"Greek National Pride" blog / πολιτισμός / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΙΣΛΑΜ / Παιδεία

Έβαλαν Ελληνόπουλα να προσκυνούν τον Αλλάχ


Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Είναι σχεδόν απίστευτο αυτό που έγινε στο 79ο Νηπιαγωγείο Σεπολίων, την περασμένη Δευτέρα, όταν οι μουσουλμάνοι βγήκαν στις πλατείες της Αθήνας να προσευχηθούν για τη θρησκευτική γιορτή τους, το Μπαϊράμι.

Εκείνη λοιπόν την ημέρα, οι δασκάλες του 79ου Νηπιαγωγείου Σεπολίων, είχαν την φαεινή ιδέα να διδάξουν στα παιδάκια των 4 και 5 ετών τι είναι το Μπαϊράμι, γιατί το γιορτάζουν οι Μουσουλμάνοι και άλλα τέτοια ενδιαφέροντα για τα νήπια.

Και όλο αυτό γιατί ανάμεσα στα 30 συνολικά παιδάκια, υπήρχαν και 3 παιδιά μουσουλμάνων.

Κάπως έτσι, τα νήπια – Ελληνόπουλα μυήθηκαν στη θρησκεία του Ισλάμ.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, κάποια στιγμή, εμφανίστηκαν στον παιδικό σταθμό οι γονείς των μουσουλμάνων παιδιών για να προσευχηθούν μαζί τους! Όπως είναι φυσικό, τα παιδάκια αντιμετώπισαν το όλο περιστατικό σαν παιχνίδι και με δεδομένη την παιδική περιέργεια, έπεσαν και αυτά στο έδαφος και άρχισαν να προσκυνούν τον Αλλάχ, χωρίς κανείς να κάνει τίποτα για να τα εμποδίσει.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε βίντεο από τη γειτονική Αλβανία, όπου μια μουσουλμανική ΄΄φιλανθρωπική΄΄ οργάνωση χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς, επισκεπτόταν σχολεία για να προσφέρει ΄΄δώρα΄΄ στα παιδιά.

Τα ΄΄δώρα΄΄ όμως ήταν μαντίλες για τα κοριτσάκια και λευκά σκουφάκια του μουσουλμανικού τελετουργικού για τα αγόρια.

Όχι απλά τους τα έδιναν, αλλά υποχρέωναν να τα φορέσουν, ενώ δίπλα οι ΄΄φιλάνθρωποι΄΄ έψελναν μουσουλμανικούς ύμνους.

πηγη

9 thoughts on “Έβαλαν Ελληνόπουλα να προσκυνούν τον Αλλάχ

  1. Αν είχαν κάνει κάτι ανάλογο για την ενημέρωση των παιδιών για τις ορθόδοξες γιορτές , ο σάλος θα κόντευε να μας πνίξει. Ας αφιερωθεί αυτή η περίπτωση, μαζί με τις προσηλυτιστικές ενέργειες των Αλβανών, στους πάσης φύσεως ευαίσθητους προοδευτικάριους.

  2. Αυτο ειναι κακο, αλλα οχι οτι πρεπει να μαθαινουμε κι εμεις τα παιδια να προσκυνουν την Εκκλησια, κλπ. που ειναι και τα «ωραία» των Νεοελλήνων και να τα χωριζουμε σε «καλα» και «κακα» παιδια…

    Τελος παντων, για να μη φανω κακος ας πω και μια τελευταια λεξη.
    Κατ’αρχας, οταν δεν το παιρνεις στα σοβαρα το προσκυνημα, τοτε ετσι κι αλλιως παει χαμενο, ειτε προσευχεσε σε Εκκλησια ειτε σε τζαμι… οποτε παιδια και γονεις, μη φοβηθειτε πως τα παιδια σας εχουν γινει μουσουλμανακια… αλλα θα πρεπει να προβληματιστειτε, αν δε σας αρεσουν αυτα τα γεγονοτα και να λυσετε το προβλημα αυτο μαζι με πολλα αλλα, δημοκρατικα και με ψυχραιμια.
    Ο Ελληνας θα το παθει το κακο αν δε προσεχει το κρατος. Οπως κι αν το κανουμε, σκουπιζεις το σπιτι σου για να το χεραισε. Θα’πρεπε σημερα ο Ελληνας να ειναι καλλα? Μαλλον οχι δυστηχως αφου δε μεριμνησε να σκουπισει πριν καιρο.
    Τωρα για να το κανει, θα χρειαστει πολυ κοπο και κουραγιο γιατι εχουν μαζευτει πολλα απλυτα και σκονες.

    Να το παρει αποφαση ο Ελληνας και να βαλει πλυντηριο, δεν υπαρχει περιπτωση να πλειθουν μονα τους, και δε μας βοηθησουν ουτε ΔΝΤ ουτε ΕΕ…

    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΡΑΡΙ!!! Ειμαστε το πιο τραγικο κρατος αυτη τη στιγμη εφοσων ειμαστε και μυρολατρες και κοιταμε τα προβληματα να ερχοντε κατα πανω μας κι εμεις λεμε «Ελα μωρε, θα συκωθω αργοτερα. Κι αυριο μερα ειναι!»

  3. Εδω η βλακια ειναι των δασκαλων.

    Εγω ομως βλεπω να προβαλοντε οι μουσουλμανοι και στη φωτογραφια και στο κειμενο.

    Κοψτε πια αυτην την αφροκρεμα στα αρθρα σας. Στοχευστε εκει που πρεπει.

    Το οτι εγινε και οπως εγινε σε κοινη θεα σα να μη συμβαινει τιποτα η προσευχη αυτη στον Αλλαχ ειναι φταιξιμο δικο μας ή ανοχη δικη μας. Το οτι τα παιδια εκαναν αυτο που εκαναν ειναι θεμα των δασκαλων. Ουτε καν της Παιδειας. Των συγκεκριμενων δασκαλων αποκλειστικα. Τωρα βεβαια να τους κοψουμε το κεφαλι? Δε θα τοποθετησω γνωμη.

  4. Και πού το ξἐρεις Γιώργο, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα που προσευχήθηκαν «στα χαζά» σε άλλον θεό? Ρώτα και κανένα πνευματικό, η δημοκρατία δε λύνει τα θέματα πίστεως!! Οι γονείς τους καλά θα κάνουνν να επικοινωνήσουν με τους πνευματικούς τους πρίν τα κοινωνήσουν τα παιδάκια.

  5. οι γονείς καλά θα κάνουν να κάνουν μηνύσεις και αγωγές στο σχολειό για προσηλυτισμό.

  6. Ζούμε την εποχή του απόλυτου φασισμού των μειονοτήτων όλων των ειδών και των αποχρώσεων.
    Και όλα αυτά φυσικά με τις ευλογίες των κυβερνήσεων μας οι οποίες με τη σειρά τους έχουν τις ευλογίες και τις εντολές των σχεδιαστών όλου αυτού του αίσχους.

  7. πιστευω οτι ο stef το τοποθετησε,ακριβως στη ν ριζα.
    Το σχολειο εχει διευθυντη και δασκαλο,αυτοι εχουν την ευθυνη.

Σχολιάστε