Από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο
Όπως μεταδίδουν τα πρακτορεία από την Κύπρο, Τούρκοι κομάντος μπήκαν σε ελεύθερα εδάφη μέσω των κατεχόμενων, έκλεψαν μια ελληνική σημαία και μια της Εθνικής Φρουράς και εξαφανίστηκαν.
Μάλιστα έγραψαν συνθήματα στην είσοδο και στη σκοπιά του φυλακίου, «η Κύπρος είναι τουρκική» και «ζήτω η τουρκική δημοκρατία της βόρειας Κύπρου».
Μόλις το πρωί το πήραν χαμπάρι στην Κύπρο της έγινε αφού το περιστατικό δεν έγινε αντιληπτό ούτε και από δυνάμεις του ΟΗΕ που βρίσκονται στη νεκρή ζώνη.
Το περιστατικό θυμίζει έντονα τα Ίμια καθώς αν υπήρχε αντίδραση από Έλληνες και Κύπριους στρατιώτες θα είχαμε σίγουρα θερμό επεισόδιο με ότι αυτό σημαίνει αυτές τις ημέρες.
Η κυβέρνηση το έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται εκεί; Έχει κάνει διαβήματα στην Ευρώπη για τη συνεχιζόμενη επιθετική τακτική της Τουρκίας που θέλει να μπει στην ΕΕ; Και γιατί δεν μαθαίνουμε τίποτε από τα επίσημα δίκτυα ενημέρωσης εδώ στην Ελλάδα; Θέλουν να κατεβάσουν τους τόνους ενώ η Τουρκία αλωνίζει στο Αιγαίο;