Εκτός φυλακής αναμένεται να βρεθούν εντός της ημέρας ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής Γιάννης Λαγός οι οποίοι είχαν προφυλακιστεί για διεύθυνση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
Όπως αποφασίστηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, τα δυο στελέχη του κόμματος αποφυλακίζονται με την επιβολή αυστηρότατων περιοριστικών όρων, καθώς παρήλθε το 18μηνο. Σύμφωνα με το βούλευμα, ο κ. Μιχαλολιάκος θα είναι υποχρεωμένος να παραμείνει σε κατ” οίκον περιορισμό, ενώ απογορεύεται και η έξοδος από τη χώρα.
Στον Γιάννη Λαγό επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί οροί της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της συμμετοχής σε δημόσια συνάθροιση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 29 Μαρτίου, όποτε και λήγει το όριο των 18 μηνών προσωρινής κράτησης αναμένεται να αποφυλακιστεί και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.