"Greek National Pride" blog / Ανθέλληνες / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΘΡΑΚΗ / Νεό-Οθωμανοί / Τουρκία

Οχι δεν είναι τουρκόφιλη η Ρεπούση… απλά δέχεται ευχαριστήριες επιστολές από τουρκόφρονες της Θράκης…


Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία «Τούρκων» Δυτικής Θράκης (ABTTF), έστειλε επιστολή στην βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ) Μαρία Ρεπούση.

Στην επιστολή, με ημερομηνία 22 Οκτωβρίου 2011, ο πρόεδρoς της ABTTF Χαλίτ Χαμπίπογλου ευχαρίστησε την Μαρία Ρεπούση για την επερώτηση που υπέβαλε προς τον υπουργό Παιδείας, σχετικά… με την εκπαίδευση της «Τουρκικής» Μειονότητας Δυτικής Θράκη.

Η Μ. Ρεπούση ως γνωστόν τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας δίγλωσσων νηπιαγωγείων, όπως ακριβώς ζητά η Άγκυρα εδώ και πολύ καιρό.

 

Κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τις Συνθήκες, και η Μ. Ρεπούση προφανώς το γνωρίζει.

Όπως γνωρίζει, ότι αν γίνουν δίγλωσσα νηπιαγωγεία -με ελληνικά και τουρκικά- θα υποχρεωθούν οι Πομάκοι και οι Ρομά να εκπαιδεύονται στα τούρκικα.

Στην ουσία δηλαδή, με τα δίγλωσσα νηπιαγωγεία που ζητά η Μ. Ρεπούση, υποβοηθείται η πολιτικής της Άγκυρας για εκτουρκισμό όλων των μουσουλμάνων.

Γι’ αυτό και οι τουρκόψυχοι της Θράκης, την ευχαριστούν.

Από το tourkikanea.gr

2 thoughts on “Οχι δεν είναι τουρκόφιλη η Ρεπούση… απλά δέχεται ευχαριστήριες επιστολές από τουρκόφρονες της Θράκης…

  1. H kaliteri timoria gia afti tin poutanna tha eitane na tis paroune tin elliniki ipikotita kai na tin petaksoune ektos Elladas. Kai as pari oli tin perousia pou exei mazi tis. Afou den pistevi sto elliniko ethnos, na paei allou.

  2. ΠΡΟΤΟΝ Η ΘΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΥΤΗ Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΗ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ! ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΑΝΩΝΥΜΟ!.

Σχολιάστε