Κάλλιο αργά παρά ποτέ συνηθίζει να λέει ο θυμόσοφος λαός, μια παροιμία που στην περίπτωση του υποβρυχίου «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ» βρίσκει απόλυτη εφαρμογή.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «defence-point.gr», στις 15 Οκτωβρίου θα υψωθεί παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελου Βενιζέλου – κατά πάσα πιθανότητα – η ελληνική σημαία στο πρώτο υποβρύχιο Type 214, το «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ» S120.

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΙΜΑΔΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΕΡΝΕΙ Η ΔΕΝ ΓΕΡΝΕΙ.ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΜΑΣ
EINAI SHMANTIKO NA ENTAXTHEI AMESOS STO STOLO
Απο οτι εχει δημοσιευθεί κατα κορον,τα αρχικα προβληματα του υποβρυχίου διορθωθησαν και το Γερμανικό ναυτικό,καιοι Ελληνες αξιωματικοί το διεπίστωσαν.Και το μονο προβλημα,οπως είχε παραδεχθεί ο τ.Αρχηγός ΓΕΝ ήταν η επικρατούσα…γνώμη οτι λογω της φημης που απεκτησε το υποβρύχιο μπορει να θεωρηθεί…γρουσούζικο!!!