Παρασκηνιακές κινήσεις στο θέμα της ανάδειξης των μουφτήδων στη Θράκη γίνονται τις τελευταίες εβδομάδες και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει «είδηση».
Μαθαίνουμε ότι τον χειρισμό τns υπόθεσης έχει αναλάβει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζη-οσμάν. Η υπόθεση αφορά την ανάδειξη των μουφτήδων με «εκλογή» (όπως ζητά η Τουρκία) από διευρυμένο εκλεκτορικό σώμα όπου θα κυριαρχούν οι «θεολόγοι» ms περιοχής.
ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ [ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ]ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ?
Ελλάδα ώρα μηδέν
Διαχρονικά πρέπει να παραδεχθούμε ότι οι Πολιτικοί μας ποτέ δε διαχειρίστηκαν επιτυχώς Εθνικά ζητήματα και κρίσεις.
Να θυμίσω Μικρασιατική καταστροφή, Εμφύλιο πόλεμο, Κυπριακό ?
Να μην μας εκπλήσσει λοιπόν που με όλες αυτές τις ηλιθιότητες προσπαθούμε με το ζόρι να Κοσοβοποιήσουμε τη Θράκη.
Όλες αυτές οι κυρίες πιστεύοντας ότι ζούνε σε ένα παραμυθένιο κόσμο, αγγελικά πλασμένο, νομίζουν ότι ή Υποχρεωτική εκμάθηση της Τουρκικής γλώσσας βοηθά στην πλήρη ενσωμάτωση των Ελλήνων Μουσουλμάνων , Ρόμα και Πομάκων στην Ελληνική Κοινωνία. (…………)
Να τους Θυμίσω τη είπε η Μέρκελ στον Ερτογάν : Ότι οι Τούρκοι μετανάστες θα φοιτούν σε Γερμανικά Σχολεία με το κανονικό Γερμανικό πρόγραμμα και όχι σε Τουρκικά Μειονοτικά (Εθνικιστικά) Σχολεία.
Εδώ κάνουμε ακριβώς το αντίθετο. Μπράβο μας , Να μας πουν και πότε θα αρχίσουν και οι ένοπλες συγκρούσεις για να προετοιμαστούμε.