάλιστα είπανε πως αυτό επετεύχθη μετά από επικοινωνία του Τούρκου ΥΠΕΞ Νταβούτογλου με το δικό μας Υπουργείο.

    Επίσης στο κανάλι Alpha ειπώθηκε πως οι Ρώσοι πρότειναν να στείλουν δωρεάν πυροσβεστικά αεροσκάφη και οι δικοί μας…αρμόδιοι ΔΕΝ μπήκαν καν στη διαδικασία να απαντήσουν.

    Τέλος, ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος επιβεβαίωσε πως πριν 2 περίπου ώρες προσγειώθηκε στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας πυροσβεστικό αεροπλάνο από τη Τουρκία με σκοπό να συνδράμει στη κατάσβεση των πυρκαγιών.

    Έχουμε συμφωνήσει με το Δημήτρη που έχουμε το ιστολόγιο να μην μιλάμε άσχημα και να είμαστε ευπρεπής.
    Στα όρια είμαι να παραβώ τη συμφωνία μας.

  5. Και κάτι άλλο…

    Αυτή τη στιγμή στις δηλώσεις που κάνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Αντώναρος ΤΟΝΙΖΕΙ την τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του Έλληνα με το Τούρκο πρωθυπουργό, όσον αφορά το πρόβλημα που βιώνουμε, αλλά και την βοήθεια που μας πρότειναν (και αρνηθήκαμε) τα Σκόπια.

    Περισσότερα εδώ:
    http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/08/24/1705596.htm

  6. Βρε κουνια που τους κουναγε !
    Θελουν να μας δειξουν πως εχουμε φιλικους γειτονες ? Μας δουλευουν βρε φιλε ! Τουρκοι πρακτορες βαζουν φωτιες και ερχωνται σαν πυροσβεστες μετα !
    Ρεζιλι μας εχουν κανει , σε ολλα τα πεδια !
    Ενα 21 χρειαζεται η Ελλαδα , μα για τους εσωτερικους εχθρους , αυτοι που μασ πουλανε δεκαετιες τωρα !

Σχολιάστε