ΕΛΛΑΔΑ

Μ. Χρυσοχοϊδης: «Έτοιμα μέτρα για τη Δημόσια Ασφάλεια»


Το Σχέδιο Αντιεγκληματικής Πολιτικής, αλλά και την αναδιοργάνωση της υπηρεσιών του υπουργείου, δήλωσε ότι θα ανακοινώσει σε λίγες ημέρες ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, μιλώντας στη ΝΕΤ. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να αποκατασταθεί η εικόνα της Αστυνομίας στην κοινωνία, καθώς, όπως είπε, τα τελευταία χρόνια κατέστη η πιο μισητή υπηρεσία. « Ο όρος διαλυμένη αστυνομία είναι ήπιος» σημείωσε χαρακτηριστικά.ινοβατούμε, δήλωσε ο υπουργός, ανάμεσα στη δυνατότητα του πολίτη να εκφράζεται ελεύθερα και την ίδια ώρα οι αρχές να προασπίζονται τις ατομικές ελευθερίες.

Διευκρίνισε δε,ότι δεν τάσσεται ενάντια στις λαϊκές κινητοποιήσεις, αλλά στα φαινόμενα καταστροφής που προκαλεί μια μειοψηφία.

«Ο περσινός Δεκέμβριος, τροφοδότησε πολλές μικρές ομάδες και πυροδότησε ένα κλίμα ανομίας σε όλη τη χώρα», είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης κάνοντας λόγο για πλουσιόπαιδα που καταστρέφουν περιουσίες και επιχειρήσεις φτωχών ανθρώπων.

«Αυτό το φαινόμενο δεν έχει καμία κινηματική δράση» υπογράμμισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Σχολιάζοντας το όρο «κατάσταση εκτάκτου ανάγκης» ο κ.Χρυσοχοϊδης εξήγησε ότι αναφέρεται στην ισχυροποίηση του οργανωμένου εγκλήματος που παρατηρείται σε όλη τη χώρα και τη διάδοση των ναρκωτικών μεταξύ των νέων.

«Ο ρόλος της αστυνομίας είναι να βρίσκεται δίπλα στον πολίτη και να τον κάνει να νιώθει ασφαλής» τόνισε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η ανομία πλήττει την Δημοκρατία.

Επίσης χαρακτήρισε το μέτρο της «κουκούλας» γελοίο και προανήγγειλε την κατάργησή του.

Επιπλέον έκανε λόγο για σχέση της τρομοκρατίας με το κοινό έγκλημα και είπε ότι η τρομοκρατία του παρελθόντος δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συμβαίνει σήμερα, υπογραμμίζοντας ότι οι σημερινοί αυτοαποκαλούμενοι τρομοκράτες στερούνται ιδεολογικοπολιτικής προσέγγισης. πηγη

3 thoughts on “Μ. Χρυσοχοϊδης: «Έτοιμα μέτρα για τη Δημόσια Ασφάλεια»

  1. Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΑΞΗ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ <> ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΙΔΡΥΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

  2. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΑΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΙΔΡΥΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ.

  3. Η ΕΛ.ΑΣ είναι σε τέτοια απίστευτα χάλια απο κάθε αποψη που πρέπει να αρχίσει η επανίδρυση στη κυριολεξία απο το μηδέν.Ο νεος υπουργός μέχρι τώρα δείχνει όρεξη για δουλειά,αλλά,κατα τη γνώμη μου,μιλάει πολύ.Τα εργα και οι αποφάσεις είναι που θα κάνουν τη διαφορά και όχι τα «θα».Και δεν υπάρχει καθόλου περιθώριο χρόνου για χάσιμι.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s