"Greek National Pride" blog

Ε, όχι και οδός Αρη Βελουχιώτη!


BELOUXIOTHS

Ο ΠΑΣΟΚικός Δήμαρχος Καισαριανής αποφάσισε λέει να μετονομάσει δρόμο σε… Αρη Βελουχιώτη, επιχειρώντας με αυτό τον τρόπο άνοιγμα στην Αριστερά. Επειδή κύριε Δήμαρχε μας τηλεφωνούν κάτοικοι του νέου «θύματος» Βελουχιώτη, της οδού Λυδίας, που – να το πούμε απλά – δεν γουστάρουν να μένουν επί της… Βελουχιώτη, είσαι σίγουρος ότι ξέρει ακριβώς τι κάνεις;

Ειλικρινά αμφιβάλλουμε!    πηγη

22 thoughts on “Ε, όχι και οδός Αρη Βελουχιώτη!

  1. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ BLOG ΕΧΟΥΜΕ 2011 ΚΑΙ ΟΧΙ 1970 ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ. ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ ΣΑΣ.

  2. Εχουμε ονομασια δρομων με τα ονοματα καθε λογης αναξιου ακομη και εβραιων και τωρα θυμηθηκαμε και τον ομοφυλοφιλο απο τα βουνα ?

  3. @2 Γιατί «κυριοι του blog» τι εχουμε να κανουμε εμείς με τις ενεργειες του καθενός που αναφερονται στις αναρτησεις;Μηπως είμαστε υπεύθυνοι και για τις κατηγορίες του Στρός Καν;

  4. Δ.Ι ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ BLOG? H OXI. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΔΩ ΑΝΑΡΤΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ?

  5. ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ. ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ. ΔΕΝ ΘΑΣΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΑΚΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ. ΟΣΟ ΓΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΦΤΗΝΟ ΞΕΠΕΣΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΝΕΙΣ

  6. ΅@6 Και ποιός είπε ότι θα ρωτήσει εμάς;Οσο για φτηνό πνευμα κλπ,ε τι να κανουμε,καποτε θα φτασουμε στο δικό σου επίπεδο,προσπαθούμε..Και επειδή δεν εχουμε χούντα πρεπει να τιμήσουμε τους προδότες και σφαγείς του αντάρτικού;

  7. Den katalaba, gia ton kathe prodoti sinergati Ton germanikon nazi exoun onomasi kapio dromo.
    Tolaxiston o belouxiotis ekane tous germanous na akoune ELLADA Kai na tremoune.

  8. Γιατί ,δεν υπάρχει μεγαλοπρεπες αγαλμα με το Βελουχιώτη εφιππο;

  9. @9!Στο κέντρο της Λαμίας και συγκεκριμένα στην πλατεία λαού, υπάρχει ένα μεγαλοπρεπές άγαλμα, του Άρη Βελουχιώτη!

  10. ειμαι σιγουρος πως ο συμπατριωτης μας ηλιας δεν εχει διαβασει κ.πλευρη και δημητροπουλο για τα εγκληματα του κομουνισμου εις βαρος της ελλαδος. η προπασγανδα της αριστερας στην χωρα μας επεβληθη απο τις μεταπολεμικες κυβερνησεις, παρολο που οι σταλινοτσολιαδες εχασαν τον συμμοριτοπολεμο. εστω και μετα απο 60 χρονια σε προτρεπω αγαπητε ηλια να ξεφυλλισεις την μαυρη βιβλο του εν ελλαδι κομουνισμου!

