Uncategorized

Παρέλαση σήμερα στη 5η λεωφόρο


shmera_oloi_sthn_5h_lewforo_-_copy1 Χαιρετισμός του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Η Ομογένεια της ευρύτερης μητροπολιτικής περιοχής της Νέας Υόρκης τιμά σήμερα την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου με την καθιερωμένη παρέλαση στην 5η λεωφόρο του Μανχάταν. Οι καλοκαιρινές καιρικές συνθήκες αναμένεται να συντείνουν σημαντικά για την αθρόα προέλευση χιλιάδων ατόμων.

Στη δοξολογία που τελέσθηκε στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας, χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημητρίου, απηύθυνε χαιρετισμό ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μεταφέροντας «μήνυμα ενότητας και αγάπης» από την Ελλάδα.

Ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε ότι «πρέπει να καταβάλουμε όλοι μαζί κοινή προσπάθεια ώστε να επιτύχουν οι στόχοι μας, υπηρετώντας τις αξίες, τις αρχές και τα οράματα τα οποία μας ενώνουν και τα οποία είναι πανανθρώπινα».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε ότι «τιμούμε τη μνήμη όλων εκείνων που έδωσαν τη ζωή τους γι’ αυτές τις αρχές και τις αξίες της ελευθερίας για να μπορεί η σήμερα Ελλάδα να υπάρχει και να εκπέμπει αυτό το φως, κι αυτό το μήνυμα σε όλη την οικουμένη».

Ο κ. Μεϊμαράκης ανέφερε ότι «σ’ αυτή την προσπάθεια, κυρίαρχο ρόλο έχει η Ομογένεια, κυρίαρχο ρόλο έχετε όλοι εσείς, όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, υπερτονίζοντας τις απόψεις και τις θέσεις της Ελλάδας γι’ αυτές τις αρχές και τις αξίες και προωθώντας τη λύση των ζητημάτων τα οποία σήμερα μας απασχολούν».

Καταλήγοντας επεσήμανε ότι «υπό την σκέπη της Εκκλησίας όλοι μαζί ευλαβικά κλείνουμε το γόνυ σ’ όλους εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους για να μπορούμε σήμερα να ζούμε ελεύθερα, δημοκρατικά, μεταφέροντας αυτό το πνεύμα το ελληνικό».

Μετά τη δοξολογία θα πραγματοποιηθεί δεξίωση σε ξενοδοχείο της πόλης και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η παρέλαση, όπου θα λάβουν μέρος ο δήμαρχος Μάικλ Μπλούμπεργκ και αρκετοί δημοτικοί και πολιτειακοί αξιωματούχοι, καθώς και μέλη του Κογκρέσου

Καθημερινη                                             Δ.Ι.

1 thoughts on “Παρέλαση σήμερα στη 5η λεωφόρο

  1. ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
    ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ
    ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ
    ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
    ΣΑΒΒΑΤΟ 09.05.2009 ΩΡΑ : 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
    ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

    ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ
    ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ
    ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ
     ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

    ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6930 304 442

Σχολιάστε