"Greek National Pride" blog

14 thoughts on “ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ !!!

  1. ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

  2. Εσείς δεν μας τα λέτε καλά. Μας προτρέπετε σε ονειροπαρσίες που μπορεί να οδηγήσουν σε εντελώς αντίθετα αποτελέσματα με την προσπάθεια εφορμογής τους: Απώλεια εδαφών, νέα συρρίκνωση του Ελληνισμού και ποιος ξέρει ποια νέα δεινά για το έθνος μετά το 1974. Αυτά εσείς τα σκέπτεσθε καθημερινά; Δηλαδή όταν ξυπνάτε, πάτε δουλειά, συλλογίζεστε την νέα Μεγάλη Ελλάδα; Κι όταν πάτε για ύπνο πάλι αυτά ονειρεύεστε; Κι αν γίνει ο πόλεμος και κερδίσουμε ποιος θα διαχειριστεί τα νέα εδάφη; Οι κλέφτες οι γνωστοί; Εμάς και τα παιδιά μας βέβαια χρειάζονται για να πολεμήσουν και να θυσιαστούν για να βγουν κερδισμένοι οι κατάπτυστοι. Ευχαριστώ.

  3. Κάτσε να ξυπνήσει ο μαρμαρωμένος βασιλιάς που είχε και έξι δάκτυλα και θα σου πω εγώ, μέχρι την κόκκινη μηλιά θα πάμε, αλλα πρέπει να έχουμε και GPS για να την βρούμε… Αλήθεια, ο γιωργάκης έχει γιο να μας οδηγήσει?

  4. Γιατί μας προξενεί εντύπωση; Είναι ή όχι η Ιωνία πιό ελληνική κι από την Πελοπόννησο; Και βέβαια θα ξαναπάρουμε εκείνα τα εδάφη που ποτέ δεν έπαψαν να μας ανήκουν…

  5. Βρε παιδια,για σταθείτε,μη τα πέρνουμε ολα του θανατά,η του υψους η του βαθους,μια αναρτηση είναι αυτή,δεν θα πει πως περιμεναι κανείς να ξυπνησει ο μαρμαρωμένος βασιλιάς ούτε οτι περιμένουμε το γιο του Γιωργακη.Καθε λαός εχεο τους μυθους και τις παραδοσεις του,ετσι και εμέις.Οι Αλβανοί είδαμε να δημοσιεύουν κατι χαρτες..κατω απο τη πρεβεζα,μεχρι τα Βουλγαρικά συνορα και βορεια σχεδόν..μεχρι τη Βιενη! Τα ιδια και οι Σκοπιανοί,τα ιδια και οι Βούλγαροι,τα ιδια και οι Τούρκοι που ονηρεύονται την αναβίωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.Ο …αντιστοιχος χαρτης ο δικός μας…μας πείραξε,!..Οσο ρεαλιστικόι είναι οι χαρτες των αλλων,αλλο τόσο είναι και ο δικός μας.Αλλά γιατι να μη τα βαζουμε και εμείς,εφ’οσον αρχισαν οι άλλοι; Δημήτρης

  6. Καί τόσα χρόνια που ακολουθήσαμε ενδοτική εξωτερική πολιτική τι κερδίσαμε?κανένα βήμα μπροστά όλα πίσω.Ο πόλεμος είναι κακό πράγμα αλλά για να πολεμήσεις τον πόλεμο πρέπει να κάνεις πόλεμο.

  7. Ναι satyrikon, για νάχουμε ειρήνη πρέπει να κάνομε πόλεμο πολύ αστείος είσαι, όνομα και πράμα!

  8. Σαν πολλοί κλανομέντηδες δεν μαζεύτηκαν εδώ μέσα? Πού κρυβόσαστε τόσον καιρό ρε παλληκάρια? Εύγε.
    Εγώ λέω όταν μας προκαλούν να προκαλούμε. Τώρα το τι θα τα κάναμε τόσα εδάφη με τόσους τούρκους μέσα…άν και εφόσον…, μάλλον να τους τα δίναμε πίσω για να μην τους βλέπουμε.(ίσως να ζητάγαμε και κανένα φόρο όπως μας έβαζαν εμάς οι πασάδες τους επί τουρκοκρατίας).

  9. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ !!!

  10. Όταν ένα έθνος χαρακτηρίζεται από της κατοχικές του προεκτάσεις και όχι από την πολιτιστική δηύσδηση και εξάπλωση των ανθρωπίνων αξιών και του ευνομούμενου της διακυβέρνησης της Εκκλησιών των Δήμων του, τότε όλα είνα ρευστά!

    Από τη μια έχουμε την παγκοσμιοποίηση της δημοκρατίας του Ελληνισμού και των αξιών συνὐπαρξης των λαών με κοινή συνισταμένη την ευγενή άμιλα των ολυμπιακών αγώνων, κι από την άλλη έχουμε την τρομοκρατία των κατά συρροή συνεργατών κατζαμπάσηδων του κάθε κατακτητή σε όποια χώρα και πολιτισμό.

    Κι από πάνω τους αργυραμοιβούς του τραπεζικού συστήματος του σιωνισμού μιας αιρετικής πίστης.

    ΕΕΕ!!! όταν συνειδητοποιήση ο κάθε «ευπατρίδης» ότι το ευνομούμενο της κάθε «Εκκλησίας του Δήμου» είναι μια Ελληνιστική κατάκτηση, άσχετη με την εκσπερμάτωση, και διαθέσει τη φαιά του ουσία για αυτό, τότε θα συμβεί το αντιστρόφως ανάλογο του

    1…ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

    Comment από Ανώνυμος | Αυγούστου 23, 2010

    Όσω δε!
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ?
    Διαβάστε τη σπουδή του Φ. Κ. Βώρου εδώ! http://www.scribd.com/doc/7070743/-

Σχολιάστε