
Η Πολεμική Αεροπορία λαμβάνει πλέον μέτρα για τις επιθέσεις με λέιζερ στα μάτια πιλότων την ώρα της προσγείωσης ή της απογείωσης, στα στρατιωτικά αεροδρόμια, καθώς τείνει να γίνει επιδημία.
Η ενοχλητική παρουσία τους στα γήπεδα, κυρίως του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου, εκνευρίζει παίκτες και φιλάθλους ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που διαταράσσεται η ομαλή διεξαγωγή ενός αγώνα.
Ο λόγος για τα laser τα οποία μπορεί να προμηθευτεί κανείς με ευκολία στο εμπόριο και έχουν προσιτό κόστος.
Η πιθανότητα να υποστεί μόνιμη βλάβη το μάτι από κακή χρήση των καταδεικτών laser είναι πολύ μικρή με δεδομένο ότι μπορεί να συμβεί μόνο μετά από παρατεταμένη και απευθείας προσβολή του οφθαλμού με laser έντασης 5mw και άνω.
εδω τους χτυπανε σα χταποδι μυαλα και ψυχη
τα ματια θα τους πειραξουν