"Greek National Pride" blog / ΕΛΛΑΔΑ

«Ρουκέτες» Καρατζαφέρη


Με τις τελευταίες του «ρουκέτες», προσπάθησε ο Γ.Καρατζαφέρης να προωθήσει τις δικές του επιλογές, λίγες ώρες πριν τον δεύτερο γύρο των περιφρειακων και δημοτικών εκλογών.«Εγώ ψηφίζω πάντα εκείνο που πιστεύω ότι είναι πιο κοντά στις δικές μας ιδέες. Ψηφίζω άτομα που είναι κοντά στις δικές μας ιδέες, πατριωτικές λύσεις και προτάσεις», δήλωσε στον Alter.

Χαρακτήρισε λοιπόν «υποστηρικτή του Ατατούρκ» τον Γ.Μπουτάρη, οπότε «για την Θεσσαλονίκη, όπου ο μισός σχεδόν πληθυσμός είναι Πόντιοι Έλληνες, δεν είναι δυνατόν να συμφωνήσω με τον υποστηρικτή του μεγαλύτερου σφαγέα του Ελληνισμού»!
Υποστήριξε ότι χρειάζεται δυνατός Δήμαρχος και ηγεσία «για να αποκρούσουμε ορισμένα πράγματα», ενώ είπε ότι ο κ. Ψωμιάδης πρέπει να έχει μία ευκαιρία για να δείξει τι μπορεί να κάνει για τον καλό της Β. Ελλάδας και εκτίμησε ότι έδειξε «ευθύτητα παρ’ όλη την βαρβαρότητα που υπέστη από τον κ.Σαμαρά».

Για τον Βασίλη Κικίλια είπε ότι ήταν «μία λαθεμένη επιλογή» και υποστήριξε ότι «σχεδόν οι μισοί βουλευτές της ΝΔ εκλέγονται στο Λεκανοπέδιο, αλλά δεν βλέπω κανένα βουλευτή τους να πιστεύει και να υποστηρίζει την υποψηφιότητα Κικίλια. Δεν είναι οξύμωρο να τον στηρίξουμε εμείς, όταν δεν τον στηρίζουν αυτοί; Κάτι σημαίνει αυτό». 

Ο Γ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι η πολιτική του κ. Καμίνη είναι πολύ επικίνδυνη για την πόλη, εξέφρασε την διαφωνία του με τις ιδέες που πρεσβεύει αναφορικά με την λαθρομετανάστευση και αναρωτήθηκε: «Πόσους λαθρομετανάστες αντέχουμε ακόμη; Δεν βλέπουμε ότι η πόλη μας ?γκετοποιείται?;». 

Αναφερόμενος στο Γιάννη Μίχα υποστήριξε ότι πολέμησε λυσσαλέα και προσπάθησε να αποτρέψει μια γιγαντιαία επένδυση της COSCO και «μάλιστα έσκισε και το κοστούμι του».

Τόνισε επίσης ότι κορυφαία στελέχη της ΝΔ του ζήτησαν να βάλει ?πλάτη?, για να μην γίνει κυρίαρχο το ΠΑΣΟΚ και αναφερόμενος στον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο είπε ότι με δήλωση του επιβεβαίωσε «ότι δεν ζητήσαμε κανένα ρουσφέτι ή καμία αντιπαροχή».

Για τον Γιάννη Σγουρό «γνωρίζω ότι είναι ένας μεθοδικός, οργανωτικός άνθρωπος. Μου παρουσίασε το πρόγραμμα του, και πιστεύω ότι έχει στοιχεία ικανά να διεκπεραιώσουν έργο».

Ο κ. Καρατζαφέρης αναφερόμενος στην πολιτική επικαιρότητα υποστήριξε ότι τώρα που θα τελειώσουν οι εκλογές ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς «θα πρέπει να σταματήσει την ?αντιμνημονιακή? του υστερία και πολιτική και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Να δείξει υπευθυνότητα, σοβαρότητα και ωριμότητα. Να συνειδητοποιήσει ο κ. Σαμαράς ότι με αστεϊσμούς και με το να μας βρίζει και να μας αποκαλεί ?δεκανίκια? και ?εξαπτέρυγα?, δεν γίνεται πολιτική».

Τέλος, αναφερόμενος στην πιθανότητα εθνικών εκλογών ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκτίμησε πως η περίοδος μέχρι το Πάσχα θα είναι η πιο δύσκολη και υποστήριξε πως ό,τι είναι να γίνει, θα συμβεί πριν τις 4 Απριλίου, που ισχύει η ?λίστα?.

 

2 thoughts on “«Ρουκέτες» Καρατζαφέρη

Σχολιάστε