«Ο τουρκικός στρατός δεν είναι κατοχικός στην Κύπρο, αλλά βρίσκεται στο νησί για τις ανάγκες που προκύπτουν από την ιδιότητα της Τουρκίας, ως εγγυήτριας χώρας», δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο περιθώριο της Συνόδου του Οργανισμού για την Ασφάλεια στην Ασία, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την πληροφορία περί αποστολής ισραηλινού πλοίου στην Κύπρο, με σκοπό τη διαμαρτυρία για την κατοχή της Κύπρου.
«Εάν το πλοίο αυτό πάει στη Νότια Κύπρο, το θέμα δεν μας αφορά», είπε, ενώ στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι πρόκειται περί διαμαρτυρίας για τα κατοχικά στρατεύματα, ο Τούρκος πρωθυπουργός απάντησε: «Έτσι κι αλλιώς διαμαρτύρονται. Ο τουρκικός στρατός δεν είναι κατοχικός.


ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ, ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗ.Η ΣΩΣΤΗ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.
ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ?ΓΡΑΦΩ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΕ¨΄[Η ΣΩΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ]
Φίλε ανώνυμε,
αν μου έλεγες ότι έγραψες ένα μήνυμα και δεν αναρτήθηκε θα το καταλάβαινα. Όντως μπορεί να συμβεί. Και αυτό γιατί τα έχουμε όλα ελεύθερα και ορισμένες φορές κάποια πάνε στην αναμονή αυτόματα από το wordpress.
Τώρα να παραποιούνται τα μήνυμα και να κόβουμε λέξεις, τι όφελος έχουμε; Τσέκαρέ το και πες μου πάλι. Πάντως εμείς δεν επεμβαίνουμε. Εδώ άλλοι βρίζουν και τα αφήνουμε σχεδόν πάντα όπως είναι.
Φιλικά / Λουκάς
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ……….