ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Η Σελίδα αυτή είναι αφιερωμένη στους μεγάλους Έλληνες από την Αρχαιότητα μέχρι της μέρες μας.

Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

ΠΛΑΤΩΝΑΣ

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ

ΟΜΗΡΟΣ

ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ

8 thoughts on “

  1. Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΗΤΑΝ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΣ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ. ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Α΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ ΤΟ 1916 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ 1922 ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΙΧΕ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΟ 1920 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΤΟΥ Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΉΤΑΝ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ ΒΑΣΙΛΟΦΡΩΝ.

  2. ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΟΞΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΤΟ ΄40. ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ;

  3. i want to emphasis that, most of this guys are Albanian and nothing will be be change in this world, you will do as much as you wish, but again one day the truth will be come up.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s