ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Γερμανική συγγνώμη για τα δημοσιεύματα


Επιστολή έμμεσης συγγνώμης για τα προσβλητικά δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου και τις δηλώσεις Γερμανών πολιτικών έστειλε ο πρόεδρος της Γερμανικής βουλής στον Φίλιππο Πετσάλνικο.Όπως έγινε γνωστό στην επιστολή του ο Νορμπέρ Λαμέρ εκφράζει το θαυμασμό του για τη σοβαρότητα και το θάρρος με το οποίο οι οι πολιτικοί της χώρας αντιμετωπίζουν προβλήματα που για έτη παραβλέπονταν και τονίζει ότι τα προκλητικά σχόλια Γερμανών πολιτικών και ΜΜΕ δεν θα είχαν ειπωθεί εάν επιβάλλονταν ανάλογα μέτρα στους Γερμανούς ψηφοφόρους με το δεκαπλάσιο ΑΕΠ.

Επίσης όπως σημειώνει ο ίδιος ο Ελληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, που κατά την επίσκεψή του στο Βερολίνο υπογράμμισε ότι η Ελλάδα δεν ζητά οικονομική βοήθεια, έχει την αμέριστη πολιτική στήριξη της Γερμανίας. πηγη

3 thoughts on “Γερμανική συγγνώμη για τα δημοσιεύματα

  1. Ναι , τώρα που απομακρύνονται οι παραγγελίες όπλων ζητάνε συγνώμη ! Άντε στο διάολο , ούτε σεντ να μη δώσουμε γι’αυτούς !

  2. Παρά το γεγονός ότι η στάση των Γερμανών μας πληγώνει, καλό θα είναι να πέσουν οι τόνοι. Μην ξεχνάτε , ότι στη Γερμανία υπάρχει νεοναζιστικό κίνημα που στρέφεται κατά των ξένων και εμείς έχουμε εκεί Έλληνες μετανάστες που συγκροτούν μια Ελλάδα ακόμη. Φαντάζεστε τι θα γίνει αν αυτά τα κουμάσια αρχίσουν να χτυπάνε και τους Έλληνες κατοίκους της Γερμανίας ;

  3. Φἰλε Γιώργο , ὀτι και να κάνουμε τώρα δεν θα αλλάξει τίποτα Οι Γερμανοί θα δημιουργούσαν ναζιστικό κίνημα αργά η γρήγορα από την στιγμή που ξαναβρήκαν την ευρωπαϊκή τους ηγεμονία ! Είναι ένα από τα ποιο ρατσιστικά κράτη της Ευρώπης μαζί με τους Αυστριακούς (ξαδέλφια γαρ). Μόνο την Γαλλία υπολογίζουν λίγο και στην αλήθεια περιφρονούν όλους τους άλλους .
    Να πέσουν οι τόνοι ευχαρίστως αλλά δεν πρέπει , σαν κράτος και λαὀς , να ανεχθούμε να μας κοροϊδεύουν και να τους δώσουμε να καταλάβουν πώς εάν δεν είναι πρόθυμοι να μας βοηθήσουν εμείς με την σειρά μας δεν είμαστε υποχρεωμένοι να αγοράσουμε οτιδήποτε .
    Για να μας πάρουν στα σοβαρά πρἐπει να σταματήσουν οι υποχωρήσεις .
    Για να πἐσουν οι τόνοι και για να είμαστε καλοί φίλοι να ξεκαθαρίσουμε τούς παλιούς λογαριασμούς .
    Όχι μόνο την αποζημίωση πολέμου αλλά και για τα 2,5 δις που πήραν για τα υποβρύχια που δεν παραδόθηκαν ποτές , για τα άρματα χαρτόνι(ελαττωματική θωράκιση , το κανόνι ράγισε με την πρώτη βολή , πυργίσκος και ερπύστριες φθείρονται) . Ή γερμανική βιομηχανία δεν είναι ότι ήταν , δεν ξέρω εάν είναι σωστό να τους ἐχουμε εμπιστοσύνη .
    Τον Σκαραμαγκά τον πούλησαν στους ἀραβες για να ξεφύγουν ὐπουλα από κἀθε ευθύνη . Και όχι μόνο , ζητούν και 400 εκ. ευρο για «αποζημίωση» .
    Να πἐσουν οι τόνοι με τἐτοιους απατεώνες ? Ούτε βίδα λέω !

Σχολιάστε