Οι στρατοί που πειραματίζονται ανακαλύπτουν τρόπους που οι άλλοι δεν θέλουν καν να σκεφτούν.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως ένα άρμα μάχης Leopard 2 περνά μία τάφρο με πλάτος 3,5 μ, και βάθος 1,5 μ.
Σημειωτέων, πως στα στοιχεία με τις δυνατότητες του άρματος, η κατασκευάστρια εταιρεία δίνει στο Leopard 2 διέλευση τάφρου πλάτους 3 μέτρων.
Η επιθετικότητα, η ταχύτητα και η ισχύς πυρός είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των τεθωρακισμένων. Είναι η φύση του όπλου! Δεν γίνεται αλλιώς!
Στο βίντεο βλέπουμε να γίνεται χρήση των δύο πρώτων χαρακτηριστικών!
Όταν αναλωνόμαστε στο κοινότυπο και μίζερο “το γράφει ο κανονισμός” χάνουμε την ουσία.
Τώρα θα μου πείτε οι ξένοι δουλεύουν και μεταχειρίζονται τα άρματα με αυτόν τον τρόπο γιατί έχουν χρήματα και δεν λυπούνται τις οικονομικές επιβαρύνσεις.
Εγω θα πω πως δε δουλεύουν με αυτόν τον τρόπο όλα τους τα άρματα αλλά μόνο 1-2, τα οποία τα έχουν για έρευνες και μελέτες, όπως το βίντεο που είδαμε. Με αυτόν τον τρόπο γνωρίζουν καλύτερα τα άρματα τους, και τα πληρώματα τους, αποκτούν αυτοπεποίθηση.