
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
Πρώτα από όλα θα ήθελα να εκφράσω τη θλίψη μου για την απώλεια του αξιωματικού της ΕΛΑΣ στο Υπουργείο, και τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου στους δικούς του ανθρώπους. Άνανδροι και στυγνοί δολοφόνοι χτύπησαν «μέσα στην καρδιά του Υπουργείου». ΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ. Σημαίνει ότι «αυτό που πάντα λέω και γράφω «ότι η τρομοκρατία στην Ελλάδα έχει πολύ μακρύ χέρι».
Σημαίνει ότι «αν δεχθούμε ότι λαμβάνουν σοβαρά μέτρα προφύλαξης στο Υπουργείο(στην πατρίδα μας δεν είμαι σίγουρος για τίποτα), τότε υπήρξε σοβαρό SECURITY GAP στο σύστημα ή και σε ιδιαίτερα μεγάλο βαθμό υπήρξε ΑΤΟΜΟ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ που διευκόλυνε στο να περάσει το δέμα με την εκρηκτική ύλη(δηλαδή υπεράνω πάσης υποψίας).
ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ 1946-1949.