
Από το βήμα της Βουλής, ο Χρήστος Γιαννούλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, απευθύνθηκε στον Πρόεδρο της Βουλής, καλωσορίζοντάς τον στην αίθουσα, λέγοντας με νόημα πως «μόλις μπήκε και ο Πρόεδρος της Βουλής
Λίγες ώρες πριν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανοίξει τα χαρτιά του για τον επόμενο ένοικο της Ηρώδου Αττικού, η Βουλή κινείται σε ρυθμούς προεδρολογίας, με το ζήτημα να αποτελεί βασικό θέμα συζήτησης στους διαδρόμους αλλά και εντός της αίθουσας της Ολομέλειας.
Από το βήμα της Βουλής, ο Χρήστος Γιαννούλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, απευθύνθηκε στον Πρόεδρο της Βουλής, καλωσορίζοντάς τον στην αίθουσα, λέγοντας με νόημα πως «μόλις μπήκε και ο Πρόεδρος της Βουλής ο κ. Τασούλας και του εύχομαι ίσως αύριο να είναι με κάποια άλλη ιδιότητα παριστάμενος, αύριο-μεθαύριο σε αυτή την αίθουσα».
01:22
00:01 / 00:56Fullscreen
Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Share
Vidverto Player
«Την ίδια θα έχω και αύριο» απάντησε εκτός μικροφώνου Κώστας Τασούλας, με τον Χρήστο Γιαννούλη να επιμένει. «Μεθαύριο;», ρώτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, «με την ίδια» ανταπάντησε ο Κώστας Τασούλας. «Και μεθαύριο;» επανήλθε ο Χρήστος Γιαννούλης, «και αντιμεθαύριο» δήλωσε ο Κώστας Τασούλας, «κλείνοντας» με αυτόν τον τρόπο τη σύντομη στιχομυθία.