  11. Μα και οι ίδιοι οι…κομμουνιστές τον εβγαλαν προδότη και χαφιέ των Γερμανών!!Ποιός είχε δικηο;;

  12. Ο Βελουχιώτης μπορεί να έκανε λάθη και να έχει μερίδιο ευθύνης για την έναρξη του εμφυλίου πολέμου καθώς ήταν υπέρ της ένοπλης αντιπαράθεσης του ΚΚΕ με τη Δεξιά,όμως αυτοκτόνησε-δολοφονήθηκε πριν την έναρξη του εμφυλίου.Αυτό σημαίνει πως κάποιοι άλλοι έχουν πολύ πολύ μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης εκατέρωθεν των πλευρών.Άρα στην ουσία το γεγονός, ότι δίνεται το όνομά του σε μια οδό, αντικατοπτρίζει την προσφορά του στον αντιστασιακό αγώνα κατά των Ναζί και όχι τα σχετικά με τον εμφύλιο.Βάση αυτού θα οδηγηθούμε στο συμπέρασμα ότι ο Βελουχιώτης έχει προσφέρει (και ας μην αρέσει η λέξη σε πολλούς) πολλά περισσότερα στη χώρα από τους λογής προέδρους των ΗΠΑ που είχαμε για χρόνια αναγεγραμμένα τα ονόματά τους στις οδούς μας.Τι προσέφεραν στη πατρίδα μας οι Τρούμαν,Αϊζενχάουερ,Κένεντυ κλπ εκτός από πόνο, αίμα και μίσος μεταξύ ομοφύλων.

  13. Φιλε Σκεπτομενε,εαν δεν υπήρχε ο Τρούμαν η Ελλάδα θα είχε γινει κομμουνιστική και η Μακεδονία Σλαβικη.

  14. Αυτό που βλέπω εγώ, είναι ότι αδέρφια και παληκάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια..

  15. Χάθηκε και εσύ ρε Βελουχιώτη να είσαι συνεργάτης των Γερμανών?
    Χάθηκε να είσαι και εσύ Γερμανοτσολιας ή Χιτης ή δωσίλογος του κατακτητή?
    Χάθηκε να τριγυρνάς έστω με μια κουκούλα και να καταδίδεις τους Έλληνες πατριώτες?
    Χάθηκε να πολεμάς μαζί με τους Γερμανούς για να σκλαβωθεί η Ελλάδα αντί να πολεμάς εναντίων τους για να την απελευθερώσεις?
    Τότε ναι, θα σου άξιζε άγαλμα και θα είχες τον Πλεύρη να σου κάνει κάθε χρόνο και τρισάγιο με κάτι καραφλούς από κάτω να χαιρετάνε ναζιστικά….

  16. σκατα στον ταφο του!

    ουτε σε μπουρδελο δεν αξιζει να δωσεις το
    ονομα του ,
    οχι σε δρομο!

  17. Για ποιό τάφο να λέμε τώρα και για ποιό πτώμα.Η χριστεπώνυμη δεξιά παράταξη βεβήλωσε τη σωρό του κόβοντας το κεφάλι του.Ούτε μετα θάνατο δεν γίνεται να ισυχάσει κάποιος.Πράγμα που συμβαίνει και στους πιο στυγνούς εγκληματίες.Το να διαφωνεί κάποιος με τις πράξεις του προεμφυλιακά (ήταν νεκρός πριν το ξέσπασμα του εμφυλίου) δεν του δίνει το δικαίωμα να τον βρίζει απαξιώνοντας όλο το έργο του.Στη τελική είναι πολύ πιο πατριωτικό από πολλών άλλων που τιμώνται σήμερα και φέρουν το χαρακτηρισμό του «εθνάρχη» ή του «πατριώτη επαναστάτη συνταγματάρχη»

  18. Σκατα στο ταφο της τραβελας των βουνων, του αληταρα και δολοφονου Ελληνοπουλων !
    Και οποιος θελει, του στελνω και το ιστορικο της απαγωγης ενος μικρου στην Φθιωτιδα που αφου ο πατερας του εδωσε τα λυτρα το παιδακι δεν βρεθηκε ΠΟΤΕ !
    Αι στο διαολο με το μαλακα και οποιον του βρισκει ελαφρυντικο μετα απο αυτο που εκανε.

  19. προς τον κυριο ηλια!!!αν την ηταν οδος Γεωριου Παπαδοπουλου η πατακου ?????τι θα ελεγες τωρα τα ιδια!!

Σχολιάστε