"Greek National Pride" blog / Διάφορα.

«Καθηγητής» στο Χάρβαρντ ο ΓΑΠ


"Καθηγητής" στο Χάρβαρντ ο ΓΑΠ

Μπορεί να μην κατάφερε ακόμη να δημιουργήσει τη σχολή για την εκπαίδευση των μελλοντικών ηγετών, όπως είχε αναφέρει σε κάποια από τις συνεντεύξεις του, ωστόσο, ο πρώην πρωθυπουργός, ξεκινάει τις ακαδημαϊκές του ενασχολήσεις αρχίζοντας διαλέξεις στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, αποδεχόμενος πρόσκληση του αμερικάνικου πανεπιστημίου.

Στο επίκεντρο των διαλέξεων του Γιώργου Παπανδρέου θα βρεθούν:

– Η κρίση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, οι επιπτώσεις της κρίσης διεθνώς, οι συστημικές αδυναμίες της Ευρωζώνης και οι θεσμικές ελλείψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

– Οι σκέψεις και οι προτάσεις για την θωράκιση της Ευρωζώνης, τις αναγκαίες θεσμικές αλλαγές στην Ευρωπαϊκή Ένωση, την εμβάθυνση της δημοκρατίας και την θέσπιση κανόνων για την ρύθμιση και τον έλεγχο των αγορών.

– Η Ελλάδα στην Ευρώπη αλλά και η συμβολή της στην σταθερότητα της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Μεσογείου καθώς και οι εξελίξεις από την Αραβική Άνοιξη.

πηγη

12 thoughts on “«Καθηγητής» στο Χάρβαρντ ο ΓΑΠ

  1. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ .ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ

  2. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ. ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ .

  3. ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ!!
    ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ??
    ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΓΝΩΣΕΩΝ…………….

  4. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ??? ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ….ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΙΜΕ…ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ….ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΗΣΥΧΑ…Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ…..

  5. Ο άνθρωπος αυτός μας έκαψε.

    Μας είπε ότι υπάρχουν λεφτά και μας ρήμαξε στους φόρους και στην ανεργία.

    Ο άνθρωπος αυτός παρουσίασε την Ελληνική οικονομία σαν τον «ΤΙΤΑΝΙΚΌ» ενώπιον των ίδιων των δανειστών μας!!!!

    Μας αποκάλεσε τεμπέληδες, φοροφυγάδες, διεφθαρμένους και άλλα τέτοια νόστιμα ενώπιον ξένων φίλων και εχθρών.

    Ο άνθρωπος αυτός έφυγε νύχτα….συγνώμη μέρα κάτω από την τρομακτική πίεση τεράστιας μερίδος του Ελληνικού λαού.

    Μας μίλαγε από ραδιοφώνου και τηλεοράσεως σε μία γλώσσα με Ελληνικές λέξεις αλλά με αμερικανικό συντακτικό και με αμερικανικό τρόπο έκφρασης και σκέψης.

    Το ότι διδάσκει σε πανεπιστήμιο στην Αμερική είναι απολύτως φυσιολογικό.
    Αφού η Αμερική είναι και επίσημα μάλιστα πατρίδα του.
    Μας κυβέρνησε όσο μας κυβέρνησε ένας γνήσιος Αμερικανός .

    Ποιος είναι λοιπόν περισσότερο ηλίθιος, αυτός που μας ξεγέλασε, η εμείς που τον ψηφίσαμε;
    Πάντως, δεν θα ήθελα να είμαι με τίποτα μαθητής του.

  6. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΛΗΣΙΟ!
    ΜΙΛΗΣΙΕ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥ…

  7. ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΆΝΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ «ΆΝΘΡΩΠΟ»? ΚΑΙ ΜΈΓΑ ΑΝΘΈΛΛΗΝΑ ΕΊΝΑΙ ΛΊΓΟ…

  8. ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΥΤΑ.

Σχολιάστε