
Πραγματικά, είναι η …ευτυχέστερη συγκυρία για τους Έλληνες πολίτες να εφαρμοστεί μία νέα αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ και μάλιστα της τάξης του 4,3% από φέτος αλλά και …κάθε χρόνο έως το 2013! Ακούγεται εξωφρενικό, αλλά όντως αυτή είναι η πρόταση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ κ. Αρθούρου Ζερβού προς την ΡΑΕ (Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας), η οποία συνοδεύεται και από ένα σχέδιο συνολικότερης αναδιάρθρωσης των τιμολογίων της επιχείρησης.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής έχει κατηγορηματικά διαψεύσει ότι πρόκειται να υπάρξει οποιαδήποτε αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ φέτος.
ολους αυτους τους »σοσιαλιστες» στους οργανισμους που τους βρισκουν αραγε;;;;;;
Να μην τους βασκάνουμε, τους ηλίθιους πρώτα μας βάλαν στο ΔΝΤ και μετά μας ζητούν αυξήσεις στα τιμολόγια των Δέκο. Άμα ειναι έτσι η διοίκηση των δέκο να πάω κι εγώ.Το ξέρω το μάθημα, που λέει πονάει χέρι κόψει χέρι-πονάει πόδι κόψει κεφάλι. Ο διυθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ να κάνει πρώτα σταμάτημα της ασύστολης σπατάλης, αρχής γενομένης απο τον μισθό του, στην επιχείρηση και μετά να ζητά αυξήσεις. Πραγματικά πόσος είναι σήμερα ο μισθός σας κ. διευ. σύμβουλε; πέστε στον κόσμο πόσα παίρνετε τον Χρόνο; για να πέσει ξερός. Για βάλτε πρώτα τάξη στην επιχείρηση που νομίζετε οτι διοικήτε και μετά βλέπουμε για αύξηση των τιμολογίων. Πρώτα νοικοκήρεμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πράσινη ανάπτυξη ας την φάνε τώρα για να στρώσει ο λαουτζίκος