ΕΛΛΑΔΑ / Τουρκία / OIKONOMIA

Αστεία Τούρκου υπουργού: «Θα σας βοηθήσουμε να βγείτε από την κρίση. Επωφεληθείτε από την Τουρκία»!


Εδώ που φτάσαμε λογικό είναι «να μας κάνει πλάκα» ακόμα και η Τουρκία: Εγκαίνια από τον Τούρκο υπουργό Επικρατείας και αρμόδιο Εξωτερικού Εμπορίου, Μεχμέτ Τσάγλαγιαν στην Αθήνα, με έκφραση της … «συμπαράστασης της χώρας του σε αυτή τη φάση της οικονομικής πορείας της Ελλάδας και την επιθυμία συμμετοχής της στην προσπάθεια εξόδου από την κρίση»!

Ο υπουργός Επικρατείας της Τουρκίας και αρμόδιος επί θεμάτων Εξωτερικού Εμπορίου Μεχμέτ Τσάγλαγιαν εγκαινίασε την έκθεση των 37 μεγαλύτερων παραγωγών και εξαγωγικών τουρκικών εταιριών στους τομείς της ένδυσης και της υπόδησης, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Ένατης Οικονομικής Συνάντησης Τουρκικών Παραλίων Αιγαίου και Ελληνικών Νησιών του Αιγαίου, που διοργανώνει το Ελληνοτουρκικό Επιμελητήριο. Και μάλιστα μας προέτρεψε «να επωφεληθούμε από την τουρκική εμπειρία για έξοδο από την οικονομική κρίση για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες».

Μακάρι! Τουλάχιστον να ξεκινήσουμε κάποιο σοβαρό εξοπλιστικό πρόγραμμα «επωφελούμενοι από την τουρκική εμπειρία».

Μήπως θα έπρεπε ο Τούρκος υπουργός να φροντίσει πρώτα για το άθλιο επίπεδο διαβίωσης των συμπολιτών του πριν δώσει συμβουλές στην Ελλάδα; 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

One thought on “Αστεία Τούρκου υπουργού: «Θα σας βοηθήσουμε να βγείτε από την κρίση. Επωφεληθείτε από την Τουρκία»!

  1. Κοιμόμαστε βαθιά; Η Τουρκία έγινε δύο φορές πιο πλούσια από την Ελλάδα μέσα σε λίγα χρόνια. Τέτοια άγνοια έχουν οι πρασινομπλέ βάρβαροι κλέφτες ραγιάδες μισθωτοί σκυλάδες για τον αντίπαλο; Ας μελετήσουν την οικονομία της Τουρκίας πριν να μιλάνε. Η Τουρκία οικονομικά, αν συνεχίσει έτσι, θα αγοράσει τα Βαλκάνια μέσα σε 10 χρόνια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s