"Greek National Pride" blog / Τρομοκρατία

Χωρίς κατηγορούμενους και δικηγόρους η δίκη για τους «Πυρήνες»Διακόπηκε για αύριο η δίκη.


Χωρίς την παρουσία δικηγόρων και κατηγορουμένων ξεκίνησε σήμερα η δίκη για τους εννέα κατηγορούμενους για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Το δικαστήριο διέκοψε τη δίκη για αύριο.Σήμερα οι συνήγοροι των κατηγορουμένων αρνήθηκαν να τους εκπροσωπήσουν, έχοντας διορισθεί αυτεπάγγελτα από το δικαστήριο και λέγοντας ότι «εμείς δεν είμαστε υπάλληλοι του δικαστηρίου και δεν μπορούμε να παριστάμεθα από την στιγμή που δεν το επιθυμούν οι πελάτες μας».

Το δικαστήριο μετά από έξι συνεδριάσεις έκρινε ότι καταχρηστικά οι κατηγορημένοι ασκούν το δικαίωμα επιλογής δικηγόρου με σκοπό την παρέλκυση και τελικά τη ματαίωση της δίκης και αποφάσισε να τους δικάσει ωσεί παρόντες.

Η δίκη συνεχίστηκε με την ανάγνωση του κατηγορητηρίου από τον εισαγγελέα έδρας και η διαδικασία θα επαναληφθεί αύριο με την εξέταση των πρώτων μαρτύρων.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s