"Greek National Pride" blog / ΕΛΛΑΔΑ

Μετ’ εμποδίων οι μετακινήσεις την Πρωτομαγιά


Με προβλήματα θα πραγματοποιηθούν οι μετακινήσεις στην Αττική την ημέρα της Πρωτομαγιάς λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στις κινητοποιήσεις. Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν οι συρμοί του ΟΣΕ και του προαστιακού σιδηροδρόμου, καθώς οι εργαζόμενοι προχωρούν σε 24ωρη απεργία. Τα λεωφορεία θα πραγματοποιούν δρομολόγια από τις 7.30 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, ενώ τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ θα πραγματοποιούνται από τις 8 το πρωί έως τη λήξη της βάρδιας.

Το Μετρό και ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα πραγματοποιούν δρομολόγια από τις 8 το πρωί και μετά, καθώς μέχρι εκείνη την ώρα οι συρμοί θα είναι ακινητοποιημένοι λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων. Τα δρομολόγια του Μετρό θα σταματούν στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας λόγω 24ωρης απεργίας του ΟΣΕ. Στη Θεσσαλονίκη, τα λεωφορεία του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης θα κινηθούν με προσωπικό ασφαλείς, αφού οι εργαζόμενοι προχωρούν σε 24ωρη απεργία.

Τα πλοία θα είναι δεμένα στα λιμάνια της χώρας, καθώς 24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει δύο ναυτεργατικά σωματεία για την Πρωτομαγιά, παραβλέποντας την απόφαση της ΠΝΟ για τετράωρη στάση εργασίας, αφού η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού και η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού απεργούν από 00.01 έως 24.00 την Τρίτη 1η Μαΐου.

πηγη

Σχολιάστε