"Greek National Pride" blog / ΕΛΛΑΔΑ

Στάση εργασίας το Σάββατο στο Μετρό


Χωρίς μετρό από την έναρξη τη βάρδιας μέχρι τις 12 το μεσημέρι θα μείνει το Σάββατο η Αθήνα, λόγω γενικής συνέλευσης των εργαζομένων για το συντονισμό των ενεργειών τους.

Την ίδια ώρα, κατηγορηματικά αντίθετοι στα σενάρια αυξήσεων 25% στις τιμές των εισιτηρίων των αστικών συγκοινωνιών εμφανίζονται οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ .

Ο πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων Βασίλης Σταθούσης αναφέρει ότι το χτύπημα είναι εξαιρετικά ισχυρό «εάν σκεφτεί κανείς, ότι τα εισιτήρια από 80 λεπτά εκτοξεύτηκαν, τα τελευταία χρόνια, στο 1,40 ευρώ και τώρα θα φτάσουν στο 1,75, ενώ αντίθετα μισθοί και συντάξεις διαρκώς πετσοκόβονται».

πηγη

1 thoughts on “Στάση εργασίας το Σάββατο στο Μετρό

  1. Καλό θα ήταν ο..ευφυέαστατος κυριος πρόεδρος του σωματείου,και ενας απο τους υπεύθυνους -οπως όλοι οι εργατοπατέρες- της σημερινής κατάστασης, να μας πεί από που θα βρεθούνε τα ερημα τα λεφτα για κάποια μείωση των ελλειμμάτων-γιατί περι…κέρδους δεν γίνεται φυσικά λόγος.Ισως εαν εκαναν λίγο καλλίτερα τη δουλειά τους τα αξιότιμα μελη του σωματείου,να μη υπήρχετο 1/4 των επιβατών που δεν πληρώνουν εισιτηρια,και τότε δεν θα υπήρχε ανάγκη απο το «εξαιρετικά» ισχυρό κτυπημα,που αλλωστε δεν τον..αφορά καθότι τζαμπατζής λογω..επαγγελματος.!!

Σχολιάστε