"Greek National Pride" blog / ΕΛΛΑΔΑ

Αβραμόπουλος: «Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να αμφισβητηθούν τα κατοχυρωμένα συμφέροντα της χώρας»


Αβραμόπουλος: «Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να αμφισβητηθούν τα κατοχυρωμένα συμφέροντα της χώρας»

Μήνυμα προς τους γείτονες της Ελλάδας ότι δεν θα αμφισβητηθούν τα διεθνώς κατοχυρωμένα συμφέροντα της χώρας, έστειλε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε προεκλογική ομιλία του στη Ρόδο σήμερα το απόγευμα.

Αυτό αποτελεί σαφές μήνυμα στους γείτονές μας, τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος αναφερόμενος στη σημειολογική σημασία των ενεργειών που έγιναν για να διέλθει η Ολυμπιακή Φλόγα από το Καστελόριζο, που αρχικά δεν προβλεπόταν, καθώς και στις ενέργειες αμφισβήτησης της Τουρκίας που αφορούν το Καστελόριζο και την ευρύτερη περιοχή.

Στη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Αβραμόπουλος αναφέρθηκε στα αισιόδοξα μηνύματα που έρχονται από όλη τη χώρα και εξέφρασε την πεποίθησή του γα τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς εκλογές.

Έκανε λόγο για δυόμιση χρόνια που χάθηκαν εξαιτίας του ΠΑΣΟΚ, χαρακτήρισε τις εκλογές της Κυριακής ως τις πιο κρίσιμες από τη μεταπολίτευση και τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία ακολουθώντας το δρόμο της συνέπειας και της ευθύνης δεν θα επιτρέψει να βρεθεί η χώρα μας έξω από την Ευρώπη, κάτι που επιδιώκουν τα κόμματα της οργής όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

πηγη

Σχολιάστε