Συγκλονίζει η μεγάλη κόρη του ήρωα Στρατιώτη Γεωργίου Κοντσαλάκη, εις μνήμην του οποίου σήμερα ο Στρατός μετονόμασε το επιτηριτικό φυλάκιο στις Πλαγιές του Έβρου από Ε/Φ Πλαγιών σε επιτηρητικό φυλάκιο Πλαγιών – Στρατιώτη Γεωργίου Κοντσαλάκη (Ε/Φ Πλαγιών -Στρατιώτη Γεωργίου Κοντσαλάκη). Η γυναίκα κατά την διάρκεια της τελετής ονοματοδοσίας έσκυψε και φίλησε την Γαλανόλευκη και η φωτογραφία της κάνει το γύρο του διαδικτύου.
https://www.instagram.com/p/BjJtu1qHsY8/embed/captioned/?cr=1&v=8&wp=658&rd=www.crashonline.gr#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A10393.00000000003%7D
Είναι μια πράξη ευγνωμοσύνης. Μια στιγμή υπερηφάνειας που δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια.
Η ηλικιωμένη γυναίκα είναι η μεγάλη κόρη του ήρωα Γεωργίου Κοντσαλάκη με τη μεγάλη καρδιά που έχασε τη ζωή του υπερ Πίστεως και Πατρίδας κατά τη διάρκεια του Β” Παγκοσμίου Πολέμου.
Η φωτογραφία αναρτήθηκε στο instragram από τον ΑΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφία δύο πολύ δυνατές λέξεις: » Σεβασμός και Τιμή»
Ποιος ήταν ο Γεώργιος Κοντσαλάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ






