"Greek National Pride" blog / ΑΛΒΑΝΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ

Αλβανοτσάμηδες: Να μποϊκοτάρουμε τα ελληνικά προϊόντα…


Το  κυβερνών ‘Κόμμα Δικαιοσύνης, Ένταξης και Ενότητας’ (των Αλβανοτσάμηδων) καταδικάζει δριμύτατα την εμπόδιση των 150 Αλβανών να διέλθουν  το μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς, χωρίς έμπρακτους λόγους.

«Η επιστροφή από τα σύνορα των Αλβανών πολιτών είναι μια πρωτόγονη εκδίκηση από την Ελλάδα, η οποία δεν έχει καμία θέση στην Ευρώπη του ΧΧΙ αιώνα.

Αυτό το γεγονός δείχνει, βασικά, την υποκρισία της ελληνικής πολιτικής, που πριν από λίγο καιρό είχε υποσχεθεί ότι δεν γύριζε κανέναν Αλβανό από τα σύνορα.

Αυτό το είδος της βυζαντινής πολιτικής δεν βλάπτει τους Αλβανούς, αλλά, την ίδια την Ελλάδα που δείχνει τη συμπεριφορά και τον πρωτογονισμό των ελληνικών αρχών στα μάτια όλου του πολιτισμένου κόσμου» τονίζει το  αλβανικό κόμμα των τσάμηδων –PDIU.

Μάλιστα, το κόμμα των Αλβανών Τσάμηδων καλεί το υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας να ζητήσει διευκρινίσεις από την Ελλάδα για το περιστατικό αυτό και να καταστήσει σαφές ότι η Αλβανία δεν θα δεχθεί σε καμία περίπτωση άλλη υπονόμευση των πολιτών της.

Αν δεν γίνει αυτό  το Κόμμα των τσάμηδων προτείνει στη νεολαία του,  στη Λέσχη των Νέων Πατριωτών, να αναλάβουν πρωτοβουλία ώστε να μποϊκοτάρουν κάθε ελληνικό προϊόν που έρχεται στην αλβανική αγορά και τονίζει ότι «η πρωτοβουλία αυτή θα βρει τη μαζική υποστήριξη των συμπατριωτών μας».

Μια παρόμοια αντίδραση  παρουσιάστηκε και από τη Συμμαχία «Κούκεζι» γράφει το αλβανικό δημοσίευμα. πηγη

3 thoughts on “Αλβανοτσάμηδες: Να μποϊκοτάρουμε τα ελληνικά προϊόντα…

  1. Ti klaite re kologyftioi? Ean kapoia xora den tha me afeine na mbo sto edafos tis, den tha ksanapigena pote ekei, alla eseis klaite gourounia alvanoi

  2. ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ
    ΑΠΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΚΑΙ ΧΑΣΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Σχολιάστε